1. [iPhone] Need for speed Hot pursuit

Re: [iPhone] Need for speed Hot pursuit

Heb hem even gespeeld. 2 tracks. Het doet mij heel erg denken aan Burnout op de PSP. En dat is denk ik geen slecht ding. De besturing is iets anders dan NFS underground. Maar even met de sensitivity spelen en het werkt prima. Voor de korte speelsessie kan ik zegen dat het een puike arcade racer is. En ik denk dat hij alleen maar beter wordt naarmate je verder komt. Grafisch is het niet veel beter dan Underground en mis ik de snelheidsstrepen uit die game tijdens het boosten. Maar het oogt allemaal wat opener, en dat is wel tof. Ik heb hem te kort gespeeld om met een definitief oordeel te komen. Maar als je de vorige NFS op de iPhone tof vond, dan vind je dit ook tof. Gespeeld op mijn 3Gs btw. Ben benieuwd hoe de retina versie eruit ziet ^^
 • Heb hem even gespeeld. 2 tracks. Het doet mij heel erg denken aan Burnout op de PSP. En dat is denk ik geen slecht ding. De besturing is iets anders dan NFS underground. Maar even met de sensitivity spelen en het werkt prima. Voor de korte speelsessie kan ik zegen dat het een puike arcade racer is. En ik denk dat hij alleen maar beter wordt naarmate je verder komt. Grafisch is het niet veel beter dan Underground en mis ik de snelheidsstrepen uit die game tijdens het boosten. Maar het oogt allemaal wat opener, en dat is wel tof. Ik heb hem te kort gespeeld om met een definitief oordeel te komen. Maar als je de vorige NFS op de iPhone tof vond, dan vind je dit ook tof. Gespeeld op mijn 3Gs btw. Ben benieuwd hoe de retina versie eruit ziet ^^
 • Ik vond Underground echt een hele vette game. Shift minder. En hoop dat Pursuit weer een vette arcade racer is. Ik zit op mijn werk, maar zal straks in de trein even spelen.

  IGN geeft hem iig een 8.0.
  http://uk.wireless.ign.com/articles/113/1134919p1.html
 • Graphics zien er iig super goed uit. Ik wacht even jouw impressie af.
 • FEEL THE THRILL OF THE TAKEDOWN! Stop racers cold in high-speed police cars like the Lamborghini Reventon – and challenge a friend to a head-to-head Cop vs. Racer showdown via local WiFi or Bluetooth. Made to maximize the Retina Display, the eye-popping visual quality will blow you away!


  http://itunes.apple.com/nl/app/need-for ... 60598?mt=8

  De games is uit en staat in de App store. heb hem reeds aangeschaft omdat ik underground een fijne game vond op de iPhone.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren