1. Het weer en gamen, hoe zit dat nu?

Re: Het weer en gamen, hoe zit dat nu?

Stralende zon: ff lekker bakken en als het te heet wordt ff gamen
Stromende regen: lekker veel gamen :D
Leuk topic btw
 • Stralende zon: ff lekker bakken en als het te heet wordt ff gamen
  Stromende regen: lekker veel gamen :D
  Leuk topic btw
 • Weer heeft eigenlijk geen invloed op mijn game gedrag, als het warme dag is dan kan ik binnen zitten gamen maar ik kan ook buiten zitten met koptelefoon te genieten van het zonnetje. Bij mij hangt het volledig van mijn eigen bui en niet het weer <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  kijk, wij begrijpen elkaar!
 • Het maakt vrij weinig uit. Ik meestal wel minder zin in gamen als het warmer weer is, maar als een game je pakt dan je net zo goed in je nakie in een sneeuwstorm gezet worden, je speelt toch wel verder.
 • Precies wat Swiep zegt. Als je net 5 dagen lang je benen onder je lijf vandaan heb gerend voor je baas, is er niets zo lekker om die vrije dag de hele dag niets anders te doen dan keihard gamen. Al is het 45 graden buiten, dat kan me dan nog niet eens schelen :)
 • Ja precies, niets lekkerder dan een dag gamen nadat je een aantal dagen flink hard hebt gewerkt en geen tijd hebt gehad om te spelen.
 • Het liefst in de avond, zolang het maar een beetje donker is. Regen is dan een mooie bonus.


  ..maar over het algemeen ligt het aan de game. Een nieuwe Zelda zou ik met 30 graden ook gewoon binnen spelen als ik een hele dag vrij ben :D
 • Als ik zin heb om te gamen, dan ga ik gamen, simpel.
  Al is het natuurlijk wel zo dat als het buiten kut weer is die zin wat sneller komt dan als het buiten mooi weer is dus indirect heeft het wel weer invloed.
  Maar goed, als het buiten snikheet is zit ik ook wel eens een hele dag op mijn kamer te gamen, omdat het kan.
  Niets zo veranderlijk als de mens, en het weer.
 • Bij mij simpelweg niet. Ik game wanneer het mij uitkomt. Of er nu regen of zon door de ramen te zien is.

  Een dingetje misschien: als er onweer is game ik niet. Heb altijd geleerd om de elektriciteit uit te zetten als er bliksem in de buurt is, dusja. :)
 • Ik game graag als het zonnig, wisselvallig, slecht en middelmatig weer is,

  maar met regenweer speel ik het liefst. ^^D
 • Ik prefereer te gamen als het toch regenweer is. Als het zonnig weer is, ben ik eerder geneigd een wandel- of fietstocht te gaan maken. Overigens ben ik dan ook eerder geneigd mijn 3DS naar het park te slepen en daar een bankje in beslag te nemen om daar te gaan gamen. Helaas nog niet gedaan, maar het lijkt me wel extreem tof. Een toepasselijk buldergeluid om de achtergrond verraadt dat het er voorlopig niet in gaat zitten.
 • Ik heb er echt een tyfus hekel aan als mensen gaan zeiken van "oh waarom zit je achter de pc, het is super mooi weer buiten?!" Dan heb ik echt zoiets van, fuck off, ik mag toch zelf weten wat ik in mijn vrije tijd doe. Ik vind het heerlijk om buiten te zitten, maar als ik zin heb om even te gamen dan mag ik dat toch gewoon doen? Wat boeien anderen dat nou. Dat is net als dat mensen gaan zeiken van "oh waarom heb je het EK niet gekeken? je bent toch wel voor Nederland" Fuck off wat maakt het jou nou uit dat voetbal mij totaal niet interesseert, ik ga toch ook niet moeilijk doen dat jij niks met games hebt? …simpele zielen
 • Weer heeft zeker invloed. Als de zon schijnt en ik zit achter een spelcomputer, dan voel ik me echt een kneus. Je hoort 'in mijn wereld' dan gewoon op een terras, strand of in het park te zitten met je vrienden.

  Ik zie dan echt die 90's Heineken reclame voor me waar iedereen lekker aan het socializen is op het strand. Ik dan triest achter m'n spelcomputer ;(


  Voor 2 dan maar. Eerlijk is eerlijk, soms ben ik gewoon blij dat het regent zodat ik geoorloofd achter mijn spelcomputer kan gaan zitten overdag.
  Jup, ook ik heb m'n issues.
 • Ik ontken. Weer heeft totaal geen invloed op dat ik game of niet.
 • Weer heeft eigenlijk geen invloed op mijn game gedrag, als het warme dag is dan kan ik binnen zitten gamen maar ik kan ook buiten zitten met koptelefoon te genieten van het zonnetje. Bij mij hangt het volledig van mijn eigen bui en niet het weer :)
 • In welke mate heeft het weer buiten een invloed op het aantal uren dat je met games bezig bent?
  Natuurlijk spelen vakanties en vrije tijd een veel grotere rol en zullen velen daardoor sowieso in vakantieperiodes meer spelen.
  Maar goed zelf merk ik wel dat ik minder ga spelen hoe zonniger/warmer het weer buiten is. Heeft er iemand speciale gewoontes zoals bijvoorbeeld een game als Skyrim opstarten wanneer het buiten sneeuwt en vriest dat het kraakt, of opteer je dan eerder voor een zonnige locatie door te kiezen voor een game als Spec Ops of Just Cause 2?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren