1. Headset neemt het geluid van speakers niet meer over

Re: Headset neemt het geluid van speakers niet meer over

Ik heb uiteindelijk gewoon een nieuwe driver gedownload en geintalleerd voor Realtek HD. Dat heeft het probleem opgelost vooralsnog. Maar waar kan ik geadvanceerde apparaatinstellingen vinden? In het configuratiescherm? Want ik zie het zo snel even niet.
  • Ik heb uiteindelijk gewoon een nieuwe driver gedownload en geintalleerd voor Realtek HD. Dat heeft het probleem opgelost vooralsnog. Maar waar kan ik geadvanceerde apparaatinstellingen vinden? In het configuratiescherm? Want ik zie het zo snel even niet.
  • Ik heb ook die Realtek HD audio configuratie en had hetzelfde probleem. Ga naar "Geadvanceerde apparaatinstellingen" en klik op "De uitgang aan de achterzijde wordt uitgeschakeld als er aan de voorzijde een hoofdtelefoon wordt aangesloten"
  • Moet je even bij de geluidsinstellingen kijken (Playback Devices).
  • Mijn headset neemt opeens het geluid van de speakers niet meer over. Het geluid doet het nog wel (zowel in de headset als van mijn speakers). Maar eerst nam mijn koptelefoon het geluid altijd over. Nu opeens doet het dat niet meer. Mijn headset plug ik aan de voorkant van mijn pc in de groene (en rode voor microfoon) ingang.

    Ik heb een acer met realtek HD audio configuratie, simpele logitech stereo boxset en een fatality headset.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren