1. Kingdom Hearts: Birth by Sleep (spoiler = ban)

Re: Kingdom Hearts: Birth by Sleep (spoiler = ban)

Tja… Het doet wat het moet doen. Niets geweldigs ofzo.
 • Tja… Het doet wat het moet doen. Niets geweldigs ofzo.
 • Ja, 10 jaar is natuurlijk een ruime tijd. Maar het blijft vreemd

  En omdat ik mij dit stuk echt niet kon herrineren:


  Heb ik het ff opgezocht, dus als je net zo vergeetachtig bent als ik :P

  http://www.youtube.com/watch?v=1ubofNG70mE
 • Ben nu met het verhaal van aqua begonnen. Ik wil ff die final chapter doen en dan klaar met het spel! Ben het beetje zat om nu steeds dezelfde gemeenschappelijke cut-scenes te spelen:P
 • xD is er dan niemand die aqua te moeilijk vond op proud ofzo?

  alleen het begin was irritant.
  naarmate je meer spells kreeg was het meer van ''MAGIC SPAM''
 • Ik heb op Normal gespeeld. Maar als je gewoon in het begin even flink levelt (desnoods EXP Walker gebruikt tot het level dat je denkt dat het wel lukt, maar nog wel een uitdaging is) dan kan je je er wel doorheen slaan. Op level 30 of zo is Aqua echt machtig met al haar magic commands.
 • xD is er dan niemand die aqua te moeilijk vond op proud ofzo?

 • @Morph:


  @Vys3:

  Je zegt: Sora kon toch ook gewoon terug komen? En dan geef je een redenering die het verslaan van zijn Heartless en Nobody beschrijft. In jouw redenering zou Sora echter pas terug kunnen komen nadat Roxas in Deep Dive door het gevecht met Riku verslagen was. Maar hij komt al eerder terug.

  Je redenering klopt echter helemáál niet. Sora kon terug komen als Somebody vanwege onderstaand.

  The newly reformed Ansem explains that Kairi is the last Princess of Heart, and that her missing heart has been trapped within Sora's body since the destruction of Destiny Islands. Spurred to action, Sora defeats Ansem; however, he cannot seal Hollow Bastion's keyhole because Kairi's heart is still in his body, thus the keyhole remains incomplete. Sora uses Ansem's Keyblade to unlock his heart, releasing both his and Kairi's heart, but turning him into a Heartless. Kairi's heart returns to her body, in turn completing the final Keyhole; she then returns Sora to human form by the strength of her heart - KH Wiki

  Sora is de enige persoon die als Somebody terugkeerde terwijl zijn Nobody nog niet verslagen was. Roxas werd echter ook nooit verslagen zoals jij dat beschrijft. Riku vocht met Roxas en overwon op hem maar vernietigde hem niet. Hij bracht hem naar DiZ en deze zette hem om in data en plaatste hem in een virtuele Twilight Town waar hij veilig zou zijn voor Organization XIII. Uiteindelijk fusseerd Roxas met Sora en Sora ontwaakt uit zijn één jaar lang durende slaap. Roxas is dus nooit vernietigd. Hij 'slaapt' in Sora's hart zoals Nomura het beschrijft.

  Over je spoiler opmerking:

 • We weten nu trouwens wel eindelijk waarom


  Dat vind ik wel vrij geniaal bedacht <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

 • We weten nu trouwens wel eindelijk waarom


  Dat vind ik wel vrij geniaal bedacht :)

  Goed punt over Sora trouwens, Vys3! :D
 • Ben net door Ven's story heen. Ik heb hem toch maar op proud gedaan en ik heb daar geen spijt van gekregen. De bossfight was btw erg cool =D

  Alleen snap ik niet echt wat er op het eind nou precies gebeurd, maar ik denk dat dat een stuk duidelijker word bij aqua's einde (geef er maar geen antwoord op van: nee, dat word het niet, of reken er maar niet teveel op, of ja, dat klopt, want dat spoilt aqua's einde voor mij <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />)
  Maar… Aqua's next! Er word gezegd dat aqua de lastigste is. Zal ik haar op proud of standard doen?

  Doe het gewoon op proud. In het begin is het wel doorbijten ;). (voor mij dan lol)


  Heb eindelijk Final Episode. Ik wist niet wat ik moest doen om het te spelen, bleek dat ik nog 1 Xehanort Chapter miste :p. Dacht dat je bij Proud alleen maar de verhaallijnen moest afmaken haha.

  Final
 • Ben net door Ven's story heen. Ik heb hem toch maar op proud gedaan en ik heb daar geen spijt van gekregen. De bossfight was btw erg cool =D

  Alleen snap ik niet echt wat er op het eind nou precies gebeurd, maar ik denk dat dat een stuk duidelijker word bij aqua's einde (geef er maar geen antwoord op van: nee, dat word het niet, of reken er maar niet teveel op, of ja, dat klopt, want dat spoilt aqua's einde voor mij :P)
  Maar… Aqua's next! Er word gezegd dat aqua de lastigste is. Zal ik haar op proud of standard doen?
 • @Morph
  Sora kon toch ook gewoon terug komen? Ok. zijn heartless vorm is in KH1 niet echt verslagen maar eerder overwonnen en wat er met Roxas gebeurt is te zien in Deep Dive. Niks geen Kingdom Hearts aan te pas gekomen, maar in KH2 leeft Sora wel weer voort.

  Vind ik trouwens sowieso wel raar.. Sora wordt een heartless en dus komt er een Nobody. Maar Sora verandert van heartless weer naar zichzelf, maar de nobody blijft wel bestaan..

 • Nomura kan retcon plegen zoveel hij dat wil. Als hij Xehanort terug wil laten komen dan doet ie dat wel. KH logica veranderd met elk deel.

  @Valarin
  Ah, Ik heb days niet gespeeld. Net als dat Nomura aan het einde van KH2 zelf nog niet wist wat er in de brief van Mickey staat, wist ie ook nog niet dat Sora nog een extra hart zou hebben. Laat staan dat ie Xion al bedacht had. Was in eerste instantie een flashy bedenksel waar hij een paar jaar later een verklaring voor vindt.

  @Morphweasel
  Niet te veel uitleggen, dan is BbS perfect. Het hoeft van mij ook niet alle vragen te beantwoorden. Wat diepte toevoegen had echter geen kwaad gekund. Wat dat betreft doen KH1 en CoM het veel beter.

  @Ketchup
  Dan heb ik je post verkeerd begrepen en dus was mijn pre-days kennis post volledig overbodig. Ik ben daardoor dan wel op de hoogte van wat Nomura veranderd heeft aan het verhaal met Days. Ik mag hopen dat ie het niet nog verder wijzigt met al die andere melk spin-offs die nog moeten komen :(

  Straks moeten ze uit wanhoop het verhaal van Queen Minnie vertellen of wat Jimini Cricket heeft uitgespookt.


  Laat S-E maar eens groenlicht geven voor een nieuwe console game.
 • Nomura moet wel een verdomd goede verklaring in petto hebben om hiermee weg te komen <img alt=":O" src="/plugins/sceditor/emoticons/shocked.png" /> Voor mij is de Xehanort saga over en uit. Op naar iets nieuws! <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Niet helemaal met je eens om eerlijk te zijn.

 • Nomura moet wel een verdomd goede verklaring in petto hebben om hiermee weg te komen :O Voor mij is de Xehanort saga over en uit. Op naar iets nieuws! :)

  (Wishful thinking. De volgende KH saga zal op zijn vroegst in 2053 komen, als KH3D en die-andere-game-die-waarschijnlijk-ook-nog-wel-gaat-komen inderdaad tussen-delen binnen de Xehanort saga gaan worden…)
 • Dat vind ik wel een beetje simpel hoor. Achter de Nobody en de Heartless zat een heel diepzinnige verklaring, maar nu komt er bij de heilige KH3 ineens Xehanort de 'somebody' terug, gewoon "omdat het kan"? :')

  Als er een Heartless wordt verslagen gaat het hart van de Somebody naar Kingdom Hearts, maar wat gebeurt er eigenlijk precies als een Nobody wordt verslagen? Is dat überhaupt wel uitgelegd? Want als dat niet het geval is, dan kan Nomura daar nog wel mee gaan spelen: het lege omhulsel gaat bijv. ook naar KH, waar het zich weer herenigt met het hart, en de Somebody geboren wordt. Dat zou dan de makkelijke uitleg zijn, maar er zit vast meer achter, anders zou Sora Xemnas wel in leven hebben gelaten :lol:
 • Is er niet bepaald denk ik… Of ik ben hem vergeten. Nomura zegt het dus is het waar :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren