1. Killer 7

Re: Killer 7

Yepz…je hebt voor alle karakters unlimited ammo.
 • Yepz…je hebt voor alle karakters unlimited ammo.
 • In de EU :)
 • Japan/Vs/Eu?
 • De release datum van killer 7 is bekend 24 juni 2005
 • Waar heb jij de game vandaan? Gister was Killer7 hier (Zwolle) namelijk nog niet te krijgen…
 • Nou ik ben dus vandaag aan de game begonnen en ik vind de puzzels niet echt voor de hand liggend moet ik zeggen en het verhaal is me ook iets te vaag…maar zoals velen hier vind ik ook de sfeer en de stijl te gek… erg toffe game!
 • Ach, ga weg joh :p Zo moeilijk zijn de puzzels nou ook weer niet hoor <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" /> Beetje die grijze massa daar bovenin gebruiken <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Daarvoor heb je school ^_^'
 • Ach, ga weg joh :p Zo moeilijk zijn de puzzels nou ook weer niet hoor ;) Beetje die grijze massa daar bovenin gebruiken ;)
 • Op moeilijk is te frustrerend, niet leuk meer. Dan moet je voor elke puzzel gamefaqs gaan raadplegen. Makkelijk is idd te makkelijk, maar ik heb er veel meer van genoten. Dan nog zat ik een paar keer vast en das al frustrerend genoeg voor mij.
 • Als je de moeilijkste kiest wordt je niet zoveel geholpen. De makkelijk is echt TE makkelijk :)
 • ik ga hem binnekort ff kopen…k heb hem in de winknel zien liggen en ik denk dat ie er volgende week nog wel ligt (geen hond koopt het)

  maar moet ik nou op normal of op easy of wat dan ook beginnen???

  gewoon op de moeilijkste .. zo moeilijk is hij niet…

  ik vind trouwens wel dat je te veel wordt geholpen in het spel
 • ik ga hem binnekort ff kopen…k heb hem in de winknel zien liggen en ik denk dat ie er volgende week nog wel ligt (geen hond koopt het)

  maar moet ik nou op normal of op easy of wat dan ook beginnen???
 • Killer 7 is apart. maar na even doorbijten merk je dat het spel steeds gaver en gaver wordt :D ik zit nu in Almeyda city en dat is best pittig maar wel heel gaaf :D

  Zeker een must play game :D
 • Zij waren ook degenen die SSBM afzeikten, sindsdien neem ik ze niet meer serieus :P.
 • Ik wil dit spel zooooooo graag maar heb de laatste tijd al een boel spellen gekocht dus maar eventjes wachten.
 • Recensie van de gamessectie in het Veronica Magazine nummer 31. Belachelijk als je het mij vraagt. :) Btw, was is cell-shahed? :O
  Killer 7 is met geen enkele andere game te vergelijken! Valt deze bizarre Japanse shooter oner moderne digitale kunst of zijn de cell-shahed graphics slechts toegepast om een vreselijk slecht spel te verbloemen?

  Na een lange tijd van vrede breekt uiteindelijk toch weer de pleuris uit op de aarde. Heaven's Smile, een zeer gewelddadige organisatie van bendeleider Kun Lan, wil in deze artistieke shooter zo veel mogelijk dood en verderf zaaien onder de burgers. De volgelingen van deze 'club' zijn echt volkomen krankzinnig en demonstreren dat door zichzelf op te blazen als er iemand bij ze in de buurt is. Of dat nog niet erg genoeg is, lachen ze ook eerst heel even voor ze tot hun zelfmoordacties overgaan. Om de gekken van Heaven's Smile een halt toe te roepen, kruip je in de huid van Harman Smith, een schizofrene bejaarde.

  Ho, stop! Ga nou niet meteen lachen; deze oude baas schiet echt met scherp vanuit z'n rolstoel. De man was een brute huurmoordenaar en heeft ook nog zeven andere killers in z'n hoofd zitten, die je in de loop van het spel allemaal kunt selecteren. Iedere killer heeft weer eigen wapens en vaardigheden; zo kan een uitgemergeld meisje van veraf vijanden omleggen of verborgen gangen zichtbaar maken door haar polsen door te snijden, een ander smijt met messen en kan zichzelf onzichtbaar maken. Allemaal super bedacht, maar de uitwerking is echt een gruwel. De besturing zuigt werkelijk aan alle kanten en de conversaties met de 'wezens' die je ontmoet, zijn langdradid en vaag. Het is veel te makkelijk om een kunstzinnige game als Killer 7 in de grond te boren, maar we doen het lekker toch. Alleen geschikt voor gamers met een onorthodoxe kijk op de wereld én gamen. (TD)

  DEZE GAME SUCKS
 • Ik vind het maar raar. Ik heb hem hier nog steeds nergens in de winkels gezien. Zelfs niet voor de PS2. Wel een beetje raar hoor. Ze zijn zeker bang dat hij niet zal verkopen ofzo.
 • Ik heb hem eerder vandaag uitgespeeld. De gameplay bleef tot het einde toe nogal tame (alleen in het allerlaatste level amuseerde ik me wel met puzzelen), maar dat plot… Het verhaal van K7 is imo één van de meest ingewikkelde en weirde ooit. Je kan met veel moeite nog eindjes aan elkaar knopen, maar het heeft iets Lynchiaans.
  Het is wel cool om op GameFaqs wat plot analysis threads door te lezen, is leuk om het allemaal in elkaar te puzzelen. Ik dacht dat het nooit zo complex zou worden, maar na Target 04 geeft het spel je echt een paar meppen :)

  Dank u wel Capcom!
 • Ik ben pas bezig met de 2e missie, maar het ziet er naar uit dat dit een van mijn fav. games gaat worden. Stijl is echt SUPER en de gameplay is ook goed (waar ik dacht dat de game op stuk zou gaan lopen). Maar ik denk dat het; of je vindt het Top of helemaal niks.. Ik vind hem geweldig ^^D ^^D ^^D
 • Edge geeft hem een 8 :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren