1. Hulp aub!!!

Re: Hulp aub!!!

Zo'n scart schakelkastje zou ook nog kunnen, je hoeft dan iig niet meer die pluggen om te zetten. Wel vaag trouwens, een kanaal ineens weg.
 • Zo'n scart schakelkastje zou ook nog kunnen, je hoeft dan iig niet meer die pluggen om te zetten. Wel vaag trouwens, een kanaal ineens weg.
 • Of probeer gewoon de Philips Nederland hulplijn :) Dat zou ik iig doen na een flink tijdje kloten ermee.. Iig succes nog ;)
 • Ik heb echt al enorm veel geprobeerd en de handleiding zelf zegt niets over kanalen die verdwijnen of knoppen waarmee je kanalen laat verdwijnen. Verder is er niets mis met de aansluitingen zelf en ik kan ook geen knop vinden die deze 'skip' veroorzaakt zou kunnen hebben… :(
 • Dat is echt te vaag gewoon. Zo'n kanaal kan toch niet ineens zomaar verdwijnen.

  Misschien staat hij uitgeschakeld in een bepaald profiel ofzo. Ik zou willen voorstellen om er even een uurtje voor te gaan zitten, in het menu van de tv te gaan, en te gaan kijken of dat de externe bronnen staan uitgeschakeld of dat er een ander profiel is gekozen, of iets dergelijks.
 • Ik heb de handleidingen doorgespit en de EXT2 is idd een SVHS. Maar nergens een knopje waarmee je EXT3 skipt o.i.d…
 • Helaas hebben noch mijn pa, noch mijn ma, noch ik daar genoeg centjes voor.

  @ lost: en hoe zou je 'm in EXT2 moeten pluggen als er maar 2 scart ingangen zijn?

  @Blizzje: dat is idd vrij logisch… thx! <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> Nu nog de handleiding zoeken… <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Ik heb ook een philips tv en EXT2 is een SVHS stekker, dus een scart daarin stoppen wordt moeilijk. En de hgandleidingen kan je volgens mij ook gewoon op de internetsite van philips vinden.
 • Helaas hebben noch mijn pa, noch mijn ma, noch ik daar genoeg centjes voor.

  @ lost: en hoe zou je 'm in EXT2 moeten pluggen als er maar 2 scart ingangen zijn?

  @Blizzje: dat is idd vrij logisch… thx! :) Nu nog de handleiding zoeken… :P
 • Ik zou natuurlijk een technisch verhaal kunnen houden, maar aangezien je tv al oud is zou ik gewoon het raam even open doen, de tv naar buiten schuiven en een nieuwe halen.
 • plug 'm dan in EXT2 lijkt me ;)
 • Ok, ik kan natuurlijk nooit zien wat voor tv je hebt. Maar ik DENK het volgende.

  Iemand heeft op de "kanaal overslaan" knop geramd. Daardoor IS EXT3 er nog WEL, maar wordt hij automatisch OVERGESLAGEN. Kijk eens even in de handleiding, zoek eens of er inderdaad zo'n functie op je tv zit en laat me het vervolgens even weten. Als de functie er is om over te slaan, is er ook een functie om het ongedaan te maken, lijkt me duidelijk.
 • Tja linkfire, maar dan zou ik dus steeds de schotel opnieuw in moeten pluggen enzo… en het probleem is dan nog steeds niet opgelost. :P Maar het is misschien het enige alternatief, dus bedankt. ;)

  Maar als iemand de oorzaak en oplossing van het probleem weet, graag!!! :)
 • Veel verstand van die aansluitingen heb ik niet, maar het merk is Philips. Ik heb de PS2 aangesloten met zo'n dikke scart-stekker zeg maar. <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Er zitten geloof ik inderdaad 2 scarts in, waarbij 1 scart gebruikt wordt door de schotelontvanger (geloof ik; deze is iig bezet) en de ander dus bestemd is voor de PS2.

  mss moet je als je ps2 wilt gana spelen de scart van de shcotel eruit halen ena ls je schotel wilt gaan kijken d escart van de ps2 eruit halen.
  kortom je gebruikt maar 1 EXT kanaal.
 • Nieuwe TV kopen^^ je hebt al een normale voor 100 euro bij Media Markt 38cm beeldscherm ofso
 • Veel verstand van die aansluitingen heb ik niet, maar het merk is Philips. Ik heb de PS2 aangesloten met zo'n dikke scart-stekker zeg maar. :P

  Er zitten geloof ik inderdaad 2 scarts in, waarbij 1 scart gebruikt wordt door de schotelontvanger (geloof ik; deze is iig bezet) en de ander dus bestemd is voor de PS2.
 • Wat voor aansluitingen heb je?

  -2 scart
  -1 AV

  of niet?, en wat is het merk van je tv?
 • duw de scart van de schotel in de EXT waaar die van de ps2 inzat en zo andersom??
 • Beste mensen, ik heb een probleempje. Het zit namelijk zo. Ik heb een vrij oude TV, waarop ik prima PS2 kan spelen. We ontvangen op deze TV standaard antenne (waar je NL1,2,3 en wat Duitsers op ontvangt), maar hebben ook schotel. Om schotel te kijken druk ik op een knopje op mijn afstandsbediening die er ongeveer zo uitziet: ([->]). Met dit knopje schakelt de TV naar EXT1, waar ik dan schotel kan kijken en kan zappen met een andere afstandsbediening. Druk ik nogmaals op dat knopje, dan krijg ik EXT2, waar ik verder niets mee kan. Druk ik er nogmaals op, dan krijg ik EXT3, en dit is het kanaal waarop ik game. Het probleem is nu; dit kanaal is er ineens niet meer. Gewoon ineens, foetsie. En nu kan ik dus niet meer gamen op de TV… weet iemand misschien wat de oorzaak hiervan is of heeft iemand misschien een mogelijke oplossing?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren