1. handig fotoprogramma

Re: handig fotoprogramma

Je kan het ook met behulp van php automatisch erop laten zetten. Met de GD Labrary kan je dus bv zo'n "watermerk" er automatisch op laten zetten als je een foto upload (dit doet inside gamer ook als ik het goed heb). Maar als je het handmatig wilt doen, kan je programma's als Photoshop gebruiken idd, en dan versleep je gewoon je sitelogo naar een hoek of oz opslaan en klaar :)
  • Je kan het ook met behulp van php automatisch erop laten zetten. Met de GD Labrary kan je dus bv zo'n "watermerk" er automatisch op laten zetten als je een foto upload (dit doet inside gamer ook als ik het goed heb). Maar als je het handmatig wilt doen, kan je programma's als Photoshop gebruiken idd, en dan versleep je gewoon je sitelogo naar een hoek of oz opslaan en klaar :)
  • alle plaatjes op 1 formaat en dan maak je met photshop zown geval maak je dat .png en dan plak je dat erop =)
  • weet iemand hier met wat voor programma je makkelijk op screenshots en eigen sitenaam kan zetten (zoals ze hier op de screens altijd insidegamer hebben staan)
    ik weet niet hoe je dit makkelijk en snel kan doen, ben wel in het bezit van photoshop alleen weet niet of het hiermee snel kan.
    bvd

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren