1. [iOS]Tiger Woods PGA TOUR® 12 for iPad/iPhone (nu gratis)

Re: [iOS]Tiger Woods PGA TOUR® 12 for iPad/iPhone (nu gratis)

Cool dat die gratis is ga ik hem gelijk downloaden, maar heb voorlopig nog genoeg andere games die ik eerst moet uitspelen :p
Heb ook nog genoeg games om te spelen, maar alles wat tijdelijk gratis(en interessant) is download ik altijd alvast :P
 • Cool dat die gratis is ga ik hem gelijk downloaden, maar heb voorlopig nog genoeg andere games die ik eerst moet uitspelen :p
  Heb ook nog genoeg games om te spelen, maar alles wat tijdelijk gratis(en interessant) is download ik altijd alvast :P
 • Cool dat die gratis is ga ik hem gelijk downloaden, maar heb voorlopig nog genoeg andere games die ik eerst moet uitspelen :p
 • Tiger Woods PGA TOUR® 12 for iPad/iPhone
  Omschrijving
  BELEEF DE PGA TOUR ALS EEN PROF! Verdien nu meer beloningen door uitdagingen in andere EA SPORTS-games te overwinnen met Cross Play. Geniet van de 5-sterrenervaring van het populairste golfspel in de App Store.

  “Het ultieme golfspel voor de… iPad.” (Modojo)

  “Het meest realistische golfspel voor je… iPad.” (Touch Reviews)

  ZIE EN VOEL DE SENSATIE VAN DE PGA TOUR: DE iPAD BRENGT ALLES TOT LEVEN!
  Voel hoe het is om te staan op de beste fairways ter wereld, dankzij het grote Multi-Touch-scherm van de iPad. Via de intuïtieve swingmeter van de iPad ga je de greens te lijf en sla je die clutch birdie putt als een baas in de hole.

  VERGELIJK JE SCORES MET DIE VAN ECHTE PGA TOUR-PROFS
  Speel als of naast Tiger Woods en andere grote PGA TOUR-spelers. Je kunt ook je eigen mannelijke of vrouwelijke golfer creëren!

  BEDWING MEERDERE MODI
  Speel alleen, in een duel of in een PGA TOUR-modus. En scherp ondertussen je vaardigheden aan in de TIGER CHALLENGE met meer dan 20 minigames. Overwin de uitdagingen om speciale prijzen vrij te spelen en Game Center Achievements met je vrienden te delen!

  KAMPIOENSCHAPSBANEN LATEN ALLE FANTASIEËN VAN GOLFERS IN VERVULLING GAAN
  Sla af vanaf de Championship-tees op 8 geweldige banen, waaronder Pebble Beach, St. Andrews, TPC Sawgrass, Hazeltine, Doral, Greenbrier, TPC Boston en de populaire klassieker PREDATOR.

  SPEEL MEER EN VERDIEN MEER MET CROSS PLAY
  Start een Skills Challenge op je iPad en doorloop deze in andere golfgames van EA SPORTS, waaronder Tiger Woods PGA TOUR® 12 voor de iPhone, Tiger Woods PGA TOUR® Online, EA SPORTS PGA TOUR® Golf Challenge voor Facebook – en zelfs Tiger Woods PGA TOUR® 13 voor de PlayStation®3 en Xbox 360. Hoe meer platforms je gebruikt om een uitdaging te overwinnen, des te groter de beloning die je krijgt!

  iPad: http://itunes.apple.com/nl/app/id427704194?mt=8
  iPhone: http://itunes.apple.com/nl/app/id427647744?mt=8

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren