1. Is metriod mijn ding?

Re: Is metriod mijn ding?

Een van de beste games ooit ;)
Goede grafiX, erg goede sfeer, goede gameplay en goede muziek
Deze game is dus een aanrader.. en er zit wel wat van een verhaal in.. maar de keuze is aan jou om dat te ontdekken

verplichte kost….
 • Een van de beste games ooit ;)
  Goede grafiX, erg goede sfeer, goede gameplay en goede muziek
  Deze game is dus een aanrader.. en er zit wel wat van een verhaal in.. maar de keuze is aan jou om dat te ontdekken

  verplichte kost….
 • Ja, halen!

  Het is me opgevallen dat veel IG-leden dit spel niet echt mogen. Maar zij hebben geen smaak. Het zijn meestal de Gaylo fans die dit spel proberen af te kraken. <img alt=":O" src="/plugins/sceditor/emoticons/shocked.png" />

  STFU .|.

  spel zal wel voor 15 euro bij de FRS liggen dus wat houdt je tegen?
 • Zeer goed spel alleen wel iri dat je telkens heen en weer moet lopen tussen gebieden, maarja das metroid!
 • Ik vindt Metriod Prime de beste cube titel die er tot nu toe is uit gekomen.
 • het is op zich wel een gaaf spel, maar ik vond dat de gevechten met oa eindbazen veel te lang duurden… Misschien vond ik dat ook wel omdat ik gewoon niet van dat soort spellen hou :P
 • IMO. Metroid Prime is nog steeds een van de mooiste games van deze generatie.

  zeker!!!!!!

  halen dus…
 • Ik vidn Metroid Prime op de gamecube één van de beste spellen die ik heb, is alleen moeilijk en je moet er echt de tijd voor hebben. Je meot het ook aan één reeks spelen omdat je goed moet onthouden waar alles was enzo als je een nieuwe upgrade hebt. Moet dus binnenkort maar eens overnieuw beginnen.
 • Metroid is gewoon cool!! Ik heb jammer genoeg het 2e prime deel nog niet gespeeld maar lijkt me ook super ^^D

  Greetzz James ^^D 8]
 • Het spel moet je het gevoel geven alleen te zijn. Dat doen ze met behulp van de apparte besturing, en de camera punten. Ook word er geen verhaal verteld, dat moet je zelf ontdekken, door de logs te lezen. Het is zeker een van mijn favorieten, zo afgewerkt als het is.
 • edit: wat dus betekent dat je het als Nintendo-man gespeeld moet hebben natuurlijk. duh.

  Eigenlijk vind ik dat Metroid absoluut geen Nintendo sfeer heeft, juist verre van. Alles is heel serieus ipv vrolijk. Ik zelf ben ook niet de grootste fan van de sfeer die in nintendo spellen zit, maar bij metroid is dit dus niet aanwezig. Dus een "nintendo man" hoeft dit spel juist niet per se leuk te vinden omdat het juist erg afwijkt van het gemiddelde product van nintendo.

  BTW, ik heb niks tegen nintendo spellen naast metroid, als iemand dat zou denken adhv de post.

  Wtf? Moeten alle spellen dan vrolijk en speels zijn of op de een of andere manier de "nintendo sfeer" hebben? Het is vaak iets om het speels/vriendelijk te houden, niet omdat het spel het nodig heeft. (het versterkt)

  En zoals ik zei: "sci-fi". Dat jezelf niet kunt verplaatsen in een sci-fi sfeer maar wel een magische sfeer (of paddo-met-schildpadden-sfeer :lol: ) is niet hetzelfde als het compleet ontbreken van solide gameplay….
 • Metroid is echt een geniaal spel, voor mij het beste spel na Resident Evil 4 en Zelda: TWW (En dat alleen omdat ik een Zelda, fanboy ben want eigenlijk is MP een beter spel).
  Je moet het maar gewoon proberen. Ik was zelf nooit zo van de futuristisch ogende spellen maar dit is toch echt wel geweldig
 • Metroid Prime is wel een goed spel. Soms erg moeilijk, echt geweldig vind ik het niet maar als ik eht een cijfer zou geven zou ik het een 8.3 geven ofzo.
  @Sega, bij mij hetzelfde
 • Metroid Prime is een goede game en saai kan je het zeker niet noemen. Als je het leuk vind is weer een andere kwestie, bij mij zelf spreekt het spel niet heel erg aan. Begrijp me niet verkeerd want het is echt wel een goede game en heb hem ook gewoon uitgespeeld. Maar nee ik zelf zou niet gauw meer een Metroid Prime kopen.
 • Sorry kan me echt niet vinden in de meningen van mensen die dit "het beste spel ooit vinden" XX:S

  Dat is een goed voorbeeld van persoonlijke smaak. Ik kan me totaal niet inleven in iemand die dit een 'saai kutspel' vind :P.

  Het is gewoon een erg vreemd genre.

  Idd. Je kunt het of een FPS met veel adventure elementen noemen, of een adventure met veel FPS-elementen. Weird iets. De term FPA dekt de lading totaal imo.
 • als je van saaie spellen houd, waarbij 1 foutje je een half uur extra lopen kost, dan moet je hem halen.

  Saaie spellen?

  Jij speelt toch Harvest Moon? :lol:

  harvest moon is niet saai, het is toewijdend
 • Als je van Nintendospellen houd en ook zo'n speelervaring verwacht, moet je em halen. Als je net als mij een geweldig schietspel verwacht in de stijl van Quake ofzo, dan niet <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> Ik vond het maar een saai kutspel

  Klopt als een bus.
  Bovendien snap ik echt niet waarom je dit topic maakt schat.
  Dat is hetzelfde als Lau Lau die een topic opent om hem over te halen om een Revolution te kopen.
 • Ikzelf vind het spel Metroid Prime op de GameCube ontzettend mooi, maar mij gaat het allemaal wat te langzaam. Ik ga mij zo irriteren aan vijanden die steeds opnieuw opduiken als je weer de kamer binnenkomt. Tja Metroid Prime voor de GameCube is gewoon niet mijn spel terwijl ik het avontuur op de GBA wel weer fantastisch vind. Ik zou je dus het spel aanraden als je veel tijd hebt en niet zo snel aan iets irriteert.
  Ik heb echt precies hetzelfde. Het spel stelde mij echt zwaar teleur (wat ook komt door de hoge recensies). Ik ben blijven steken bij een eindbaas, ergens op 50%, en heb het spel daarna nooit meer opgepakt.
 • Als je een fan ben fan de 2d versies van Metroid (zoals ik) dan moet je je toch misschien voorbereiden op een teleurstelling.

  FPA my ass!!! gewoon een FPS met wat extra functies en weing vijanden. Sorry kan me echt niet vinden in de meningen van mensen die dit "het beste spel ooit vinden" XX:S
 • Ja, halen!

  Het is me opgevallen dat veel IG-leden dit spel niet echt mogen. Maar zij hebben geen smaak. Het zijn meestal de Gaylo fans die dit spel proberen af te kraken. <img alt=":O" src="/plugins/sceditor/emoticons/shocked.png" />

  Maar even serieus…gewoon halen. Het begin is niet meteen spannend dus stop niet meteen. Wat je allemaal erna kunt doen is gewoon geweldig. IMO. Metroid Prime is nog steeds een van de mooiste games van deze generatie.

  Wat ik vind Halo 2 wel vet hoor, maar ik vind MP1 beter, alleen deel 2 valt me zwaar tegen. En idd Metroid is een zeer vette game, die mij uren heeft weten te boeien..Dus gewoon halen!
 • Als je van Nintendospellen houd en ook zo'n speelervaring verwacht, moet je em halen. Als je net als mij een geweldig schietspel verwacht in de stijl van Quake ofzo, dan niet :) Ik vond het maar een saai kutspel

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren