1. Hockeyarena

Re: Hockeyarena

Het heeft weinig met zelf-promotie te maken, dus dit soort zaken mogen wel. Ik weet verder niet wie het onderwerp in eerste instantie heeft gesloten maar dat maakt verder ook niet uit. Ik kick het topic naar PC Algemeen aangezien dit niet multiplatform is.
 • Het heeft weinig met zelf-promotie te maken, dus dit soort zaken mogen wel. Ik weet verder niet wie het onderwerp in eerste instantie heeft gesloten maar dat maakt verder ook niet uit. Ik kick het topic naar PC Algemeen aangezien dit niet multiplatform is.
 • Wat is reclame en wat niet? Ik las in de mededelingen het volgende:

  Ik wil een nog niet bestaand topic openen over een spel, mag dat?
  Ja, dat mag. Sterker nog, graag zelfs! Als je een topic over een spel wilt openen, probeer dan zoveel mogelijk informatie over dat spel in de openingspost te vermelden.

  Laat ik dus denken dat dit forum bedoeld is om wat te vertellen over een spel dat nog niet zo bekend is in Nederland.

  Idd, daarom mag hij van mij weer open.
 • Wat is reclame en wat niet? Ik las in de mededelingen het volgende:

  Ik wil een nog niet bestaand topic openen over een spel, mag dat?
  Ja, dat mag. Sterker nog, graag zelfs! Als je een topic over een spel wilt openen, probeer dan zoveel mogelijk informatie over dat spel in de openingspost te vermelden.

  Laat ik dus denken dat dit forum bedoeld is om wat te vertellen over een spel dat nog niet zo bekend is in Nederland.
 • Pff wanneer houd het is op man met die kutreclame topics o_0
 • Leuk idee, maar topics maken om reclame te maken voor een site is hier niet gewenst.
 • Met de inkomsten van alleen je wedstrijden zul je niet rondkomen maar gelukkig heb je een sponsor die elke week over de brug komt met een flink bedrag, dat is afhankelijk van het aantal fans. Je fanclub zal groeien als je team goed presteert en andersom kan natuurlijk ook.
  Cool, lijkt me wel realistisch dat je prestaties groeien als je fanclub groter wordt…

  Reclame => Slotje => Ban :lol:
 • De meeste managersgames spelen zich af in het voetbal en daarom is het verfrissend om eens kennis te maken met een spel dat zich in het ijshockey afspeelt. Uiteraard gaat het er om dat je een ploeg onder je hoede neemt en dat je in de loop van de tijd opwerkt tot de absolute top. Het spel kent daarom promotie en degradatie.

  Nadat je bent geregistreerd krijg je vanzelf bericht als je bent toegelaten tot het spel. Daarna kan je beginnen met het samenstellen van je team. Er worden 50 spelers aangeboden maar die heb je niet allemaal nodig. Aangezien je voor iedere speler salaris moet betalen kan je beter starten met een groep van maximaal 30 spelers.

  Na het samenstellen van het team is het van belang om een opstelling te maken. Je kan spelen met 3 of 4 linies. Het laatste heeft de voorkeur want met 4 linies worden je spelers minder moe en is de kans op blessures kleiner.
  Alle spelers hebben hun eigen sterke en zwakke punten waaruit je een keuze moet maken. Nadat de opstelling klaar is wordt het tijd om naar de training te kijken. Het trainen is van groot belang om je team te versterken. Jonge spelers zullen over het algemeen veel beter trainen dan oude spelers.

  In de kalender zie je de wedstrijden die je moet spelen. Er worden door de week 4 competitiewedstrijden afgewerkt en ook een bekercompetitie. In het weekend ben je vrij en dan kan je opzoek naar iemand die een vriendschappelijk duel met je wilt aangaan. In de kalender kan je ook instellen wat de toegangsprijs van je thuiswedstrijden moet zijn. Deze prijs heeft invloed op het aantal toeschouwers.

  Met de inkomsten van alleen je wedstrijden zul je niet rondkomen maar gelukkig heb je een sponsor die elke week over de brug komt met een flink bedrag, dat is afhankelijk van het aantal fans. Je fanclub zal groeien als je team goed presteert en andersom kan natuurlijk ook.

  Als je verstandig omgaat met je geld dan is er meestal wel ruimte om te investeren in je stadioncomplex of in je spelersgroep. Je stadium kan onbeperkt uitgebreid worden. Daarnaast bestaat je complex uit een trainingscentrum, een ontspanningsruimte, een jeugdschool (die af en toe jonge spelers oplevert), cheerleaders een scout en een marketingafdeling. Hoe beter je complex wordt des te beter zal het je team vergaan.

  Het spel heeft nog wel meer leuke dingen maar het gaat te ver om dit allemaal te vermelden. Deelname aan het spel is gratis. Maar geen enkele site kan zonder inkomsten en daarom is het mogelijk om het spel te sponsoren.

  Lijkt het wat kijk dan op http://www.hockeyarena.net

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren