1. Isaacs Armor in Dragon Age 2

Re: Isaacs Armor in Dragon Age 2

Ten eerste moet je dit vragen in het Dragon Age 2 topic. Ten tweede moet er een apart kartonnetje bij zitten (denk ik) waar een aparte redeemcode op staat. Je kunt niet je cd-key invullen neem ik aan. Alhoewel ik Dead Space 2 niet heb, dus ik weet het niet zeker. Maar bij Dragon Age 2 signature edition heb je een aparte code voor alle extra's.
  • Ten eerste moet je dit vragen in het Dragon Age 2 topic. Ten tweede moet er een apart kartonnetje bij zitten (denk ik) waar een aparte redeemcode op staat. Je kunt niet je cd-key invullen neem ik aan. Alhoewel ik Dead Space 2 niet heb, dus ik weet het niet zeker. Maar bij Dragon Age 2 signature edition heb je een aparte code voor alle extra's.
  • Gegroet allemaal,

    Ik heb onlangs Dead Space 2 gekocht via een website, en las ergens dat je de code kon gebruiken om in Dragon Age 2 Isaacs armor vrij te spelen. Dus ik helemaal hyper dat dit zou kunnen, werkt de code niet… Dus vroeg ik mij af van, ja jongens, moet ik wel de cd-key invullen als "code" Of had er een of andere kartonnetje bij moeten zitten waarop deze code wel stond?
    De gamesite kan mij verder niet helpen, maar ik had dead space 2 toch ook wel gekocht om in DA2 met Isaacs armor te spelen. Kan iemand mij helpen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren