1. Kan niks van de memory card halen

Re: Kan niks van de memory card halen

PLZ mod doe wat aan de gast hierboven. Overal duiken onzin topics en posts op.

Probeer een de controller van een vriend ofzo, als die het ook niet doet ff naar sony mailen ofzo. Het kan eigenlijk niet aan je MC liggen.
 • PLZ mod doe wat aan de gast hierboven. Overal duiken onzin topics en posts op.

  Probeer een de controller van een vriend ofzo, als die het ook niet doet ff naar sony mailen ofzo. Het kan eigenlijk niet aan je MC liggen.
 • Er moet toch een manier zijn of data van die oude af te halen?
  Ik heb trouwens 20 spellen. Ik haal er af en toe wel eens af, maar ik wil er toch wat op laten staan zoals belangrijke data van spellen die ik later weer wil spelen.
  EDIT @SSJ: Nee geen enkel knopje doet het, alleen in dat menu als ik geen cd in men ps2 heb, het rare is dat alle knopjes het wel in de game doen :S
  Ook heb ik mijn memory card er nooit uitgehaald. In ieder geval niet tijdens het spelen.
 • Dude, als je er niks van weet moet je ook geen antwoord geven..Je kan wel opgeslagen data er af halen.

  Als je nu een tijdje wacht gebeurt er dan ook niks? Misschien moet je niet op X drukken :S Ik weet het anders ook niet, bij mij werkt het wel goed. Heb je misschien ene keer de PS2 uitgezet/Memory Card verwijderd toen hij nog bezig was met de Memory Card?
 • Welke spellen hebben dat dan? Ik heb er al een paar geprobeerd maar dat gaat allemaal via de memorycard.
  En doet ie het daarna dan weer goed?
 • Je kan een spel opstarten waarvan de saves gewist mogen worden.
  Gewoon erasen in het spel dus.
 • @Blizzje: Ik zal het porberen
  @ Akihabara: Ik zit nogeeneens in dat scherm waar je het kan verwijderen. Ik zit bij het eerste scherm als je je PS2 opstart zonder cd erin. Dan staat er rechtsonder de X en driehoekje met tekst erbij.
  EDIT: @NDS: Kan het ook met GT4? Je bedoelt dus dat je niet via het memorycard scherm data verwijderd maar via die game? Ik wil die data van GT4 eigenlijk bewaren. Maar deed alles het weer nadat je dat gedaan had dan :S
 • Ik heb het probleem ook gehad, en ik heb het opgelost dmv van Gran Turismo 3.
  Start dat spel op (als je het hebt) en ga dan naar iets waar je bestanden kan verwijderen. Klinkt raar, maar in GT3 heb ik het wel kunnen verwijderen.
 • Wat gebeurd er dan als je gewoon iets selecteerd en je wilt de file deleten?

  Zie je iets in beeld komen of gebeurd er gewoon niks?
 • Pleur die Larsg0tpwned gast eens van het forum af. Ik geloof dat die gast het wel grappig vind om hier verscheidene topics te komen verneuken. Kindje.

  On-topic:

  Je gebruikt de officiele dual shock controllers? Probeer eens het analog knopje een paar keer in te drukken. Dus dat dat rode lampje aan en af gaat. Beweeg met de vierpuntsdruktoets naar je memory card en druk op x…. Echt vreemd dat het niet werkt, kerel.
 • Mijn vrienden gamen op een pc of een gamecube of xbox dus dat word lastig ;)
  Als er hier ook niemand weet wat ik eraan kan doen mail ik Sony wel ff.
 • het enige wat je kan doen is een niewue halen
  eraf halen, kan neit daarom hebben ze 5 opslaag dingen gedaan, je slaat 1 heel spel op 1 ding op,MAAAR NU AL VOEL ER ZIT 1.5mb op zon ding en jij gaat mij vertellen dta jou memory car vol zit, HOEVEEL SPELLEN KOOP JIJ WEL NIE
 • Haai!
  Ik heb dus net God of War.
  Maar het probleem is dat er te weinig ruimte op de memory card vrij is. Nu kan ik er natuurlijk wel wat afhalen, maar daar zit het probleem.
  Als ik de ps2 opstart zonder cd erin, krijg je zon scherm. Maar ik kan op X drukken wat ik wil, maar ik kom niet verder. Ik kan op alle knopjes drukken maar niks werkt. Nu lijkt me dat dat aan de controller ligt maar in een spel doen ze het wel gewoon, behalve met SSX3 bijvoorbeeld…want in de menuutjes is het een soort minigame van op het juiste moment drukken, omdat R2 ingedrukt zit. Weet iemand waar het aan ligt en wat ik er aan kan doen. Ik weet nou niet of het aan men PS2, memorycard of Controllers ligt. Ik heb trouwens 2 controllers, en bij beiden dit probleem.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren