1. James Noir's Hollywood Crimes

Re: James Noir's Hollywood Crimes

Ik heb het spel sinds gisteren (naast MK7), maar ik vond het best wel geinig. (lang) niet zo goed als Layton, maar ik vond dat er wel wat leuke ideetjes inzitten. Ik heb nog niet zo lang gespeeld, en je moet het verhaal (o.a. acteren) niet te serieus nemen, maar vind het wel een leuk spel om af en toe te doen. Vind de Layton games geweldig, en vind het ook wel eens leuk om een soortgelijke game in een andere setting te spelen. Het is misschien geen topgame, maar zeker geen slechte game.
 • Ik heb het spel sinds gisteren (naast MK7), maar ik vond het best wel geinig. (lang) niet zo goed als Layton, maar ik vond dat er wel wat leuke ideetjes inzitten. Ik heb nog niet zo lang gespeeld, en je moet het verhaal (o.a. acteren) niet te serieus nemen, maar vind het wel een leuk spel om af en toe te doen. Vind de Layton games geweldig, en vind het ook wel eens leuk om een soortgelijke game in een andere setting te spelen. Het is misschien geen topgame, maar zeker geen slechte game.
 • Wees er maar niet te happig op. De puzzeltjes zijn niet echt bijzonder. Tenminste, wat ik me nog kan herinneren van de demo afgelopen maart.
 • Ik las een tijdje terug een lovende preview in de NGamer van deze game, maar toen ik vorige week eens even wat recensies checkte op gamerankings, werd ik daar niet echt vrolijk van. Zijn deze inmiddels wat positiever?

  De NGamer zelf gaf de game ook maar 5.5 in het nieuwste nummer. Gaven aan de de wereld sfeerloos en doods aandeed, dat je het verhaal in een middagje uit kon spelen en dat de game over het algemeen gewoon teleurstelde. Dat zijn geen goede tekenen.

  Jammer, een spel dat een soort crossover was tussen Layton en L.A. Noire had me wel tof geleken.
 • Ik las een tijdje terug een lovende preview in de NGamer van deze game, maar toen ik vorige week eens even wat recensies checkte op gamerankings, werd ik daar niet echt vrolijk van. Zijn deze inmiddels wat positiever?
 • Ben ook wel benieuwd of dit iets is. De laytons zijn geen slechte games, maar de stijl spreekt me niet zo aan. Dit spreekt me qua stijl meer aan. Lees ook altijd graag boeken met geniale moordenaars die eigenlijk een spel spelen met de politie.
 • Ik ook ! Daarom heb ik dit topic aangemaakt.
 • Het spelprincipe lijkt me erg interessant. Mij bevallen de Laytons ook (hoewel die zeer waarschijnlijk een tot meerdere klassen beter zijn). Ik ben benieuwd naar de eerste meningen van spelers over dit spel!


 • Beschrijving van James Noir's Hollywood Crimes

  James Noir's Hollywood Crimes is een puzzelgame waarin de speler deelnemer is van een spelshow op televisie. Tijdens het spel ontdekt de speler echter een reeks moorden. Deze zijn gepleegd door een gestoorde, maar geniale crimineel. Hij weet het voor elkaar te krijgen dat niet hij, maar de speler wordt verdacht van de moorden.

  Om zichzelf en de andere deelnemers te redden, moet je de ruim 140 puzzels oplossen die de crimineel op de plaatsen delict achterlaat om zijn naam te achterhalen en je eigen te zuiveren. Je zult puzzelen met afbeeldingen, woorden, cijfers, vormen en kleuren. Er zijn stapelpuzzels, rasters, doolhoven en meer.  Trailer:
  http://www.insidegamer.nl/video/85467/p ... oor-de-3ds

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren