1. Ik heb mijn games voornamelijk....

Re: Ik heb mijn games voornamelijk....

op een of andere manier ghoud ik teveel geld over iedere maand dus koop ik ze maar orgineel ^^D 8]
 • op een of andere manier ghoud ik teveel geld over iedere maand dus koop ik ze maar orgineel ^^D 8]
 • Ik heb ongeveer 3 CD-R's liggen met gekopieerde games. Half-Life op de Dreamcast (nooit officieel uitgebracht), Propeller Arena op de Dreamcast (nooit officieel uitgebracht) en wat Homebrew dingen voor de Dreamcast. That's it. Voor de rest heb ik zo'n 650 originele games in mijn collectie.
 • Tot 3 jaar geleden had ik alles legaal, nu illegaal het kost gigantisch veel voor mij dan.
  En ik had altijd zo van: Nou uitgespeeld en wat nu? Kostte me (nou ja vroeger mn ouders) dat nou 99,95 FL??
  Ik merk het verschil toch niet met de legale versie dus waarom niet.
  MAAR er is een maar: Hele leuke online games vind ik altijd de moeite waard om te kopen.
 • ik heb zo'n 170 games orgineel hieronder vallen ook console games en handheld games :)
  ik down soms wel eens ene game maar meestal haal ik ze orgineel, meestal de nieuwste games maar ook soms wel eens iets rond de 30 euro.. kwa geld let ik nergens op dus jah.. ^_^'

  owjah: er zitten ook games bij zoals de eerste Command & Conquer ^_^'
 • kheb ze orgineel als ze het verdienen zoals ps2 games is het vaak nogal moeilijk, maar bijv. ICO & TSOTC heb ik orgineel(eingelijk koop ik all1 maar goede spellen dus eingelijk heb ik ieder spel orgineel.
 • Alleen maar origineel.. Heel heel vroeger kreeg ik wel eens floppies van een vriend met een spelletje erop (zoals Doom of Themepark).. Maar voor de rest koop ik altijd alles origineel..

  Respect the artist..
 • Ik heb al mijn games oigineel, omdat ik de uitgevers wil steunen, ikzelf het origineel wil hebben en omdat ik meer plezier heb van een origineel spel.
 • Ik heb UT illegaal omdat iemand vroeg of ik hem wou en dan zeg je natuurlijk geen nee tegen
 • Ik download een spel altijd eerst illegaal, gebruik hem dahn als een uitgebreide trial, bevalt het spel, dahn koop ik em, bevalt hij niet, dahn hou ik de illegale, CoD en UT moet je bijvoorbeeld origineel hebben <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />
  en jij noemt je zelf Tha Gamer? o_0
  nee geintje, jij doet precies hetzelfde als mij.
  alleen heb ik UT niet.
 • Ik download een spel altijd eerst illegaal, gebruik hem dahn als een uitgebreide trial, bevalt het spel, dahn koop ik em, bevalt hij niet, dahn hou ik de illegale, CoD en UT moet je bijvoorbeeld origineel hebben ;)
 • Ik heb wel een aantal spellen illegaal. Soms krijg je ze weleens van iemand, die zegt dan van "wil je AOE III hebben?" tja…dan zeg ik geen nee natuurlijk, ben niet gek.

  Spellen die ik echt wil hebben koop ik meestal gewoon. De kans is groter dat het allemaal werkt en dat je geen nare shit op je computer krijgt. Meeste games speel ik toch op de consoles. Slechts die typische PC-games speel ik nog op mijn computer (van die sim-games zoals sim-city, roller coaster tycoon en de echte die-hard race-sims).
 • Ik heb alleen een PC, maar daar heb ik toch wel alle spellen legaal. Minpunt is dat ik niet altijd meteen de laatste nieuwe spellen meteen kan kopen, maar dan wacht ik gewoon tot ze afgeprijst zijn. Ik vind legale spellen "leuker" omdat ik ook het verzamelen leuk vind, en dus de hoesjes/boekjes enzo erbij wil hebben :).
 • AL mijn console games zijn Legaal.

  Maar mijn pc games collectie bestaat meer uit illegale games.

  Ik koop echt goede games natuurlijk wel origineel.
  Maar ik ben bv blij dat ik AOE3 niet origineel gekocht heb want ik vond het niet echt een leuke game. Op dit moment speel ik Civ4 ( illegaal ) maar deze ga ik deze maand zeker origineel aanschaffen want die game is zijn geld meer dan waard.
 • Ligt eraan, ps2 spellen koop ik gewoon. Maar die paar GBA spellen die ik wil spelen download ik liever.
 • De meeste heb ik toch wel gedownload, komt vooral omdat het nogal veel geld is, zo'n game.
 • Illigaal, af entoe koop ik wel eens een spel, maar het grotendeel is toch illigaal, heb er ook niet veel geld voor:S
 • Heb grotendeels wel legaal. Vroeger downloadde ik nog wel is wat maar tegenwoordig heb ik geen tijd meer om het te downloaden en het te spelen.
 • Ik heb bijna alles illigaal. Mij boeit het geen moer. Laatste game die ik had gekocht was iets van 3 jaar geleden :P
 • egte goeie spellen koop ik wel maar spellen waarvan ik twijvel download ik
  precies hetzelfde..
  spel zoals Call of Duty2 heb ik gekocht.
  eerst heb ik het spel wel gedownload om te kijken of ie goed werkte op mn PC
 • In de dagen dat ik net (op een eigen console, ipv bij anderen) begon met gamen op de SNES werd alles legaal gekocht, danwel gehuurd. Dit ging gewoon netjes door in de N64 periode., totdat de plaatselijke verhuurder de deuren permanent sloot. De andere was te duur en we kregen een PC in huis.

  En nee, ik praat downloaden niet goed, maar de keuze tussen zelf games kopen of ze op een Twilight krijgen en tegelijkertijd in een bijstandsituatie zitten maakt die keuze behoorlijk simplistisch. Het echte 'argument' is dat het gewoon té makkelijk was om het *niet* te doen.

  Ik ben dus waarschijnlijk de enige persoon in Nederland die werkelijk blij is met betere kopieerbeveiligingen..

  Maar dat houdt me niet tegen om nog steeds met enige regelmaat PC spellen te downloaden. (de twilights stopte na een oprolactie :P helaas kwam niet veel later het internet) Voor de consoles beschouw ik het als 'not done' (waarschijnlijk met dank aan Nintendo indoctrinatie).

  In aantallen bevat een enkele twilight natuurlijk al snel meer spellen dan je jaarlijks legaal koopt. Dus stem ik illegaal.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren