1. Kan geen programma's meer openen

Re: Kan geen programma's meer openen

Inderdaad formatteren en klaar ermee!
 • Inderdaad formatteren en klaar ermee!
 • zou ik wel doen en dan stap je gewoon over op 7 die is toch binnen 15 minuten klaar met installeren.
 • Hallo,

  Sinds gister kan ik geen enkel programma meer op windows(vista 64 bit home) openen, ik schrijf dit dan ook vanaf een laptop. Het bericht dat ik dan krijg is deze:'' De toepassing kan niet worden gestart omdat de configuratie naast elkaar onjuist is. Raadpleeg het gebeurtenislogboek Toepassing voor meer infomatie''

  De virusscanner(microsoft security essentials) werkt nog wel en ik ben nu ook bezig met een scan.

  Wanneer ik een programma als word of excel open krijg ik deze melding: C:\windows\system32\wow64.dll is niet geschikt voor Windows of het bevat en fout. Probeer het programma opnieuw te installeren met behulp van de oorspronkelijke installatiemedia of neem contact op met de systeembeheerder of softwareleverancier voor ondersteuning.

  Ik heb al 2x een systeemherstel gedaan naar eerdere data maar dat heeft niet geholpen. Toen ik op google aan het zoeken was kwam ik dit topic tegen: http://www.nucia.eu/forum/showthread.php?t=63897
  En mijn probleem is dus soortgelijk maar dan voor elk programma, in het logboek krijg ik ook dezelfde foutmelding(sidebyside)(kan activeringscontext niet maken, etc.)

  Formatteren dan maar? Ik kan gewoon nog bij mijn bestanden, dus die even overzetten naar mijn externe hardeschijf en dan meteen dat schijt vista erafgooien en voor windows 7 gaan? Of heeft iemand hier nog ideeen :)?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren