1. Het Indie Bundles Topic!

Re: Het Indie Bundles Topic!

Ik heb plotseling twee extra copies van AirMech in mijn inventory op steam. Heb de game ooit eens bij een bundle gekocht, en nu dus twee exemplaren extra. Geïnteresseerden?

Indie Royale heeft net zijn herfst bundel uitgebracht. En deze is zeker het kopen waard!
 • Ik heb plotseling twee extra copies van AirMech in mijn inventory op steam. Heb de game ooit eens bij een bundle gekocht, en nu dus twee exemplaren extra. Geïnteresseerden?

  Indie Royale heeft net zijn herfst bundel uitgebracht. En deze is zeker het kopen waard!
 • Had een dagje vrij en dacht dat er hier wel vraag naar was :)
 • Mooi topic! Soms heb ik op eenzame avonden de behoefte aan een lading indiegames :P. Dan weet ik nu in ieder geval waar ik moet kijken. Voorheen kende ik alleen de Humble Bundle (volgens mij ook via een topic van jouw hand?), en Steam had af en toe wat bundels.
 • Indie Royale is wel tof, alleen al voor de drie delen van Hector. Je moet er wel van houden, want de humor is nogal plat :P

  En ook de Indie Gala is tof, met de drie Broken Sword delen en die worms games al bonus.
 • Cool topic! Ik kende eigenlijk alleen de Humble bundle. Ik zal ze eens checken :)
 • Omdat het er nog niet was: een topic voor de diverse indie bundles!
  Naast de overbekende Humble Bundle zijn er namelijk nog veel meer schitterende indie pakketjes te vinden!

  The Humble Bundle
  Ongetwijfeld de meest bekende van alle bundles, bevat altijd ongeveer 5 games waar meestal nog 3 of 4 bij komen naarmate de bundle langer te koop is. Let wel, dit is enkel voor degenen die in eerste instantie meer dan een X aantal dollars hebben betald. Wanneer er meer dan $1 wordt betaald, zijn de games ook te gebruiken in Steam. Wanneer je de bundle aanschaft voordat de extra games beschikbaar zijn, krijg je netjes een mail met hoe je de nieuwe games kan krijgen.

  Extra's:
  Ja, wanneer je meer dan het gemiddelde betaald zijn er meer games beschikbaar.

  Betalen:
  - PayPal
  - Credit Card

  Indie Royale
  Een meerdere keer per jaar uitkomende bundle met de wat kleinere indie games. Het zijn vaak leuke platformers of puzzlers. Maakt gebruik van een minimum bedrag waardoor je altijd wel iets van rond de €5 euro kwijt bent. Niet alle games kun je op Steam unlocken, sommigen zijn enkel op Desura beschikbaar.

  Extra's:
  Ja, wanneer je meer dan een X bedrag betaald unlock je extra's zoals soundtracks en extra games.

  Betalen:
  - PayPal
  - Credit Card

  Bundle-In-A-Box
  Nog een leuke bundle site met meestal toffe indie games. Het aanbod is erg divers, in elke bundle zitten verschillende genres.

  Extra's:
  Ja, als je meer betaald dan een X bedrag unlock je alle games.

  Betalen:
  - PayPal
  - Credit Card
  - Google Checkout

  The Indie Face Kick Bundle
  Een beetje vage site, waar ik ook nog geen bundle heb aangeschaft. Het aanbod is beperkt en vaak zijn het wat gebrekkige games. Als iemand er meer ervaring mee heeft, hoor ik het graag zodat ik het kan aanpassen :).

  Extra's:
  Ja, behoorlijk wat zelfs. Bij een betaling van meer dan $25 krijg je de games op een USB, en je kan dingen winnen met diverse prijsvragen.

  Betalen:
  - PayPal
  - Google Checkout

  The Indie Gala
  Een mooie site met mooie bundles. Het initiële aanbod is vaak wat klein, meestal 3 tot vier games, maar wanneer je meer dan een X bedrag betaald unlock je een hele hoop extra games.

  Extra's:
  Ja, betaal meer dan een X bedrag en krijg een hele mik extra games!

  Betalen:
  - PayPal
  - Google Checkout

  Build-A-Bundle
  Beetje vreemde opzet als je de site voor het eerst bekijkt. De bedoeling hier, zoals de naam al aangeeft, is dat je zelf je games uit een klein assortiment kan kiezen.

  Extra's:
  Nee.

  Betalen:
  - Paypal
  - Credit Card

  Nog een laatste tip:
  Schrijf je vooral in voor de nieuwsbrieven zodat je eventuele nieuwe bundles niet mist. De meesten duren niet al te lang en ze kunnen zonder dat je het door hebt aan je neus voorbij gaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren