1. Hotmail account geblockt, geen toegang meer tot Xbox account

Re: Hotmail account geblockt, geen toegang meer tot Xbox account

Daarom ben ik dus pertinent tegen betaalde DLC en digital downloads.
:lol: _O-

http://www.insidegamer.nl/forum/viewtop ... start=6500


Graag daar verder.
 • Daarom ben ik dus pertinent tegen betaalde DLC en digital downloads.
  :lol: _O-

  http://www.insidegamer.nl/forum/viewtop ... start=6500


  Graag daar verder.
 • Kon je die niet recoveren? Ik had laatst hetzelfde en had 'm via een andere mail kunnen recoveren.
 • Daarom ben ik dus pertinent tegen betaalde DLC en digital downloads.
 • Nee dat is volgens mij niet mogelijk het account is email gebonden.
 • Je kan die DLC's en saved games etc. gewoon op een USB stickie zetten volgens mij. Gewoon niet naar Xbox Live connecten vanaf je Xbox lijkt me.

  Van een geblokkeerd e-mail account weet ik niets, kun je geen andere e-mail instellen op de 360 zelf, dat je GT overgezet wordt naar het andere mail account zeg maar.
 • Hallo,

  Heb gister mn wachtwoord voor mn hotmail veranderd omdat ik deze niet meer wist, kreeg ik gisteravond een mailtje van Microsoft met de mededeling dat mn Hotmail account is geblokkeerd omdat zij denken dat iemand anders toegang wou tot mijn account.. Nu deed ik gister mijn Xbox360 aan en toen moest ik opeens mijn email en wachtwoord invoeren, Heb ik nog nooit hoeven doen.
  Dus ik voer mijn Email adres en wachtwoord in krijg ik een foutmelding.
  Nu heb ik een mail naar Microsoft gestuurd met de vraag of ze mijn blokkering willen opheffen want ik heb gewoon mijn wachtwoord voor het email adres. De eerste keer dat ik dit deed werd het geweigerd, Heb vanmorgen weer een verzoek ingediend met meerdere informatie van mijn hotmail.
  Nu hoop ik dat deze word geaccepteerd want anders weet ik niet meer wat ik moet doen..

  Heb vanmorgen ook Xbox support gebeld maar die zeggen alleen maar dat als mn blokkering niet word opgeheven ik alles kwijt ben (saved games, DLC's, Xbox live Gold, Enz Enz)
  Die saved games maakt mij opzich nog niet zo heel veel uit maar de DLC's die ik in de afgelopen jaren heb gedownload en dan in een klap kwijt ben, geloof niet dat dat zomaar kan.?

  Heb trouwens 2 email adressen en ze zijn aan elkaar gekoppeld maar nog gelooft Microsoft niet dat het mijn Email adres is…

  Heeft iemand misschien nog meer info of is jou hetzelfde overkomen, hoor graag van jullie want weet niet wat ik kan doen.

  Groetjes,

  Dorian

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.