1. Het Algemene Mortal Kombat: Deception topic

Re: Het Algemene Mortal Kombat: Deception topic

Ik doe het om het te laten opvallen tussen al die andere general gaming topic crap.
 • Ik doe het om het te laten opvallen tussen al die andere general gaming topic crap.
 • Ik koop hem alleen al omdat Sindel eindelijk terug is. She "screams" ass! :D
 • kan je de conquest mode ook co-op spelen net zoals in MK:SM?
 • Ik heb de nieuwe al een tijdje in huis en ik vind em nou niet echt bijzonder ofzo..
 • Volgens mij is ie morgen uit in NL.
 • Lees in de Gamespro dat deze game pas uitkomt op 1 februarie 2005 o_O
 • de 'poppetjes' uit delen 1-3 waren gewoon ingehuurde mensen, waar foto's van werden gemaakt, en van die fotos werden er weer sprites van gemaakt. Maar DA, het had zn eigen stijl, maar voor mij was het te sloom….en de wapens waren, tja, te sterk…persoonlijk vond ik de characters er allemaal te breed er uit zien, niet perse vanwege speiren, maar echt gewoon breed, sonja en dat vampieren wijf bijvoorbeeld, uber breed, voor een vrouw, maar die vrouwelijke Sub-Zero viel nog wel mee (kom ff niet meer op die namen)… ook de mannen waren een tikkeltje TE breed.

  ik hoop dat Deceptions wel wat sneller wordt, en minder gokken naar wat nou een move is, enz. het verwisselen van stijlen was nog weer WEL goed, maar sommige dingen zogen wel aan het vechtsysteem. Verder was 'Konquest' niet echt super, gewoon een trainingmode met een verhaaltje erbij (en soms was een move veeeeels te moeilijk, voor mij dan, x,x,x,y,a wit, b b b, wit, b bv…ofzo, onmogelijk om GOED te doen man…)
 • Ja ik haal em ook wel, maar niet direct. Ik vind het alleen nog jammer dat de characters overdreven spieren hebben en er van plastic uitzien. De simplere designs in de oudere games vond ik beter, en meer overtuigend… Ik ben ook wel teleurgesteld met de fatalities en het bloed. De fatalities zijn echt vreselijk overdreven (arm eraf trekken en kop eraf slaan? niet cool) en het bloed… het zijn net reuze knikkers ofzo. Maar goed, de game lijkt me fun, vooral met de deathtraps. En daar gaat een game nou uitendelijk om; de fun.

  plastic uitzien?

  Ik vind hun er wel stoer uitzien in 3D.

  Die ouwe platte foto popetjes kunnen anno 2004 echt niet meer. niet op die manier iig.
 • Stryker hoort gewoon niet in een MK game imo…
 • Godverdomme, wel leuk dat ze een aantal van die old school characters er weer in stoppen, maar waarom doen ze Stryker er dan niet in? Die was ruig <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" /> Naja ik ga Deception niet halen iig, Deadly Alliance begon me razendsnel te vervelen. Niet echt mijn cup of tea meer, Mortal Kombat, vroegâh was het een stuk betâh.

  Man Stryker was een valsspeler. Hij gooit granaten en schiet met z'n gun. Duidelijk oneerlijk dus :). Ik vond Sindel eigenlijk altijd maar een hoer… dom mens was maar aan het vliegen en schreeuwen. Ik vond Sheeva nog vetter :D Maar Jax en Kano waren altijd mijn favo personages.

  Het is geloof ik nog niet helemaal zeker of dit spel nou ook in Europa op de Cube uitkomt. Kan iemand dit bevestigen of ontkrachten?
 • Ja ik haal em ook wel, maar niet direct. Ik vind het alleen nog jammer dat de characters overdreven spieren hebben en er van plastic uitzien. De simplere designs in de oudere games vond ik beter, en meer overtuigend… Ik ben ook wel teleurgesteld met de fatalities en het bloed. De fatalities zijn echt vreselijk overdreven (arm eraf trekken en kop eraf slaan? niet cool) en het bloed… het zijn net reuze knikkers ofzo. Maar goed, de game lijkt me fun, vooral met de deathtraps. En daar gaat een game nou uitendelijk om; de fun.
 • Anyway, ff een beetje offtopic, maar waarom denkt iedereen toch dat het 'het topic' is? Voor zover ik weet is topic een Engels woord en als je dat in het Nederlands gebruikt zet je er altijd gewoon 'de' voor. En 'algemene' lijkt me ook een tamelijk overbodige toevoeging aan de topictitel, tenzij je nog een aantal Mortal Kombat Deception topics hier verwacht ofzo <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Topic is naar het Nederlands vertaald 'onderwerp', wat onzijdig is. Mensen zijn dan snel geneigd ook het onzijdige lidwoord te gebruiken. Zelf doe ik dit ook, meestal onbewust, maar ik vind het in 9 van de 10 gevallen ook beter klinken :P.
 • Godverdomme, wel leuk dat ze een aantal van die old school characters er weer in stoppen, maar waarom doen ze Stryker er dan niet in? Die was ruig :P Naja ik ga Deception niet halen iig, Deadly Alliance begon me razendsnel te vervelen. Niet echt mijn cup of tea meer, Mortal Kombat, vroegâh was het een stuk betâh.

  Anyway, ff een beetje offtopic, maar waarom denkt iedereen toch dat het 'het topic' is? Voor zover ik weet is topic een Engels woord en als je dat in het Nederlands gebruikt zet je er altijd gewoon 'de' voor. En 'algemene' lijkt me ook een tamelijk overbodige toevoeging aan de topictitel, tenzij je nog een aantal Mortal Kombat Deception topics hier verwacht ofzo :P
 • Niet in Europa, en niet online. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Anyway natuurlijk haal ik dit spel, ik haal elke MK spel! <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Is dat zo??Damn… dan toch maar halen voor de xbox.
 • Maar bij SC2 leerde je wel veel beter spelen door die missionmode, alleen maar omdat sommige tegenstanders verrot waren om te verslaan & je ze daarnaast nog binnen de tijd EN uit de ring moest meppen. Dat vind ik leuk frustrerend.

  Deception is naar frustrerend. :(
 • Die missie-mode leek mij op het oog wel interessant. Die kut trainingsmissies in DA irriteerden mij iig mateloos, dit lijkt me een 'stuk' leuker… Kijk ook enorm naar de titel uit. Volgens mij een stuk stabieler dan DA, meer fatalities, en het 'pit' level is weer eens aanwezig. Jup, ga m wel aanschaffen denk ik.
 • Ik snap echt niet wat daar zo geweldig aan is om in zo'n stomme mission mode punten te verdienen, als het nou om extra costumes gaat ok, dat boeit me toch niet, maar om nou zoveel moeite te doen om characters erbij te krijgen is teveel gevraagd. Die missions modes boeien meestal toch niet, in Soul Calibur 2 vond ik er ook geen moer aan en kreeg ik alleen maar frustratie ervan.
 • Moet je weer die kut missies doen net als in DA om extra characters te krijgen?

  Is teveel werk man, ik vind dat echt minder. :@

  die zitten er ook in jah, maar volgende de developers is het nu een stuk uitgebreider en ''leuker''.
 • Speelt zich helemaal buiten de game af, je loopt door een grote level waar je telkens andere spelers kan uitdagen om stuff te unlocken. Op zich helemaal geen slecht idee, maar dit onderdeel is gewoon van veel mindere kwaliteit dan de rest (zelfs de graphics zien er niet echt goed uit). Vond het een beetje langdradig. AI in deze mode is ook niet helemaal jofel, beetje trail & error gameplay.
 • Moet je weer die kut missies doen net als in DA om extra characters te krijgen?

  Is teveel werk man, ik vind dat echt minder. :@

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren