1. Het Alllerbeste...

Re: Het Alllerbeste...

Kan zeker kloppen, misschien is het een limitatie van de engine. In dat geval kan je er niets aan doen.
 • Kan zeker kloppen, misschien is het een limitatie van de engine. In dat geval kan je er niets aan doen.
 • Ja precies Henkie-Januzz… ik heb het idee dat dit probleem misschien meer aan het spel ligt dan aan je systeem, ik hoor dat namelijk vaker.. kan dat kloppen?
 • Nou, zo zit dat niet helemaal. Mijn pc voldoet ook ruim aan de eisen, maar als ik te veel in mijn park zette ging het nog niet goed.
 • Ehm…

  Rollercoaster Tycoon 3 was in de tijd dat het uitkwam al geen monster van een spel (wat belasting van je computer betreft), en aangezien het alweer een jaar of acht oud is zou tegenwoordig elke nieuwe computer die die term waardig is het toch minstens aan moeten kunnen.

  De aanbevolen systeemvereisten zijn:

  CPU: Pentium® III 1.2 GHz or faster recommended
  RAM: 256 MB; 384 MB for XP recommended
  GFX: Radeon 9800 or Geforce FX 5600
  SOUND: PC audio solution containing Dolby Digital Live required for Dolby
  Digital audio
  CD-ROM Drive: 8X or faster recommended

  Ter illustratie, bij de goedkoopste nieuwe laptop die ik op de site van Azerty vond zien we de volgende prestaties.

  Intel Pentium P6200 / 2.13 GHz / 3 MB Cache
  4 GB DDR3
  Intel HD Graphics 1696 MB
  DVD SuperMulti DL

  Kortom, het spel is inmiddels zo verouderd dat vrijwel elke nieuwe pc of laptop voldoet. Mocht je toch twijfelen, post dan even een linkje naar de pc of laptop die jij overweegt, dan kan iemand hier dat voor de zekerheid nog bevestigen.
 • Een laptop of pc van de afgelopen 5 jaar moet dat zonder problemen kunnen draaien, als je naar de system requirements kijkt. Maar als geld geen rol speelt, dan is een systeempje als dit wel leuk: http://www.4launch.nl/shop/#p-4-productid-122427
  ^_^
 • Ik wil graag rollercoaster tycoon 3 weer gaan spelen, nou weet ik nog van vroeger, dat bij een mooi gethematiseerd park met veel bezoekers en attracties het spel onwijs traag werd. Nou zou ik graag dit helemaal willen voorkomen, welke pc moet ik aanschaffen (het liefst een laptop) om RCT 3 volledig te kunnen spelen zonder dat er ook maan enige vorm van lag zal plaats vinden. Dus ik wil een zo'n groot mogelijk park kunnen maken met veel attracties en bezoekers, zonder dat het spel trager word. Is dit uberhaupt mogelijk en zoja welke laptop of pc kan ik dan aanschaffen, geld speelt geen rol…

  Alvast bedankt!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren