1. Laptop aanschaffen

Re: Laptop aanschaffen

€500 / €600 at most, maar als het goedkoper kan is het natuurlijk mooi meegenomen. Misschien kan dat wel absoluut niet, duurder is altijd mogelijk, maar bij voorkeur niet hoger dan dat bedrag.
 • €500 / €600 at most, maar als het goedkoper kan is het natuurlijk mooi meegenomen. Misschien kan dat wel absoluut niet, duurder is altijd mogelijk, maar bij voorkeur niet hoger dan dat bedrag.
 • Wat is je budget?
 • Ik wil binnenkort een nieuwe laptop aanschaffen, maar de tijd dat ik nog op eigen kennis een pc kon kopen ligt al weer de nodige jaren achter mij. Ik wil een laptop hebben waarop ik meerder 'simpele' programma's tegelijk kan draaien, zoals Office, Chrome, IE, Photoshop, iTunes e.d. Dit alles zonder dat de snelheid (aanzienlijk) inkakt en zonder dat ik eerst minuten moet wachten voordat de boel is opgestart. Wat zijn de zaken waarop ik moet letten en aan welke specs zou ik moeten denken?
 • Ik heb zelf een asus 1201N 12,3 inch laptop die alles kan wat ik wil :P

  duocore 1,6 3gb ram en een nvidia9400m grafische kaart

  Voor zo een klein dingetje is ie goed :D

  (het is ook al wat ouder )
 • Welke formaat laptop wil je hoeveel inch? ga je naast deze programma's ook nog een potje gamen ?(erg belangrijk voor de keuze tussen een onboard of losse videokaart)

  edit: Wil je ook een blueray speler of is een gewone dvd r/rw goed genoeg? Ook is het wel van belang of het energie verbruik belangrijk voor je is? een led laptop heeft bijvoorbeeld minder energie verbruik dan een CCFL(standaard) scherm/laptop maakt de kleur van de laptop ook nog iets uit?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren