1. Het Verbindingshulp uitwisselingstopic!

Re: Het Verbindingshulp uitwisselingstopic!

Komt op hetzelfde neer.
 • Komt op hetzelfde neer.
 • Het verschil is dat dat een nieuwstopic is, en dit is een topic bedoeld om je wii-nummer achter te laten.
 • Klinkt als het Ambassador programma (neem aan dat dit gewoon de nederlandse naam is ofzo). Daar is dus al een topic voor: klik
 • Nintendo heeft een campagne gestart, 'Verbindingshulp'. Met die campagne wil Nintendo bereiken dat er zo veel mogelijk mensen dingen kopen uit het Wii winkelkanaal, door dat iemand die al een keer in het Winkelkanaal is geweest iemand anders kan helpen die het niet snapt. De gene die heeft geholpen krijgt vervolgens 500 gratis Wii Points, maar ook de gene die hulp heeft gekregen krijgt 500 Wii Points. Het enige wat je hoeft te doen is elkaars Wii-nummer invullen onder 'Verbindingshulp' in het Winkelkanaal.
  Laat ik initiatief nemen en mijn nummer geven:
  3482 7538 2883 8977
  Ga naar verbindingshulp in het Wii Winkelkanaal en klik op 'Hulp gekregen'. Vul daar mijn Wii nummer in en laat je eigen Wii nummer hier achter (Je Wii-nummer is te vinden bij het Wii-Prikbord onder Nieuw bericht > Adresboek). Ik zal dan bij 'Hulp gegeven' jouw nummer invullen en voilà , we hebben allebei 500 gratis Wii points.

  'Hulp gekregen' lukt jammergenoeg alleen bij systemen die korter dan 30 dagen geregistreerd staan. Hiervoor is echter een oplossing: Ga in het Wii Winkelkanaal naar Met winkelen beginnen > Instellingen en Meer > Wii-winkelaccount wissen. Doe dit wel alleen als je nog nooit iets in het Wii-winkelkanaal hebt gekocht, want al je aankopen gaan verloren.
 • Nee hoor.
 • inderdaad.
 • Jawel, het topic hierboven werd er ook al voor gebruikt maar er was gewoon te weinig interesse voor. Frequente bezoekers hier hebben dat al gedaan, wat inhoudt dat dit topic wat overbodig is.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.