1. Hyper Dimension Neptunia

Re: Hyper Dimension Neptunia

Je hoort hier niemand over. Hoe kan dat nou. Lijkt mij een geile…. euh…. toffe game :)
 • Je hoort hier niemand over. Hoe kan dat nou. Lijkt mij een geile…. euh…. toffe game :)
 • Ar Tonelico is een goeie game. Alleen je moet wel een beetje door het openheid van de game prikken.
 • Die Ar Tonelico lijkt me misschien nog wel wat als ie 2 tientjes kost. Die lijkt qua gameplay etc een beetje boven die andere games te zitten.
 • Het is toch hetzelfde vechtsysteem als bij Trinity Universe toch :) ?
  Als da zo is wil ik hem wel halen maar Atelier Totori komt ook nog :(
 • Ik dacht dat dit spel al rond de €20 zat, 50 ga ik er sowieso niet voor betalen. Maar ik vind Trinity Universe een stuk leuker dan WKC1. Het ligt gewoon aan je smaak of je een game digged of niet.
  Ik koop hem vast nog wel een keer als de prijs wat lager is.
 • Dat ben ik zeer zeker met je eens, dat er veel meer aan gedaan had kunnen worden. Het vechtsysteem is té brak, de wereld té dood. Het is dan ook de humor in de conversaties die deze game red, en niet het systeem zelf (ik vind het rot om toe te geven maar daar heeft Dural gewoon gelijk in, dat dat de JRPG niet goed doet; waarom Compile Hearts niets een te raden gaat bij Gust of beter nog, Imageepoch om te kijken hoe een simpeler maar leuker systeem in elkaar steekt is mij een raadsel). Segagaga is tof omdat het een humoristische zwanenzang is en die game is zeker ook niet slecht, maar ik vindt de vergelijking met deze game enerzijds logisch (beide zijn tenslotte kijkjes in de gameindustrie) maar ook flauw aangezien ze verder totaal niet vergelijkbaar zijn.
 • Ik kan er werkelijk niet bij dat je dit beter vindt dan Segagaga.

  Kijk, ik ben geen hater ofzo, ik waardeer parodie spellen en deze kan ik op zekere punten ook waarderen door de flauwe puns en inside jokes. Het punt is dat er zoveel meer aan gedaan had kunnen worden (en beter wat dat betreft). Dungeon in, dungeon uit, random battle hier, random battle daar. Waar zijn de stadjes waar je doorheen kan lopen om te kijken naar bijv. een gigantisch standbeeld waarmee duidelijk Microsoft op de hak genomen wordt? Ik krijg namelijk nu niet het gevoel dat ik in een universum zit dat midden in een console oorlog zit, de conversaties tussendoor uiteraard niet meegerekend. Het voelt voor mij heel onpersoonlijk om het maar even zo uit te drukken. Hopelijk hebben ze hiervan geleerd nu Neptunia Mk.II eraan komt, want ik ben echt niet de enige die dit vind.
 • Of 7threst is compleet krankzinnig geworden of hij is bij deze de grootste troll van dit forum.

  Nee, ik ben serieus :)
  Het moet wel je ding zijn en je moet zin hebben om het battlesysteem uit te vogelen, dat zou een drag kunnen zijn. Het werkt in ieder geval beter dan het onbegrijpelijke Cross Edge. Wel moet ik zeggen dat het z'n prijskaartje niet waard is. De game is nu €50, ik zou er max €20 voor betalen. ^_^

  Verder heeft Dural trouwens wel gelijk hoor, WKC 2 beats dit zeer zeker.
 • Of 7threst is compleet krankzinnig geworden of hij is bij deze de grootste troll van dit forum.
 • Vind je hem wel tof ja? Zat er over te twijfelen om hem te kopen, maar mij lijkt er niet zo veel aan.

  Nah, game is hartstikke leuk. Sure, vechtssyteem is redelijk brak maar het biedt eens wat anders en staat gewoon bol van humor. En het beat Segagaga aan alle kanten trouwens. Is ook niet zo moeilijk.
  Als je die twee zuurpruimen boven mij moet geloven dan is de JRPG met dit soort games ten dode opgeschreven maar goed, dat is ook enkel maar het denken dat men begrijpt wat kwaliteit, fun en noem dergelijke termen maar op begrijpt. Dat terwijl het neerkomt op persoonlijke smaak, niets meer. Zoals ik dus al zei, als je Compile Hearts etc niet cool vindt, stay away. Het blijft met deze games wel een gok hoor, daar niet van. Agarest en Cross Edge… :r
  Jij vond Trinity Universe toch ook leuk? Dan dig je dit ook wel :)
 • Als je echt een goede spoof game wilt spelen, dan moet je SegaGaGa ergens zien te fixen. Dat is echt toffe shit, met de Sega consoles als bazen.

  Dit, Agarest, Trinity… het brengt het JRPG gemiddelde omlaag en bezorgt het 'zie je wel, rotzooi' reacties. Als je een degelijke JRPG wilt, koop dan gewoon WKC2…
 • Er is ook niet veel aan. Het ergste vind ik nog de framerate in dungeons, voor een spel dat er niet speciaal uitziet is dit werkelijk een drama. Oh, en als je voorbijkomende 'gesprek illustraties' volledig bekijkt door van links naar rechts te gaan bewegen de tietjes van de dames, jeeeeeej… Zeer elegant.

  Ik durf zelfs te stellen dat dit mijn slechtste aankoop is van dit jaar omdat ik totaal niet tot de demografie hoor waar deze game voor bestemd is. Ik kocht de game dan ook mede voor de special edition, maar die stelt ook echt geen fluit voor.
 • Vind je hem wel tof ja? Zat er over te twijfelen om hem te kopen, maar mij lijkt er niet zo veel aan.
 • Right, dus ik heb de game en heb de eerste tutorial dungeon doorgespeeld. Dit is compleet debiele shit :lol:
  Zeker niet aan iedereen besteed. Mensen die niks van Nis, Gust of Compile Hearts moeten hebben, stay away. Verder zijn de vele videogame referenties echt awesome :lol:
 • Ziet er uit als een dertien in een dozijn JRPG met weinig kleding als selling point. Niet aan mij besteed.
 • Nou ja, we hebben geen Segagaga maar in ieder geval is dit ook een geinige gameindustrie-RPG lijkt me :lol:
 • Precies hetzelfde, maar nu een handje voor de borsten…

  Wat een ontzettend ontzettend JAP - US cliché! :P
 • US packaging:

 • Nice! Missed that! :7
 • lolicon nice <3

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren