1. [iOS] Avengers Initiative (€4,99)

Re: [iOS] Avengers Initiative (€4,99)

Tijdelijk 2,39 !
 • Tijdelijk 2,39 !
 • http://itunes.apple.com/nl/app/avengers ... 83331?mt=8

  Download de eerste aflevering van Marvels grootste cross-over mobiel gamen-event… Bereid je voor op de strijd, zoek je uitrusting bij elkaar en vecht als Hulk in het eerste avontuur van een episodische serie exclusief ontwikkeld voor touchscreen-apparaten. Spoor 's werelds grootste schurken op zoals Wendigo, Abomination, de Kronan en de Skrull en versla ze. Help THE AVENGERS de wereld van de ondergang te redden. Marvel Avengers Initiative, een baanbrekend en ongeëvenaard episodische mobiel gamen-event.

  In de nasleep van de Puls zijn in de Vault, een topgeheime S.H.I.E.L.D.-gevangenis in de Rocky Mountains, alle celdeuren open gegaan en daar gevangen gehouden criminelen met superkrachten en monsters zijn ontsnapt. Aan boord van de S.H.I.E.L.D.-Helicarrier krijgt Nick Fury de Hulk, die er eigenlijk helemaal geen zin in heeft, zover om zoveel mogelijk monsters op te sporen, terwijl S.H.I.E.L.D. de rest van de AVENGERS bij elkaar roept om uit te vinden wie de deuren van de Kluis geopend heeft - en waarom.

  "Intense gevechten“
  Doe mee aan wrede GEVECHTEN MET SUPERKRACHTEN met een fantastisch reagerende veeg-, aanvals- en combo-bediening in een actiegame die helemaal met gebaren gespeeld wordt.

  "Fantastische HD-beelden“
  Vecht tegen vijanden van enorme EINDBAAS-AFMETINGEN met verbluffende speciale effecten en in ongelooflijke omgevingen.

  "Ongekende aanpassingsmogelijkheden“
  PAS DE HULK HELEMAAL AAN zodat je kunt spelen zoals jij wilt spelen. Verkrijg exclusieve kostuums, ontgrendel ongelooflijk superkrachtige vaardigheden, ontdek explosieve uitbreidingen en upgrade alle vechtstatistieken van de Hulk.

  "EPISODISCHE CONTENT“
  Marvels CROSS-OVER MOBIEL GAMEN-EVENT wordt vervolgd met updates, geplande events en te verwachten onthullingen over personages en zet daarmee een nieuwe standaard voor mobiel gamen.

  "Marvel XP”
  Marvel XP maakt deel uit van Avengers Initiative en is nu geoptimaliseerd voor touchscreen-apparaten. Marvel XP is een GRATIS LIVE-DIENST die JE VORDERINGEN BIJHOUDT, JE PRESTATIES TOEKENT en die je helpt Marvel op een compleet nieuw niveau te ervaren, verspreid over meerdere games, waaronder Avengers Alliance op Facebook. REGISTREER JE NU en ontgrendel prestatiemedailles, dossiers over personages en andere bonuscontent die exclusief beschikbaar is voor de Marvel XP-community.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren