1. [KINECT] Sonic Free Riders

Re: [KINECT] Sonic Free Riders

Er staat vanaf heden een demo online !
 • Er staat vanaf heden een demo online !
 • Met game. ( Kinect Adventures game ). Hoezo een grote stap ?! Laat dan een Guitar Hero setje liggen ofzo. :P
 • Maar dan is 150 euro, excl. game, toch wel een grote stap..
 • Tja…volgens mij is dit een Kinect only game…Dus als je hem wilt spelen zul je toch de stap moeten zetten. :)
 • Ik vond All Stars Racing een erg leuke game en deze lijkt me ook weer erg leuk. Alleen zie ik het niet echt zitten om dit met Kinect te spelen.
 • IGN:

  Closing Comments
  Sonic Free Riders is, ultimately, a fairly standard racer that works well for Kinect. Pretending that you're on a hoverboard is actually a lot of fun. The tracks are well designed, the level of board customization makes the game more robust than many racers, and the numerous multiplayer modes keep the game entertaining past the main missions. It's not amazing, but it's definitely one of the games you should get to round out your Kinect collection.

  6.0 Presentation
  The menus are poorly designed, though the voice commands save it. Lots of nods to SEGA games of the past.
  8.0 Graphics
  The tracks look great and the game is fluid and fast-paced.
  7.0 Sound
  The music is fun and nearly every line of the game is voice acted, with varying degrees of success.
  7.0 Gameplay
  The motion controls make it hard to just jump into the game, but they're fun once you've got the hang of everything.
  7.5 Lasting Appeal
  Dozens of boards and gear parts to unlock, plus online and local multiplayer modes.
  7.5
  OVERALL Good
  (out of 10)
 • van Evilgamerz:

  SEGA kondigt haar eerste titel aan voor Kinect op de 360

  SEGA Europe Ltd. & SEGA America Inc. hebben vandaag Sonic Free Riders aangekondigd. Het spel, dat in de winter van 2010 wordt uitgebracht, is een extreem snelle boardgame die volledig gebruikmaakt van “Kinect” voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft.

  In deze dynamische en ongeëvenaarde Sonic belevenis kun je je voor het eerst in de geschiedenis van SEGA draaiend, kronkelend en volledig lichaamsgestuurd een weg banen door een serie visueel verpletterende parcoursen. Dankzij de unieke bewegingssensor van “Kinect” kunnen familie en vrienden hun volledig configureerbare hoverboard of -bike in Sonic Free Riders besturen door te kronkelen, te draaien en te springen, om te kijken wie er in deze adembenemende race als eerste over de finish gaat! Kies een van je favoriete Sonic-personages of je eigen avatar en pak onderweg diverse pick-ups door je handen ernaar uit te steken. Door je armen in de lucht te gooien of heen en weer te schudden/zwaaien, kun je tijdens de ronkende solo- of multiplayerraces in het voordeel komen.

  “SEGA vindt het fantastisch om in de line-up van Microsoft voor “Kinect” op de Xbox 360 te zitten. De volledige lichaamsbesturing is een innovatieve manier om mensen volledig in het spel te laten opgaan”, aldus Gary Knight, Senior Vice President of Marketing bij SEGA Europe en SEGA America. “Dit is een hele nieuwe manier om als Sonic te spelen! Door volledige vrijheid te bieden op het gebied van beweging en speelgemak, bieden Sonic Free Riders en “Kinect” voor de Xbox 360 raceplezier voor het hele gezin. Het is alsof je echt op een hoverboard staat.”

  Sonic Riders kan in de winter van 2010 met “Kinect” voor de Xbox 360 worden gespeeld.

  van Eurogamer.nl:


  Sonic Free Riders Kinect launch titel Nieuws Xbox 360

  Wie goed op heeft gelet tijdens de E3 persconferentie van Microsoft heeft gezien dat Sonic Free Riders een launch titel zal zijn van Kinect.

  Tijdens de presentatie werd bekend gemaakt dat vijftien titels beschikbaar zullen zijn bij de launch van Kinect. Heel kort werden de games als hoes getoond, waaronder die van Sonic Free Riders. Andere titels zijn Kinect Adventure en Kinect Sports.

  Verdere details over Free Riders zijn nog niet bekend.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren