1. Jade Empire

Re: Jade Empire

Maarja, zit nog steeds te twijfelen.

Ik wacht nog wel wat impressies van jullie allemaal af.
 • Maarja, zit nog steeds te twijfelen.

  Ik wacht nog wel wat impressies van jullie allemaal af.
 • doe jij wel alle sidequests???
 • Pff dat jullie er zo lang over doen 8]
  Ik kom elke keer uit rond de 15 uur… maar dat komt misschien, doordat ik de 2e, 3e etc keer niet al die dialogen ga lezen…wat een geklets…
 • volgens mij wel, maar heb alleen open palm gespeeld tot nu toe…
 • Ja open palm is zeg maar "goed", en closed fist is "slecht".
  Maar zijn er ook nog verschillende quests, missies of hoe je het ook wilt noemen?
 • closed fist is geloof ik de donkere weg ofzo…
 • Kom net beneden van m'n xbox en jawel Jade Empire uitgespeeld.
  Wat een geweldige game vind ik dat. Ok hij is wel heel erg makkelijk op medium, maar ik ga nu maar nog een keer spelen op hard en dan de way of the closed fist volgen.
  Heb btw alle sidequests gedaan en ben er bijna 27 uur mee bezig geweest.

  Weet iemand btw of er verschil is in de verhaallijn tussen closed fist en open palm?
 • ik heb hem uitgespeeld…alles gedaan, alle sidequest en shit…
  ben er ongeveer 26 uur mee bezig geweest geloof ik…

  wel een TOP game hoor, egt leuk…
 • Ik heb hem ook uitgespeeld, maar heel snel en niet alles gedaan, foeifoei, dus ff opnieuw aan de slag…
 • best leuk spel :)
 • Uitgespeeeld. Kort + Makkelijk, maar vermakelijk :)
 • Ik heb het spel ook maar aangeschaft. Ik vind het echt een super vet spel! En gelukkig kan je de main characters ook helemaal aanpassen, daar bedoel ik mee dat je bijvoorbeeld Scholar Ling (die als magie type standaard is) ook gewoon een fysieke vechter kan worden.
  Ik vind het spel wel zwaar opzich, echt iedereen in een stad heeft wel een klusje voor je en al snel zag ik door de bomen het bos niet meer. Hebben jullie daar ook last van gehad? Duhz ik was maar ff overnieuw begonnen, anders mis ik dadelijk de helft. Ook Imperial City vind ik vrij lastig om je weg in te vinden…
  En de laadtijden man, pfff die zijn wel errug lang, ik zit nu bij de arena en ik wordt dr gek van. En soms slaat hij vast tijdens het laden bij mij… vaag maar irritant… verder echt super game!
 • Vind het een top spel, maar idd geen KOTOR.
 • Ik vind hem in ieder geval niet beter dan KOTOR.

  De demo heeft mij niets gedaan, maar het hele spel wil ook niks doen. Het is gewoon niks bijzonders. Zeer simpel ook. En te kort. Al uitgespeeld trouwens.

  Geen slecht spel, maar het had zoveel beter gekund. Laadtijden zijn dus echt irritant. De mensen bewegen erg houterig, zelfs de gevechten komen houterig over. En net zoals de demo vind ik het battlesysteem een beetje buttonbashen. Imperial Arena is haast onspeelbaar, te veel en te lange laadtijden tussen de gevechten door. Het werd gewoon irritant. Tijdens de meeste sidequests stoorden mij de laadtijden ook enorm.

  Ook het verhaal vond ik best wel voorspelbaar. En dan hebben we nog het eindloze en onnodige dialoog tussen de personages door. Soms gaat het dus echt nergens over.

  Wel vond ik sommige keuzes die je tijdens een gesprek kon maken erg grappig, maar dat had KOTOR ook.

  Volgens mij houd ik gewoon niet van Westerse RPGs…zeer versimpeld allemaal.
 • Ik ben waarschijnlijk ook van plan Jade aan te schaffen. Ooit was er eens een topic hier, of op xboxworld over "Je droomgame" of zoiets. En toen koos ik voor een RPG met fighting elementen erin, huppa er had geen beter spel kunnen komen.
  IGN gaf het spel een 99, hoewel cijfers meestal nooit helemaal kloppen, geeft het je wel een beetje een beeld van wat je er allemaal van kan verwachten. Ik ben benieuwd…
 • Dit spel is geweldig o.O
 • Niemand iets te melden over dit spel? :)

  Ik vind het zeker tof om te spelen, maar de dialogen vind ik niet cool.
  Normaal is het niet zo'n probleem maar die Chinese/Japanse moraalridder shit komt me vaak wel de keelgaten uit :D

  Erg stoer trouwens om in een huge pad te veranderen
  (neem niet aan dat dit een spoiler is)
 • Ik denk dat ik één van de weinige gamers ben die Sudeki voor de Xbox wel een goede RPG vond, maar Jade Empire weet me toch stukken beter te overtuigen. De tussenfilmpjes zijn zalige uitgewerkt, de moves zijn cool, en het gevechtssysteem is als eerste indruk heel erg goed. Heb er nog maar een tweetal uurtjes op kunnen spelen, dus kan nog geen conclusie geven, maar het ziet er in ieder geval wel goed uit.
 • Hopen dat melee goed is uitgewerkt, want ik denk alleen dat ik me vooral daar opricht, verder mogen me chi krachten wel helpen om vechten te verbeteren. Ik heb net Gammo gezien. De filmpjes zien er wel mooi uit, alleen het kon nog ietsje beter (doau filmpje?), verder vind ik de inscreen filmpjes soms een beetje bout eruit zien, de gezichten van bepaalde karakters bijvoorbeeld.

  Trouwens die vergelijking was meer omdat beide werken van Bioware zijn, en ik wilde gewoon even kijken welke beter is volgens jou of welke aantrekkelijker is als je naar de impressie bekijkt enzo…
 • Ik heb net de eerste paar uurtjes van het spel gespeeld -> wat een vet spel ^^D

  Ik vind het combat systeem erg leuk en goed werken. Verder komt het spel wat traag op gang maar daar was ik ook wel op voorbereid. Laadtijden zijn nog altijd aanwezig al komen ze gelukkig wel minder vaak voor dan bij kotor. Ook de graphics zijn echt een stuk beter en het loopt allemaal soepeler. De tussenfilmpjes zijn ook errug vet.

  Nu ga ik weer snel verder spelen.

  Ben net voor het eerst in een reuzachtige kikker veranderd :]

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren