1. knight online: een paar vragen

Re: knight online: een paar vragen

Dat is het ja. Als je dood bent en 10 van die stenen bij je hebt kan een Holy priest je weer tot leven wekken met maar 40% exp verlies.
 • Dat is het ja. Als je dood bent en 10 van die stenen bij je hebt kan een Holy priest je weer tot leven wekken met maar 40% exp verlies.
 • ok bedankt, ik hoef heir niks meer te weten:P
 • k bedankt
 • Ik heb me eigen clan (Liquidquaker zit erin btw), dus ga ik niet in de jouwe. (Ik ben lvl 46) en ik zit ook in een andere server, Beramus 1.

  Een holy priest is lvl 33. Dan kan hij het doen. En je stenen verdwijnen als je een resser hebt gehad.
 • ow, tog wel, mn vriend wou nog wat meer handigheden van een clan, en meer uitleg, want ik heb op google gezogt en op KO tip sites gekeken en kwam tot dit uit, ik zou hier nog een paar dingen aan toe willen voegen, want ik moet mn vriend over zien te halen om mee te betalen voor de clan:

  handigheden tot nu toe:
  1: een speler wie een gevecht wint met een andere speler van een ander land(karus en elmorad denk ik) krijgt national contribution punten
  2: de clan punten zijn gemeten met alle national cotribution punten van alle mensen uit de clan(CLAN POINTS)
  3: de clan is geklassifiseerd in 5 levels, ligt aan de clan poitns
  4: elke clan krijgt een insinge op de sgoudergedeelte van zijn armor, ligt aan het lv
  5: een speciaal effect in de insigne is gegeven aan de top 5 clans in el morad en karus en elke server( weet neit of het ook ares 1 en ares 2 en ares3 is)
  6: we zijn bezig met een vegt gebied te maken voor de clans van dezelfde natie(is er volgens mij al)
  7: clan grot is geadd. je zal worden beloond met clan points en items als je de grot levels 'sgoonmaakt'
  8:als je een holy priest in je team heb zitten kan je jezelf laten ressurecten met maar 40% xp verlies, je meot wel 10 stone of lifes hebben(verdere info volgt nog)

  en over punt 8 heb ik nog 4 vragen, welk lv moet die holy priest zijn?? en blijven de stone of lifes bestaan?? hoe gaat het in zijn werk?? en kan elk soort type hem krijgen??(warrior, priest, magicain, rogue)

  en als iemand nog meer handigheden weet die je met een clan hebt mag je die gerust noemen, ik wil er zoveel mogelijk, en niet alleen DDR link hoeft te praten horz;)

  laterz, en alvast bedankt

  p.s. als je in ARES servers zit, je bent lv 20 of hoger, je bent ork, en je wilt in een clan, voeg dan ff rnswizard toe op knight online, hij word de clan leader=)
 • uhm… nog een vraagje… wat is een resser?? en het ingredient heet (presies) stone of life het is voor ressurection magic, is resser miss ressurection?
 • hallow allemaal, ik speel nu sins een week knight online, ben nu lv 30, strx lv 31, door een quest <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> maar, ik had nog een paar vragen, want in moradon is wel goede armor en wapens, maar kan je ook nog ergens anders betere armor kopen en wapens? en wat kan je met ingredient of ressurection? en, wie kan mij de egte handige voordelen van een clan vertellen? alvast bedankt voor de antwoorden…. ennuh…. je hoeft niet gelijk alle vragen te beantwoorden <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" /> :lol:
  Betere armor kan je krijgen door sterke vijanden te verslaan, of kopen bij 1 van de velen verkopers in moradon.
  Een clan is handig omdat je dan als je dood bent gemakkelijk een resser naar je toe kan laten komen. En die van die ingredients weet ik zo even nog niet.
 • hallow allemaal, ik speel nu sins een week knight online, ben nu lv 30, strx lv 31, door een quest :) maar, ik had nog een paar vragen, want in moradon is wel goede armor en wapens, maar kan je ook nog ergens anders betere armor kopen en wapens? en wat kan je met ingredient of ressurection? en, wie kan mij de egte handige voordelen van een clan vertellen? alvast bedankt voor de antwoorden…. ennuh…. je hoeft niet gelijk alle vragen te beantwoorden ;) :lol:

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren