1. [iOS] Smash Cops (€2,39)

Re: [iOS] Smash Cops (€2,39)

Nu tijdelijk 79c
 • Nu tijdelijk 79c
 • Game is best wel kort, maar om bij elk level 5 sterren te halen is wel moeilijk. Als je je handen min of meer zo doet als bij een DS zijn de controls heel erg fijn. Zou willen dat Chinatown Wars dezelfde controls had voor rijden.
 • http://itunes.apple.com/nl/app/smash-co ... 56504?mt=8

  trailer: http://www.youtube.com/watch?v=ykAjtgrbOyw

  SPEEL VOOR POLITIE IN AMERIKA'S WILDSTE TV ACHTERVOLGINGEN

  - ACHTERVOLGINGEN
  Schakel ontsnappende misdadigers uit terwijl je het gewone verkeer moet zien te ontwijken.

  - ONTSNAPPINGEN
  Ontsnap onder tijdsdruk van misdadigers die je wagen aanvallen en zorg dat je je oproep lokatie zo snel mogelijk bereikt.

  - UITDAGINGEN
  4 verschillende mini games - vernietig een verzameling illegaal geparkeerde wagens in een wagenpark, zigzag door een parcours van pylonen, ontwijk verkeer op een snelweg en verzamel bewijs dat verspreid is over de stad.

  - BAANBREKENDE BESTURING
  Door je vinger achter de wagen te plaatsen heb je volledige controle terwijl je stuurt, ontwijkt, beschermt en ontsnappende misdadigers aanvalt. En dit op een manier die nog nooit eerder is gebruikt in touch race games.

  - GROTE ONTDEKBARE STAD
  De gigantische stad bestaat uit hoge kwaliteits beelden en creëert een rijke omgeving voor verschillende aanvals- en ontsnappings routes verspreid over 20 missies en 5 voertuigen.

  - CHAOS EN WANORDE
  Bots tegen de wagens van de misdadigers om ze uit te schakelen. Vernietig het straatbeeld.  - VOOR iPhone 3GS EN iPod Touch 3 GEBRUIKERS
  Smash Cops is prima speelbaar maar is iets langzamer tijdens bepaalde spelmomenten aangezien de game gebruik maakt van geavanceerde physics die geoptimaliseerd zijn voor krachtigere iOS apparaten.

  - GEOPTIMALISEERD VOOR iPhone 4 EN iPad 1

  - NOG BETER OP DE iPhone 4S EN DE iPad 2
  Geniet van nog betere physics en visuele effecten die optimaal gebruik maken van de extra rekenkracht in deze apparaten!

  - AIRPLAY
  Bekijk de actie die je ziet op je iPhone 4S en iPad 2 op je TV.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren