1. [iPhone] Rogue Planet (TBS, Advance Wars style))

Re: [iPhone] Rogue Planet (TBS, Advance Wars style))

Inmiddels is de multiplayer optie er ook? Hoe is die?
 • Inmiddels is de multiplayer optie er ook? Hoe is die?
 • Kwam de echte Advance Wars maar naar de iPhone :(
 • Kwa besturing wel, al moet je bijna elke handeling die je doet bevestigen. Als je dus zo'n potje van 4 uur aan het doen bent dan gaat daar erg veel tijd in zitten. Maar hij is zeker tof! En lang niet elk level is zo'n beest van 4 uur.

  En het verhaal is trouwens ook best grappig.
 • Oei Guido, ziet er indeed tof uit… En het speelt ook net zo lekker als AW als ik het goed begrijp?
 • Omdat Mag het zo lief vroeg open ik maar even een topic.


  Rogue Planet is een turnbased strategy game voor de iPhone. Liefhebbers van Advance Wars zullen blij zijn met deze toevoeging aan het genre. De game ziet er verdomd goed uit, en verslaat zijn grootste concurrent, Mecho Wars, naar mijn mening alleen al om het uiterlijk. Dat zag er toch iets te lame uit met die vreemde wezens.

  Anyway de opzet is eigenlijk precies hetzelfde als Advance Wars, omstebeurt mag je je manschappen bewegen. Er zijn verschillende units met verschillende plus- en minpunten. Je kan nieuwe units bouwen met geld dat je verdient door steden in te nemen. Gewoon een kopie van Advance Wars dus.

  De verschillen met Advance Wars zitten hem in drie zaken. Ten eerste is er alleen landcombat. Er zijn geen schepen of vliegtuigen. Persoonlijk vind ik dit jammer, maar het geeft het spel wel een bepaalde eenvoud, wat ook een voordeel kan zijn. Ten tweede zit het spel kwa level design iets minder goed in elkaar. Het spel is simpeler dan zijn tegenhanger, maar soms zijn levels zo onzinnig opgesteld dat je 4 uur met een potje bezig bent. Deze 4 uur ben je dan eigenlijk vooral bezig met constant 1 vakje veroveren op je tegenstander. Bij maps met verschillende chokepoints kan dat erg irritant zijn. Het laatste verschil is naar mijn mening het belangrijkste, een tbs werkt op de iPhone zo ontzettend lekker. Zelfs beter dan op de DS.

  Er zijn een aantal spelmodi, story, fast game en online komt er binnenkort kennelijk ook aan.

  Anyway, een aanrader. Zeker voor liefhebbers van TBS.

  Het spel kost overigens 4 euro.
 • Heeft dit retina support?
 • Inmiddels is de multiplayer optie er ook? Hoe is die?

  Nee Mag, die was er nog niet

  http://toucharcade.com/2010/09/30/rogue ... ltiplayer/

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren