1. Homefront

Re: Homefront

Vanaf het rustige begin tot de indrukwekkende shootouts later in de game deed de game denken aan de ervaring die Half-Life me een jaar of tien geleden bracht en dat zegt wel wat.

Deze game vergelijken met Half-Life, wtf :P Misschien is het dan toch wel meer dan de zoveelste shooter..
 • Vanaf het rustige begin tot de indrukwekkende shootouts later in de game deed de game denken aan de ervaring die Half-Life me een jaar of tien geleden bracht en dat zegt wel wat.

  Deze game vergelijken met Half-Life, wtf :P Misschien is het dan toch wel meer dan de zoveelste shooter..
 • hmm, ik weet het nog niet met deze game, zag er allemaal wel leuk uit.. maar ik vraag me af of het verhaal en de setting wel goed worden..
 • Ziet er wel cool uit.
 • http://www.insidegamer.nl/xbox360/homef ... sies/25583

  IG impressie, klinkt een stuk beter dan ik dacht.
 • [size=4][/size]

  THQ en Kaos bezig met FPS Homefront (X360, PS3, PC)

  Nieuws | 28 mei 2009 - THQ en Kaos Studios hebben bekend gemaakt dat ze bezig zijn met de FPS Homefront. De game is in ontwikkeling voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Volgende week laat THQ tijdens de E3 de eerste beelden zien.

  Homefront speelt zich af in 2027. Amerika is bezet door Noord-Korea, nadat een economische crisis ervoor gezorgd heeft dat de Verenigde Staten zijn wereldmacht heeft verloren. In het verhaal, dat geschreven is door John Milius (Apocalypse Now, Red Dawn), volg je het Amerikaanse burgerverzet tegen de Noord-Koreaanse bezetters.
  _______________________________________
  Releasedatum: TBA
  Ontwikkeld door: Kaos Studios
  Uitgegeven door: THQ
  Genres: Shooter
  Bevat: Singleplayer, Multiplayer
  Ook voor: PS3 en PC
  _______________________________________

  Homefront - E3 2009 Trailer (1:16 min)

  OP word ge-update bij meer info :)
 • Nou ja, dit is wat je dan mist bij BFBC2:

  http://www.battlefieldbadcompany2.com/vip

  Vind dat je dan best veel mist hoor.
 • ja die laatste tank idd.ja oke dan weet ik genoeg, bedankt.
 • Ik schiet gewoon met een Rocket Launcher die tanks stuk, meestal wordt er dan ook door meerdere personen op die tank geschoten en kill best vaak op die manier. Ligt er ook aan welke tank het is, die je als tweede (meer BP) vrijspeelt is moeilijker te slopen als de eerste zeg maar. De eerste kan je met drie raketten kapot hebben en voor de tweede zul je toch echt hulp nodig hebben of vanuit de lucht of vanaf de grond.

  Zou ook lullig zijn als je al je battlepoints opspaart voor die tank en hij binnen 2 schoten kapot is.
 • wat is de snelste manier om die tank kapot te maken in mp? want ik heb het gevoel dat die net zo overpowerd is als die gunship in cod. verder vind ik hem heerlijk spelen op wat verbindingsprobleempjes na.heb hem net pas aangeschaft vandaar dat ik het vraag. singleplayer stelt overigens niet zo veel voor imo.
 • Blijkbaar. Op de officiële website staat trouwens niets van gratis DLC, maar er staat ook geen prijs bij ofzo. Heb wat meer betrouwbare sites bekeken, maar die zeggen niet of het gratis is of dat het betaald is.

  http://www.homefront-game.com/blog-post ... nouncement

  Toch nog maar even afwachten….
 • Zijn de maps van 7 juni gratis ?!
 • Relaxt, wist niet dat de Fire Sale DLC gratis was. :)

  Nu level 30 in de game, wordt steeds beter. Gebruik nu voornamelijk UAV sweep en de rocketlauncher. Daarnaast gebruik ik bijna alle nr.1 ability's die je wapen sneller laten aimen en reloaden en natuurlijk grave robber, om ammo op te pakken.
 • Ik had niet echt technische problemen (dacht ik), maar nu er diverse patches uitgebracht zijn speelt hij wat soepeler en heb ik minder lag.

  De game is gewoon geweldig, als de game grafisch gelijk had geweest aan CoD, dan had de game een succes geweest. Deze game kan dan net zo snel en flitsend als CoD en is al veel meer intens dan een Battlefield, dankzij het Battlepoints systeem. Deze game is in essentie de perfecte mix, alleen had er meer geld en/of ontwikkeling in het technische gedeelte gemoeten.

  7 juni DLC, ik ga de maps kopen. :)
 • Ziet er echt een leuk game uit, maar ik zal toch wachten op MW3 en BF3, want die zullen pas goed zijn, hoop ik otch
 • En jongens met de X-box. Is de patch een succes?
 • haha de demo komt waarschijnlijk pas als de multiplayer fatsoenlijk speelbaar is..en hoe lang dat nog gaat duren wee niemand.
 • haha de demo komt waarschijnlijk pas als de multiplayer fatsoenlijk speelbaar is..en hoe lang dat nog gaat duren wee niemand.
 • Er zou toch ook een demo versie komen dat je ingame max tot level 3 of 5 ofzow kon?

  Kan er helemaal niet over terug vinden, weet iemand voor de rest iets?
 • De Pu hangt 80% aan deze game.
 • Had hem sinds dinsdag niet meer gespeeld omdat ik met Dragon Age bezig was en was bijna vergeten hoe leuk de multiplayer was. Begon zelfs een beetje spijt te krijgen van mijn aankoop, maar hij is gewoon super vet!! Heerlijke game, nee toch geen spijt. :)

  EDIT: Raptr ziet nu pas dat ik Homefront speel. :P

  CoD is echt mijn ding online. BF juist niet. Wat ga ik dan van Homefront vinden online ?!

  Tja dat is moeilijk te zeggen. De maps zijn groot, maar niet zo groot als in BF. Ik heb tot nu toe alleen Ground Control gespeeld, een soort grote Domination, met een focus op een bepaald deel van de map, aan de hand van welk team er voor staat. Die focus op de map is groter dan een CoD-map, maar je bent wel met 32 man op die map aanwezig, dus de actie is gewoon super intens. Dit is wat ik er van kan zeggen, je moet zelf bepalen wat je daar van vind.

  Ow ja en natuurlijk voortuigen, die je kunt verdienen met heel veel Battlepoints, een soort killstreak, maar dan met punten.

  Gameplay:

  http://www.youtube.com/watch?v=zM69MSMVGZE

  Heb me gelijk even bij het front aangesloten met een sig:

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren