1. kane & Lynch : dead man

Re: kane & Lynch : dead man

laten iig we maar hopen dat deel 2 een stuk beter is ;)
 • laten iig we maar hopen dat deel 2 een stuk beter is ;)
 • ik had het spel gekocht, en met Co-op is het echt wel een vet spel om te spelen… alleen beetje jammer van dat dekkings systeem..
  als je ze dat hadden gedaan zoals bij uncharted dan zou het spel al flink verbetert zijn
  Sorry hoor maar heb de co-op in de demo geprobeerd te spelen met een maat en dat verticale verdeelscherm geeft totaal geen overzicht.
  Was eerst heel erg benieuwd naar deze game maar vond de demo en de speel sessie op de gameplay maar niks.
 • ik had het spel gekocht, en met Co-op is het echt wel een vet spel om te spelen… alleen beetje jammer van dat dekkings systeem..
  als je ze dat hadden gedaan zoals bij uncharted dan zou het spel al flink verbetert zijn
 • Er zit veel potentie in het concept van de game denk ik.. Toch hadden ze het spel beter een half jaar later uit kunnen brengen.
 • nou, ik vind beide eindes vaag. Heb eerst de makkelijkste gedaan en daarna nog een keer die ander. Als je die ander doet komt er een extra level bij…
 • Te vroeg uitgekomen, coversysteem werkt voor de helft niet, in de demo dan. Online lijkt hij me wel gaaf!
 • Het doet me denken aan de films van michael mann maar dan met dialogen uit de oudere tarantino films zoals pulp fiction en reservoir dogs.

  Conclusie: hou je van games met sterke dialogen en filmsfeer moet je het halen, maar spijtig genoeg zijn de makers vergeten de game fun te maken, want bij de meeste missies zit je vaak te vloeken door de verschrikkelijke controls bij het schieten.

  7.0/10: voor de fantastische sfeer

  "I was aiming for her legs" ^^D
 • De game is zeker niet goed, maar ook niet per se slecht……er zitten hele vette missies in de game maar er zitten zulke grove fouten in die je gewoon niet kan overzien bij een oordeel…..

  Het stuk met die vrachtwagen is gewoon tergend slecht uitgewerkt en gewoon té vaag……ik speelde de game eerst in co-op maar heb deze missie uiteindelijk in single player moeten uitspelen omdat het gewoon NIET ging met 2 spelers….dan ging je als Lynch op 10 meter afstand van die truck staan en toen waren we plots game over. WHY?!!?

  Ook bleef Kane een keer in een stel prikkeldraad hangen en kwam er niet meer uit…..ook zijn er stukken dat er een speler dood neervalt, en dan komt de ander bij een checkpoint ofzo en dan staat de dooie weer op! En dan heb ik het nog niet eens over de snipers…..die schieten je echt neer op onmogelijke momenten en hoeken….en die indicatie van de sniper werkt voor geen meter…..

  Het is duidelijk merkbaar dat deze game gewoon nog niet af is. Ze hadden hem gewoon uit moeten stellen om die foutjes uit het spel te halen….

  Ik heb trouwens 1 van de 2 eindes gezien….die andere moet ik nog zien maar ik hoop dat die beter is dan die 1e want die was echt slecht…. :7
 • ik vond de eerste paar missies ook echt niet goed , en beklaagde het me dat ik het gekocht had , maar na de missie 'reunion' ( missie 7 denk ik )ging de game me meer aanstaan ! de missies die hierna volgen zijn echt vet ( zoals die missie in de gevangenis of die missies in de jungle !)
  de besturing speelde me in begin parten , maar na een tijdje had ik deze volledig onder de knie .
 • Anti-Aliasing is ook iets dat dat spel niet kent. Jaggies to the limit!
 • Ik vond het een k*tgame. Ik zou het een 3,5 geven.
 • Dat hele schietsysteem werkte voor geen meter , maar dat hele idee van de personages is echt heel gruwlijk. Doet me echt aan een film denken.
 • het is trouwens helemaal niet echt mijn game…
 • ik vond de demo ook niet zo vet…
 • Vond de demo niets aan. vond het simpelweg niet lekker lopen en het schieten ging ook niet helemaal lekker.
 • De game krijgt ook cijfers tot een 8,6 in diverse bladen.
  Voor mij is het ook een game die ooit aanschaf voor een zacht prijsje.

  Vind trouwens niet dat je de game een cijfer kan geven om dat je de demo heb gespeeld.
  Die demo is alleen maar om een indruk te krijgen hoe de gameplay een beetje werkt.
 • Ik vond de demo geweldig. Het voelde allemaal zo chill. Het schieten ging nog wat moeilijk en het verstoppen achter muurtjes ging ook niet lekker, maar ik wil daar wel overheen kijken genieten van een game die je ook Co-Op kan spelen. Vooral de muziek vond ik vet tijdens die Shoot-Outs. Ik wil echt zien wat er met lynch gebeurd als hij z'n pilletjes niet heeft gehad. Deze ga ik zeker kopen!
 • Deze game had nooit zo vroeg uit moeten komen, het is namelijk niet afgewerkt.
 • Ik heb de demo ook gespeeld, vond het een vette demo, alleen sommige dingen werkten gewoon niet lekker. Je kan zien dat ze sommige dingen vergeten zijn af te werken. Ik geef 7 yay
 • Heb net de demo van Kane & Lynch : dead man gespeeld en ik moet zeggen dat het een budget game is ( €25,00 ) omdat hij slecht is afgewerkt.
  Vind het wel jammer want ik houd wel van dit soort genre games die wat realistisch overkomen qua gameplay en personages.
  Ik ga hem wel zeker kopen maar dan wel over een half jaartje , dan beland deze game in de budget rekken.
  Als ik moet kiezen tussen Strangehold of Kane & Lynch : dead man , dan ga ik zeker voor Kane & Lynch : dead man .
  Het moet toch voor de gamedeveloper Eidos ook een teleurstelling zijn als zij de reviews zien bij Gamespot.com / IGN.com / enz…….
  Een review van 6.0 t/m 7.0 is echt een mager cijfer voor zo,n bedrijf als Eidos die wel bekent staan als goede gamedevelopers.
  Ikzelf zou deze game een 6.5 geven voor een review.
  Wat vinden jullie van deze game en wat voor review cijfer geef je hem ??

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren