1. [iOS] THE KING OF FIGHTERS-i 2012 (€5,49)

Re: [iOS] THE KING OF FIGHTERS-i 2012 (€5,49)

Deze was een tijdje terug in de aanbieding heb hem toen gekocht, is zeker een aanrader, beste fighter tot nu toe denk ik. En heeft nu dus ook multiplayer zoals Street Fighter IV Volt.
 • Deze was een tijdje terug in de aanbieding heb hem toen gekocht, is zeker een aanrader, beste fighter tot nu toe denk ik. En heeft nu dus ook multiplayer zoals Street Fighter IV Volt.
 • http://itunes.apple.com/nl/app/the-king ... 38960?mt=8

  32 figuren in totaal!! Neem het op tegen spelers in het hele land via Wi-Fi!! 6 verschillende vormen van SINGLE MODE, zodat je ook in je eentje uren bezig blijft!! Prachtige combo's en makkelijke besturing!!
  "The King of Fighters-i 2012," het meest omvangrijke 2D vechtspel ooit, is nu beschikbaar voor de iPhone/iPod touch!!

  - Vechten door het hele land met Wi-Fi
  Er zijn 2 modi beschikbaar; "Ranked Versus," waarbij je rang verandert afhankelijk van of je wint of verliest, en "Friend Versus," waarbij je je geen zorgen hoeft te maken om je rang. Neem het op tegen de beste knokkers in het land!

  - Beschikbare Figuren
  Naast de figuren die al beschikbaar waren, zijn er nu 12 extra figuren, verdeeld over 4 teams: "Art of Fighting," "Psycho Soldier," "Ikari Warriors" en "Kim"! Je kunt nu je eigen team samenstellen uit 32 verschillende figuren!

  - Rijk aan 1P inhoud
  Vecht 1 tegen 1 in "Single Battle," 3 tegen 3 in "Team Battle," test hoe ver je kan komen met 1 figuur in "Endless," beproef je vaardigheden in "Challenge," probeer jezelf zo snel mogelijk een weg te banen door 10 gevechten tegen de computer in de nieuwe "Time Attack" modus, en gebruik "Training" om gewend te raken aan de Virtual Pad en het maken van combo's. Genoeg te doen, zelfs als je in je eentje bent!

  - Makkelijke besturing
  Gebruik de Virtual Pad om KOF te besturen zoals je het gewend bent. Zelfs als je niet goed bent in vechtspellen, kun je met 1 simpele druk de meest ingewikkelde Special Moves, Super Special Moves en NEOMAX Moves uitvoeren. Met deze simpele besturing kan iedereen de meest flitsende combo's tevoorschijn toveren!!
  * De "Tutorial" biedt een gedetailleerde uitleg van de besturing, dus zorg ervoor dat je die eerst doorneemt.

  - Veel nieuwe extra's, zoals ruilkaarten en illustraties
  Veel nieuwe ruilkaarten die je kunt verdienen door punten te verzamelen in het spel, en illustraties die je kunt bekijken door bepaalde opdrachten te voltooien! Er zijn zelfs illustraties die alleen in deze versie van het spel te zien zijn! Fans mogen dit niet missen!

  - Nieuwe downloadbare figuren tegelijkertijd beschikbaar
  De nieuwe downloadbare figuren 'NESTS Style Kyo' en 'Iori with Flames' zijn tegelijkertijd beschikbaar!! (betaald)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren