1. Help ! Call Of Duty united Offensive multiplayer

Re: Help ! Call Of Duty united Offensive multiplayer

Call of Duty 1 en United Offensive worden zeker nog wel online gespeeld, of de server is er inmiddels uitgegooid. Twee jaar geleden erg veel met mijn klas op school gespeeld toentertijd. Vorig jaar weer eens voor de grap opgestart en toen waren er nog best veel online (United Offensive). Lijkt mij dus sterk dat inmiddels niemand meer online is.

Verder heb ik er helaas niet veel verstand van, ondanks dat ik hem wel online had. Heb het spel inmiddels ook niet meer, helaas.
  • Call of Duty 1 en United Offensive worden zeker nog wel online gespeeld, of de server is er inmiddels uitgegooid. Twee jaar geleden erg veel met mijn klas op school gespeeld toentertijd. Vorig jaar weer eens voor de grap opgestart en toen waren er nog best veel online (United Offensive). Lijkt mij dus sterk dat inmiddels niemand meer online is.

    Verder heb ik er helaas niet veel verstand van, ondanks dat ik hem wel online had. Heb het spel inmiddels ook niet meer, helaas.
  • Haha bas,

    De probleem is dat iedereen nu Call of Duty:Black ops speelt op servers.. Niemand speelt tegenwoordig meer op Call of Duty 1.. Alhoewel dat deel 2 regelmatig nog wordt gespeeld..
  • Waarom wil je zo'n oud spel nog spelen als ik vragen mag?
  • Dat hij nog online is ..
  • Ik heb een probleem : Ik heb vandaag het spel Call of Duty 1 gekocht en daar zat de uitbreiding bij van call of duty united offensive. Ik heb deze game gekocht om online te kunnen knallen , maar als ik naar Join game ga krijg ik maar geen servers te zien.Ik heb al een beetje rond geneusd op forums en heb een patch gedownload versie 1.51 en 1.51b maar toen ik die wou instaleren zij hij dat ik al een hogere versie had ?? anyway ik snap er helemaal niks van en ik vraag jullie hulp om mij hier uit de brand te helpen :) groetjes bas

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren