1. Japanners meest geintresseerd in Revolution

Re: Japanners meest geintresseerd in Revolution

DS was eerder in Amerika.

In welk universum is dat?
 • DS was eerder in Amerika.

  In welk universum is dat?
 • oh ja vergete ;)
 • mo he wat een gezeik maar wel lollig :P
 • pffff jullie doen alsof alle games uit Japan komen. alleen op Japanse games moet je zo lang wachten en op Amerikaanse en Europese (duh) niet.

  en ik speel toch liever Amerikaanse en Europese games dus waarom zou Japan zo belangrijk zijn? Sony en Nintendo consoles komen alleen maar eerder uit in Japan omdat die bedrijven ook zelf uit Japan komen.
  :lol: geen zin om een serieus antwoord te geven..
 • Sony en Nintendo consoles komen alleen maar eerder uit in Japan omdat die bedrijven ook zelf uit Japan komen.

  No shit, Captain Obvious, wat denk je waarom sommigen lopen te verkondigen dat gamen in Japan groter is dan hier en dat voor de Japanse bedrijven (Sony, Nintendo en developers) de Japanse markt het belangrijkst is? Zoiets heet logica.
 • LOL ik ben deels Japans :P

  -naar je baantje in de technische sector
  -multiplayeren met je collega's
 • en ik speel toch liever Amerikaanse en Europese games dus waarom zou Japan zo belangrijk zijn?

  :lol:

  De wereld draait niet om jou. Omdat jij liever Europese en Amerikaanse games speelt is Japan niet belangrijk?
 • pffff jullie doen alsof alle games uit Japan komen. alleen op Japanse games moet je zo lang wachten en op Amerikaanse en Europese (duh) niet.

  en ik speel toch liever Amerikaanse en Europese games dus waarom zou Japan zo belangrijk zijn? Sony en Nintendo consoles komen alleen maar eerder uit in Japan omdat die bedrijven ook zelf uit Japan komen.
 • De dagelijkse sleur van het leven in…

  …Europa:
  -opstaan
  -pak aantrekken
  -eten
  -naar je kantoorbaantje
  -eten
  -even relaxen achter de GC/PS2/Xbox
  -slapen

  …Japan:
  -opstaan
  -cosplay pakje aantrekken
  -GBA(Sp)/NDS/PSP van de oplader halen
  -twinkies naar binnen werken
  -naar je baantje in de technische sector
  -multiplayeren met je collega's
  -even langs de arcadehallen op weg naar huis
  -eten? (onder voorbehoud)
  -inloggen op je Everquest account, paar uurtjes 'socializen'
  -slapen


  Deze uitermate vertekende, maar misschien verlichtende afbeelding (voor Dangerous en ThaRaven) werd mede mogelijk gemaakt door het feit dat ze zo dom doen.


  Ik mis Brain… :lol:
 • Grappig zo'n topic.. Beetje een welles/nietus niveau :D
  Iedereen die ontkent dat Japan belangrijker is dan europa is gewoon heel erg dom of uuh.. ja gewoon heel erg dom. Als zeldzaam argument lees ik dat Europa een grotere afzet heeft. Ja dus dan ben je balangrijk? Even een recent voorbeeld:

  Nederland betaalt het meeste geld per inwoner aan de EU, maar dan ook verre weg het meeste. Zijn wij een belangrijk lid? nope, we mogen nog niet eens in de schaduw staan van duitsland en frankrijk..

  Eigenlijk alle balngrijke ontwikkelingen gaan eerst naar Japan. Tenzij je de amerikaanse main stream games mee telt. Dat hoeven Japanners nou eenmaal niet. Dat vinden ze (terecht) rotzooi. Daarnaast komen bijna alle grote developers nog steeds gewoon uit Japan. Misschien nioet meer qua sales maar wel toonaangevend. Of maakt EA volgens jullie wel vernieuwende games? Het is nou eenmaal een feit dat wij het langst moeten wachten op een game of hardware. Als we hem dan eindelijk krijgen dan is het vaak nog eens een slechte omzetting naar PAL. Daarnaast wordt europa altijd genaaid met de prijzen. Wij betalen makkelijk 20 euro te veel voor dezelfde games. Hoe durf je dan nog te beweren dat wij belangrijker zijn? Volgens mij moeten sommige serieus het woord is gaan opzoeken in het woordenboek want europa voldoet echt niet aan die term.

  ———

  Ook nog even ontopic:
  Dit soort dingen zijn waardeloos. Er zijn nog geen specs van de de Revolution dus logisch dat mensen nieuwsgierig zijn. Daarnaast zijn Japanners een stuk minder casual gamers en staan ze wat meer open voor vernieuwing. De gamecube verkocht niet echt slecht in Japan, maar wel een stuk minder dan de PS2, maar ja het blijft ziekelijk om te zien hoeveel hardware er word verkocht daar. Zeker als je kijkt naar het aantal mensen wat er woont. Zijn er een stuk minder dan in Europa of Amerika, maar bijna iedereen daar gamed.. Nee Japan is nog steeds het gaming land bij uitstek. Geen land te wereld komt in de buurt van Japan. Iedereen gamed in japan.
 • Je zou bijna denken dat Japan de belangrijkste markt was.

  En dit is ook zo.

  Weet waar je over praat voordat je je smoelwerk opentrekt. :P
 • @ the raven

  you theorie over verwachtegame=verkoop klopt niet

  pokemon staat nooit echt hoog in zo'n poll en toch sleept het altijd minsten 6 miljoen binnen met sommige versie wel op 16 miljoen

  leg es uit
 • zal ik jullie eens wat vertellen?

  nederland staat nog in de kinderschoenen op het gebied van games ontwikkeling in vergelijking met japan. en bijna alle nieuws komen of uit japan of uit amerika dus alles wat in de nietige PU staat is allang bekend in amerika of japan.
 • Zouden ze op Japanse fora ook de uitslag van Power Unlimited polls plaatsen? Wat is hier de nieuwswaarde van?

  Ik laat alleen maar zien hoe de japanners er op dit moment over denken. Als je tegen dit topic bent, waarom kijk je er dan in in de eerste instantie?

  Stuur een klacht in zou ik zeggen :O
 • Zouden ze op Japanse fora ook de uitslag van Power Unlimited polls plaatsen? Wat is hier de nieuwswaarde van?

  god, het is te zien dat je er geen ruk van snapt, de PU is nog kleiiner dan jou (jullie vatten hem wel) vergeleken met de famitsu man.
 • Elke console waar geen Playstation logo op staat doet het slecht in Japan. Om eerlijk te zijn zie ik het somber in voor zowel de 360 als de Revolution in Japan dan.
  Oh, vandaar dat bv nog vooral shit te krijgen is voor dreamcast enzo.. voor zover ik weet is het alleen bij de xbox zo erg omdat hij te amerikaans is.

  Zouden ze op Japanse fora ook de uitslag van Power Unlimited polls plaatsen? Wat is hier de nieuwswaarde van?
  Ja, de PU kan je ook lekker vergelijken met een blad als Famitsu.. kan je net zo goed zeggen: Zouden ze in Amerika gamenieuws bekijken van IG ipv een site als Gamespot of zo.. :P
 • verbaasd me eerlijk gezegd ook niks… ik vind de Europeanen en vooral de VS meer geinteresseerd in de hardware dan de Jappen (niet verkeerd bedoeld, maar van de PS3 en de XBOX360 weten we al wat we kunnen verwachten… de Revolution zou daarentegen in kracht best wel wat achter kunnen blijven, wat ik helemaal niet erg zou vinden… :P )
 • Zouden ze op Japanse fora ook de uitslag van Power Unlimited polls plaatsen? Wat is hier de nieuwswaarde van?
 • Onder fanatieke gamers heeft Nintendo nu eenmaal een grote aanhang , wat dit over de verkoopcijfers straks zegt ?

  Geen reet !

  Minder fanatieke of " Casual gamers ", zoals ze hier vaak worden genoemd maken nog steeds het merendeel van de kopers uit en die lezen geen Famitsu en kopen straks in Japan vooral de PS3 .

  Hou die poll hier en de Rev. staat ook bovenaan , net als de Gamecube in een poll over de beste console deze gen. , is die dan de best verkochte console in Nederland ?
 • en deze poll werd uitgevoerd op hoeveel % van de japanse gamebevolking?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren