1. Katamari Damacy

Re: Katamari Damacy

:lol:
 • :lol:
 • Opvallend dat het nu opeens om graphics gaat…..

  U is niet bekend met Koekiemonsters trademarked sarcasme?
 • way to miss the point there champ
 • w000ps

  bovenlander is dat dus, ik dacht dat ik mijn password kwijt was :')
 • mama hij begon!

  point remains the same :')
 • Ik heb de game ook gehaald, ondertussen ook al uitgespeeld. Vond het een leuke titel, voor een klein bedrag is dit een aanrader!
 • ..maar minder groot als met de DS en PSP IMO.
 • Volgens mij ben ik echt de enige hier die deze game heeft gekocht :)

  Zijn er niet meer Katamari liefhebbers hier? Het verticaal en horizontaal uitrekken van je katamari werkt heel goed via het touchpanel! Voor mij is dit de ideale handheld game. Grafisch inderdaad geen showcase titel voor de Vita, maar de idiote art en muziek maken wel heel veel goed.

  Topic titel is trouwens een beetje outdated. De titel is natuurlijk Touch my Katamari!
 • Temple of Time is wel fijn gelukkig :) Maar ik denk dat Koekie doelde op nieuwe handheld titels en niet remakes.
 • Hoeft ook niet logisch te zijn voor de sony fanboys, maar ik weet als ninty een game maakt voor een portable, dan werkt het. Veel savepunten, snel laden, constante actie, snelle fun.

  Ocarina of Time 3DS gespeeld? :D Snel laden doet 'ie wel… De rest niet. :P Saven in Hyrule Field, spawnen in Kokiri Forest! Nog steeds een geweldige console game though, perfect speelbaar op een handheld.

  Ik ben overigens geen echte Sony fanboy, maar mijn voorkeur ligt er, zeker op dit moment, wel. Ze komen met de beste features, de mooiste hardware en de meeste nieuwe IP's. Nintendo heeft Nintendo games en daar hou ik van. Zelda OoT 3DS is geweldig, maar ik vind Nintendo verder als bedrijf keer op keer de verkeerde beslissingen maken. Daardoor heb ik wat respect voor ze verloren. Zeker omdat Sony in mijn ogen alles beter doet met de PS Vita maar waarschijnlijk toch weer minder gaat verkopen dan de 3DS.

  Zeker als je dan zo'n uitspraak ziet als vandaag (m.b.t. Star Fox Online) dan gun ik het Nintendo gewoon niet deze ronde. :)
 • Valt wel mee, Liquid doet het, dan doe ik het terug.
  Met alleen blijheid is een forum snel saai hoor ;)

  Sony fanboys zijn er, voel je je aangesproken als sony fanboy, dan is dat aan jou. Dan snap ik je laatste statement wel ;)
 • de manier waarop je je mening denkt te moeten uiten is vervelend, de mening an sich niet … al is het wel een beetje onzin natuurlijk maar dat is dan weer mijn mening en dat blijft het net zo goed

  kun je met ad hominems gaan strooien maar dat word zo snel oud
 • Hoeft ook niet logisch te zijn voor de sony fanboys, maar ik weet als ninty een game maakt voor een portable, dan werkt het. Veel savepunten, snel laden, constante actie, snelle fun.

  Sony kon dat op heden bij mij niet doen. Hun portable output was en is voor mij kut.
  Hun gebruikte ip sprak me grotendeels niet aan, zoals ik hierboven al zei. Dan komen ze ook nog eens met b-versies / spinnoffs alsof ze weten dat hun portable games toch kut zijn.
  Nope 3rd party is waar het is, en kijk nou eens naar de psp, de laatste jaren draaide vooral om 3rd party, zeker in Japan.

  kortom, leuk dat jullie mijn mening niet ok vinden, maar het blijft mijn mening.
  Misschien dat sony het ooit nog leert, maar betwijfel het ten zeerste.
 • komt nu vooral over als ' ik krijg mijn zin niet dus ga ik heel hard stappen en/of mijn adem inhouden'
 • Specifiek voor 3ds gemaakt, maakt het geen console titel.
  Uncharted zou kunnen, maar Sony kon het niet op de PSP, dus vertrouw de 1st party niet meer voor de vita.

  Al die PSP titels waren ook voor de PSP gemaakt en niet voor de console. Toch zullen ze prima op de console te spelen zijn, net als Super Mario 3D Land, Mario Kart 7, Star Fox, Paper Mario en Luigi's Mansion. Zou je die games niet liever in HD willen op je 50" scherm? :)

  Dat je Sony first party titels niet leuk vind is jouw mening, maar je kan er niet onderuit dat titels als Uncharted 2 en 3 en God of War 3 zwaar, maar dan ook echt zwaar indrukwekkend zijn op technisch vlak. Die games worden daar dan ook nog steeds voor gerespecteerd. Verder is de gameplay van die titels ook subliem, maar als het niet je ding is dan kan ik dat respecteren.

  Maar hoe het nu over komt is dat elke Mario game heilig is, en elke Sony game klote. Smells like fanboyism.
 • Het voelde niet als handheld titels. Daxter was 1 van de leukste, maar voor ik aan het spelen was, was ik al bijna 5 minuten verder. Het voelde allemaal als franchises die ze op een kleiner scherm hadden gedumpt, meer niet. Lang laden, kut saven, traag. Ik had er geen zin meer in,. Met dat in gedachte heb ik moeite met hun games. Patapon en locoroco voelden wat dat betreft al veel leuker aan. Korte leuke sessies.

  Misschien doen ze het nu beter, maar als ik een vita koop is het sowieso niet om de sony titels. Die zijn crap voor mij, stuk voor stuk

  Helpt btw ook niet dat ik Jaffe een paardelul vind en GoW een domme serie…. Plus ik heb 1 miljoen keer liever jak en daxter dan tombraider met een dude, uhm uncharted.
  Tenslotte merk ik nu al nep touch oplossingen, zoals in uncharted en het voelt alweer ondoordacht aan….

  Resistance is tenslotte een goedkope namaak shooter en laat me ook niet warm worden. Bepaalde 3rd party titels lijken mij meer aan te spreken…
 • Uncharted zou kunnen, maar Sony kon het niet op de PSP, dus vertrouw de 1st party niet meer voor de vita.

  Die snap ik even niet. Daxter, Wipeout, Ratchet & Clank, Syphon Filter, Resistance, Littlebig planet, Killzone, God of War en nog wel meer Sony franchises waren prima vertegenwoordigd op de psp. En de series die ik nu noem waren ook niet bepaald "gemiddeld" te noemen op het apparaat. Vooral Syphon Filter, Resistance, God of War en Daxter waren erg goed. Dat dit niet je ding is, oke. Maar first party slecht vertegenwoordigd? Sony Bend en Ready at Dawn zijn gewoon goede handheld developers.
 • op Uncharted na heeft elke grote 1st Party franchise een (of meer) PSP delen gekregen die voor de handheld op maat geschreven waren

  verschil is dat ze er nu direct mee aan de slag zijn gegaan ipv dat ze bij mondjesmaat binnen komen druppelen en dat de controls beter aansluiten

  ze leren zichtbaar van hun fouten
 • Specifiek voor 3ds gemaakt, maakt het geen console titel.
  Uncharted zou kunnen, maar Sony kon het niet op de PSP, dus vertrouw de 1st party niet meer voor de vita.
 • Verdomme Koekie, hoeveel lijstjes wil jij zien waarop Vita games staan die niet op consoles zijn te spelen/uitkomen? Vooralsnog heeft de 3DS meer ports en remakes dan de PS Vita. De grootste titels dit najaar voor de 3DS zijn games die afstammen van console games en voor de rest niets nieuws en innovatiefs bieden naast nieuwe content.

  Mario is Mario en Luigi is Luigi. Paper Mario (2012?), Mario Kart en Star Fox, Luigi's Mansion, Super Mario 3D Land. Allemaal console games. Alleen omdat Mario erin zit is het per definitie geschikt voor een handheld. Waarom is Uncharted dat dan per definitie niet? Omdat het een "filmische" ervaring geeft? Dat was nooit eerder mogelijk op een handheld, dus hoe kan je weten dat het niet werkt?

  God of War stamt af van de console maar was een van de vetste handheld titels ooit. Daar wil ik er graag meer van. :) Fuck dat 50" scherm, dat doet me persoonlijk niet zoveel want ik heb een PC die elke multiplatform titel op max settings kan draaien waardoor ik spontaan moet huilen elke keer als ik een console op start. Ik heb een 40" full HD TV en ik doe er geen reet mee. Soms sluit ik m'n PC erop aan en speel ik games op 1080p op 60 FPS met 8x MSAA. :)

  Met een goede headset op en de PS Vita in de oplader kan ik me net zoveel, zo niet meer vermaken dan met een console of PC. Je zit er met je neus bovenop dus je ziet het net zo goed of beter dan van veraf op een 50" TV (die bijna niemand heeft lol).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren