1. Jouw meest memorabele momenten

Re: Jouw meest memorabele momenten

Girahim die je zwaard afpakt in Skyward Sword en dan tegen je praat tijdens een boss battle, fucking awesome. Dat hele gevecht trouwens, je hebt echt het idee dat hij je moves leest de eerste keer <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

Verkapte 'look at meeeee, ik speel Skyward Sword al!!1 :'D' -post.
 • Girahim die je zwaard afpakt in Skyward Sword en dan tegen je praat tijdens een boss battle, fucking awesome. Dat hele gevecht trouwens, je hebt echt het idee dat hij je moves leest de eerste keer <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Verkapte 'look at meeeee, ik speel Skyward Sword al!!1 :'D' -post.
 • Girahim die je zwaard afpakt in Skyward Sword en dan tegen je praat tijdens een boss battle, fucking awesome. Dat hele gevecht trouwens, je hebt echt het idee dat hij je moves leest de eerste keer :D
 • gta sanandreas heb daar drie jaar ingestoken (niet fulltime elke dag maar heb wel heel vaak gespeeld) rond kutte was echt het leukste wat je in die game kon doen op de storyline na dan.
 • Toen op de basisschool alle jongens uit de klas wolfenstein enemy territory speelde. Wat een genot was dat! Heel veel gelachen met iedereen.
 • Recent Mass Effect mogen meemaken…eerste keer op de Citadel: echt ontroerend vet!!!
 • Echt zo'n moment wat ik niet zal vergeten: In Silent hill 2, als maria dood gaat…
 • Owww

  Baldur's Gate 2, wanneer je Slayer-form unlocked. Ik voelde me toen zoooo'n badass hé!

  Episch momentje in Vanilla WoW, toen er nog geen Mount Hyjal was (maar waar je wel met wat walljumps e.d. in kon komen). Er was bij de world tree daar een plas water, die zó enorm diep was, dat als je van onder naar boven wilde zwemmen je hoe dan ook dood ging. Dus ik en een paar vrienden zijn met een Warlock op pad gegaan om mensen te gaan summonen naar hun dood :) Wij met een stuk of 5 man met waterbreathing kijken hoe mensen naar boven probeerden te zwemmen om zichzelf te redden (en geen mogelijkheid om te ressurecten omdat er geen spirit healer in de buurt was o/). Episch momentje.
 • Dat is zeker leuk :P

  Ik had vandaag iets in BO dat ik nog nooit had meegemaakt

  Een potje domination die in een 200-200 Draw eindigde,,,
  (niet heel memorabel maar toch :P)
 • Bedacht er zojuist nog een en toen herinnerde ik mij dit topic :P

  Het was tijdens een rondje in Battlefield 2. De naam van de map kan ik me niet meer herinneren. In ieder geval waren er twee of drie bruggen midden in de map. Mijn team had alle CP's aan de bovenzijde, terwijl het andere team het onderste gedeelte van de map onder controle had. Wat geschiedde was de heftigste shootout die ik ooit heb meegemaakt. Beide teams zaten achter muurtjes naar de andere kant van de brug te schieten. Er werd letterlijk elke seconde wel iemand gedood. Een keer in de zoveel tijd probeerde een squad de andere kant te bereiken maar meestal waren ze al dood voordat ze halverwege de brug kwamen. Iedereen schoot maar gewoon constant kogels aangezien er toch genoeg ammo boxes lagen. Echt een briljante game. Ik ben vergeten wie er uiteindelijk won though.

  Zo hebben de Battlefield games wel vaker ontzettend awesome momenten. ^^D
 • Die plottwist in Knights of the Old Republic. Ik denk dat zo'n beetje iedereen die inmiddels wel kent, maar ik zal hem toch maar niet hier zetten vanwege spoilers.
  Je bedoelt die tegen het einde? Die is zwaar geniaal inderdaad!
 • Die plottwist in Knights of the Old Republic. Ik denk dat zo'n beetje iedereen die inmiddels wel kent, maar ik zal hem toch maar niet hier zetten vanwege spoilers.

  Ook heel memorabel was het moment dat je uit de sewers stapt bij Oblivion. Ik ben nog nooit zo teleurgesteld geweest. Soepbergen ftl.
 • Ik heb er zoveel
  Maar degene die het makkelijkste te typen is:

  Het moment dat ik in red dead Mexico binnenreed.
 • Gister 1 gehad :) als je bij okami de boom laat bloeien met je krachten. Geniaal filmpje, zo mooi ook. Dat die hele grijze wereld groen en kleurrijk wordt. Wat een awesome game !
 • Mijn memorable moment Resident Evil 3 Nemesis in het begin loop je een steeg in langs een gebouw waaruit uit het niets zombies eruit springen !!!!!

  dude seriously… Als dit je meest memorable moment is, dan heb jij in iedergeval R.E. 3 niet uitgespeeld…
 • Nou, stel je eens voor; ben je nietsvermoedend Resident Evil aan het spelen aan het spelen, alles is rustig, en dan ineens: fucking zombies uit het niets!

  [size=0]Dat mag wel in spoiler-tags.[/size]
  [size=0]Not funny?[/size]
 • Wat :lol:
 • Mijn memorable moment Resident Evil 3 Nemesis in het begin loop je een steeg in langs een gebouw waaruit uit het niets zombies eruit springen !!!!!
 • Ik denk nu opeens ook aan het wisselen van de controllers tijdens mgs1. Geniaal. Truukje kon maar één keer gebruikt worden maar dat maakt het des te genialer. Iedereen die het na zou doen zou zeer goedkoop bezig zijn.
 • Geen spoilers lezen? Kijk dan ook niet in een topic over de meest memorabele gamemomenten…

  Wat kan de oplossing soms zo makkelijk zijn :-)
 • Shit man, ik weet nog dat ik voor het eerst kreeg te horen dat


  :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren