1. HDTV & XBox 360

Re: HDTV & XBox 360

Nog een tip. Er is wel een kabeltje dat ervoor zorgt dat je toch scherper beeld krijgt op je TV, de zogenaamde advanced scart cable: http://www.xbox.com/nl-nl/hardware/acce ... onnect.htm << daar zie je 'm staan.
 • Nog een tip. Er is wel een kabeltje dat ervoor zorgt dat je toch scherper beeld krijgt op je TV, de zogenaamde advanced scart cable: http://www.xbox.com/nl-nl/hardware/acce ... onnect.htm << daar zie je 'm staan.
 • Wel ziekelijk veel geld eigenlijk voor een spelcomputer :P 400 eury, maargoed.

  Is Fifa 2006 volgens jullie de moeite waard om bij de lancering te kopen? Want ik ben nog aan het twijfelen welk spel ik erbij zal halen.
  Volgens mij is Perfect Dark Zero ook heel strak, is deze kwalitatief beter dan Halo 2?
 • idd leo, ik ben vandaag naar de MM gegaan. Ik vond de controller niet zo, 't is een beetje te plat en je merkt dat 't een beetje ontworpen is voor die jappers hun vingerjtes. DUs wat dat betrefd vind ik de huidige beter. En ook over de graphix ben ik niet zo te spreken. EN pgr3 kon je nieteens spelen :S:S ik heb alleen kameo, cod2 en ff Kingkong gespeeld. Ik verwacht meer van Nextgen. Overigens moet ik wel zeggen dat 't voor de huidige generatie bloedmooi is, maar voor de nextgen vind ik 't oerlelijk <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Ik vind juist de controller van de XBOX 360 beter… Het is jouw mening dat jij de oude beter vind maar de meeste vinden toch dat de XBOX 360 controller beter is dan de XBOX controllers en ook op dit moment de beste controller EVER!

  Maarja…
 • Wat is dat nou voor een duffe opmerking… oerlelijk… Overdrijven is ook een vak zie je wel weer. -_-'
 • idd leo, ik ben vandaag naar de MM gegaan. Ik vond de controller niet zo, 't is een beetje te plat en je merkt dat 't een beetje ontworpen is voor die jappers hun vingerjtes. DUs wat dat betrefd vind ik de huidige beter. En ook over de graphix ben ik niet zo te spreken. EN pgr3 kon je nieteens spelen :S:S ik heb alleen kameo, cod2 en ff Kingkong gespeeld. Ik verwacht meer van Nextgen. Overigens moet ik wel zeggen dat 't voor de huidige generatie bloedmooi is, maar voor de nextgen vind ik 't oerlelijk :(
 • Oke dan, bedankt voor de reacties.
  Binnenkort eens in de Media Markt kijken of je al in hd kan spelen.
 • je kan beter wachten met de aanschaf van een HD-TV tot deze zomer… dan komt het WK voetbal en omdat die uitgezonden wordt in HD gaan de HD-TV prijzenstunts beginnen…

  En het is trouwens niet zo dat je geen next-gen graphics hebt strax als je geen HD-TV hebt… want ook al heb je geen HD-TV… je zult gewoon next-gen graphics hebben. Het is met een HD-TV alleen iets scherper en gedetailleerder.
 • oke, maar het is wel de moeite waard om een xb360 aan te schaffen zonder HDTV dus.
  (ik speel op een gewone tv 55cm platte beeldbuis)
  Ik raad je ten zeerste aan om bij elke console met sceptische ogen naar toe te kijken. Ookal hoor je allerlei geluiden om je heen dat het vet is en wat al niet.

  Ervaar het zelf. Ga langs iemand die hem al heeft of langs speelcentra's waar ze staan. Als je slim bent heb je alvast gespaard(begin alvast dan). Dus spelen op een normale tv en HD tv, ga langs Media Markt om het in HD te spelen. Kijk wat jij het beste vindt en ook wat in je budget past.

  De 360 zal natuurlijk gewoon werken op je tv, en de graphics zullen gewoon top zijn. Wat je mag verwachten van next-gen, mooi dus.
  Alleen is het dat sommige aspecten niet ten volle worden tentoongesteld op een normale tv.
 • Zover ik weet wel. Dan kan je later alsnog een HDTV kopen, want daar zal nog wel het een en ander van komen. Aanbod is er nu relatief beperkt in.
 • oke, maar het is wel de moeite waard om een xb360 aan te schaffen zonder HDTV dus.
  (ik speel op een gewone tv 55cm platte beeldbuis)
 • Hey,

  ik wil 2 december de XBox 360 gaan kopen, maar ik heb geen HDTV.
  Is de XBox 360 op een gewone TV veel mooier dan de eerste XBox? Of scheelt dat niet zo veel?
  Weet iemand dit?

  groetjes
  Na het lezen van de paar reviews(op gamespot en ign) over de 360 games.

  Kan ik je vertellen dat het wel degelijk uitmaakt. Verschillen zijn groot, op normale tv's is het beeld wat waziger. Zo zie je de vele eigenschappen ,die een game next-gen moeten maken, niet.

  Alhoewel de spellen bloedmooi uitzien op normale sets. Is er wel degelijk verschil.

  Ik zou je adviseren om te wachten met de aankoop van een HD tv. Doorgaans zijn de voordelige sets(van nu) niet echt om over naar huis te schrijven, lage resoluties en de kwaliteit zie je terug in de prijs.
 • Hey,

  ik wil 2 december de XBox 360 gaan kopen, maar ik heb geen HDTV.
  Is de XBox 360 op een gewone TV veel mooier dan de eerste XBox? Of scheelt dat niet zo veel?
  Weet iemand dit?

  groetjes
 • Okay wat jij wilt ADVANCED SCART, en wat doet het meer dan normale scart ?
 • is toch gewone scart ofniet, scart is scart.
  Lees dan, het is advanced scart.

 • is toch gewone scart ofniet, scart is scart.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.