1. [iPhone] Soosiz (€2,39)

Re: [iPhone] Soosiz (€2,39)

Na alle positieve berichten toch maar even gedownload. Zal wel in mijn 'Nog Spelen' mapje komen. Verdomme, wat raakt die vol.
 • Na alle positieve berichten toch maar even gedownload. Zal wel in mijn 'Nog Spelen' mapje komen. Verdomme, wat raakt die vol.
 • Haha, dat is natuurlijk zo. Maar ik heb mijn handel al vol aan Game Center games die echt leuk zijn <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Ja, daar heb ik ook wel last van. Ik speel eigenlijk, op een paar uitzonderingen na, alleen in de trein en in vaak in mn pauzes. Maar door een andere stageplek is mn reistijd een stuk korter geworden en ik lees ook vaak NRC, aantal comics, Twitter, RSS, etc, op mn iPhone dus de tijd die ik nog voor games over hou besteed ik dan ook het liefst aan gamecenter supported games :P
 • Haha, dat is natuurlijk zo. Maar ik heb mijn handel al vol aan Game Center games die echt leuk zijn :)
 • Ik download hem even voor het geval hij Game Center support krijgt.

  Echt een achievement junkie hier… Ik kan me nog herinneren, lang lang geleden, toen speelden we games omdat ze leuk waren ipv om achievements :P
 • Heb hem inmiddels gratis gedownload alleen nog niet kunnen spelen.
 • Hij is idd erg leuk !
 • Yeah, als dit gratis is dan is het gewoon een must have :)

  Hier de recensie voor twijfelaars.
 • Dit weekend is Soosiz gratis

  De game heeft inmiddels ook een update gehad voor multitasking en retina display.

  Ik raad iedereen aan de game te proberen, leuke platformer (die overigens wel wat minpunten bevat die Piet ook toelicht in zn recensie).
 • Ik heb even een een 20tal screenshots toegevoegd. In het kader van 'beter laat dan nooit' deze (en anders uiterlijk volgende week) alsnog een recensie ;b
 • Er is nu ook een lite versie van Soosiz:
  http://itunes.apple.com/nl/app/soosiz-l ... 36013?mt=8
 • Hier overigens de recensie die ik erover heb geschreven:
  http://www.insidegamer.nl/iphone/soosiz ... nsies/6901
 • Tering, die trailer is wel vet idd :). Na ja, ik zie wel wanneer ik weer zin heb om een impulsaankoop te doen. Dan zal dit hem wel worden ;)
 • Ik deel jullie mening, maar als jij zegt dat het het beste te vergelijken is met een Super Mario Bros gemengd met Super Mario Galaxy dan is het eigenlijk wel een instant buy! <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />. Ik wacht nog heel ff, maar denk dat ik deze game wel bovenaan m'n lijstje zet (hoewel ik blijf weer hopen op een weekendje 79cent actie ofzo).

  Het spel is net uit en was de eerste dag 1,69, de eerste korting kan nog maanden duren, bovendien is het spel het echt waard (ik bedoel, check die trailer alleen al :D)
 • Ik deel jullie mening, maar als jij zegt dat het het beste te vergelijken is met een Super Mario Bros gemengd met Super Mario Galaxy dan is het eigenlijk wel een instant buy! :D. Ik wacht nog heel ff, maar denk dat ik deze game wel bovenaan m'n lijstje zet (hoewel ik blijf weer hopen op een weekendje 79cent actie ofzo).
 • Pfffft wat komt er veel uit voor de iPhone momenteel. Het heeft iig wel een leuke stijl maar mist een beetje 'persoonlijkheid' en heb nog zoveel te spelen dat ik hem toch maar links laat liggen. Misschien als hij eenmaal 0,79 cent is.

  Ik snap je punt helemaal. Ik heb zelf ook echt veel games die ik nog nauwelijks heb gespeeld. Het was echter zo dat ik zocht naar een snelle platformer á la Mario/Sonic en veel mensen raadde me deze game aan. Na het zien van de trailer was ik gelijk verkocht :P
 • Pfffft wat komt er veel uit voor de iPhone momenteel. Het heeft iig wel een leuke stijl maar mist een beetje 'persoonlijkheid' en heb nog zoveel te spelen dat ik hem toch maar links laat liggen. Misschien als hij eenmaal 0,79 cent is.
 • http://itunes.apple.com/WebObjects/MZSt ... 91505&amp;mt=8

  Een hele vette platformer, doet me nog het meest denken aan Super Mario Bros gemengd met Super Mario Galaxy.

  Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=JVowHErySnc

  Description:

  Darkness is falling and your friends are missing. Do you have what it takes to save the world? Experience the groundbreaking gameplay mechanics, excellent playability and pixel-precise controls in this gravity-defying platformer where words like up and down get a totally new meaning.

  Simple controls make Soosiz easy to learn, but it's a challenge to truly master the game. Enhancing your skills will be essential in beating the new gameplay elements and enemies introduced in each world. Watch out for the reduced gravity in space, slippery surfaces on the ice, gravity fields, freezing fountains and more.

  A PIECE OF ART

  - Stunning cartoon graphics and smooth animations
  - Lively worlds filled with astonishing special effects
  - Level design taken to new dimensions
  - Captivating background music by Kevin MacLeod

  HOURS OF FUN ADVENTURE

  - Explore 7 beautiful worlds
  - Complete 65 challenging levels
  - Beat 7 bosses in epic battles
  - Discover all the secrets
  - Master the unique gameplay mechanics

  Soosiz introduces a polished concept with intuitive and simple controls to achieve a fantastic platforming experience.

 • Ik download hem even voor het geval hij Game Center support krijgt.
 • Net als Rano de eerste drie levels ofzo gedaan. Leuke platformer, eigenlijk iets wat ik nog miste op mijn iPod. Even gescrolld door het aantal werelden, en volgens mij ben ik hier nog wel even zoet mee :D
 • Heel even 5 minuten gespeeld. Wat voelt de game goed aan zeg. Grafisch vind ik hem niet zo bijzonder. Maar het speelt erg lekker en soepel. Eerste platformen waarbij ik de touchscreen buttons even lekker vind werken als fysieke buttons.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren