1. Is battlefield 2 ergens in Nederland te koop met headset

Re: Is battlefield 2 ergens in Nederland te koop met headset

das wel et handigste, maar check eerst deze site eens(http://www.sennheiser.nl/nl/icm_nl.nsf/ ... headphones), deze produceren zeer goede headset's. Ik heb er ook een(headset PC 140) en die bevalt beter dan alle andere headset's. Ze zijn duurder, maar daardoor lijkt het net alsof je echt in "de game" zit. Check it out!!
 • das wel et handigste, maar check eerst deze site eens(http://www.sennheiser.nl/nl/icm_nl.nsf/ ... headphones), deze produceren zeer goede headset's. Ik heb er ook een(headset PC 140) en die bevalt beter dan alle andere headset's. Ze zijn duurder, maar daardoor lijkt het net alsof je echt in "de game" zit. Check it out!!
 • Er was wel een combinatie van BF2 en headset, op de site van EA kon je eerst pre-orderen voor 50 dollar inclusief een headset.
  Maar volgens mij kan dat niet meer. En in NL is hij niet verkrijgbaar met headset dacht ik.
 • Voor 20 euro??? niet echt, koop gewoon goede voor 45 euro, zoals Logitech
 • lol, er is nooit ee combinatie geweest van een headset en BF2. Ga gewoon naar de dynabite, mycom of vobis. Check sites en gebruik google…Logitech heeft ook wel wat…
 • Yo,

  Weet iemand een winkel waar battlefield 2 met headset te koop is.
  Ik heb namelijk nog een headset nodig en een versie van bf2. Of weet iemand eventueel een betaalbare headset voor rond de 20 euro.
 • is het trouwens ook zo dat ik niemand kan horen? Ik speel altijd op een mic server maar hoor nooit iemand praten…Is pas 1 keer gebeurt. Geluid staat aan enzo…Moet ik eerst op een knop drukken om het te horen ofzo?
 • Jammer… dan maar bf 2 en headset los kopen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren