1. LEGO 3DS games: SW III, PotC, Harry Potter 5-7

Re: LEGO 3DS games: SW III, PotC, Harry Potter 5-7

Ik heb een vraag over Lego Star Wars 3 voor de 3DS, bestaat er een optie om de save files te deleten en zo ja, waar?
 • Ik heb een vraag over Lego Star Wars 3 voor de 3DS, bestaat er een optie om de save files te deleten en zo ja, waar?
 • Ik heb sinds gisteren Lego POTC, en de game bevalt me goed <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> ik had het idee dat de game kort was, maar ik ben halverwege en toch al wel 3,5 uur ana het spelen. Aangezien ik zo iemand ben die alles wil unlocken zal ik er toch nog aardig wat extra uren uit halen :p

  maar de game is gewoon leuk en de levels zijn gevarieerd. de muziek zit er lekker bij, het ziet er goed uit, en het speelt allemaal lekker soepel, gewoon een leuke game om tijd mee door te brengen dus <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Heb de game ook gehaald en mij bevalt hij ook! 3D zit prima in elkaar, en het geluid is ook goed. Beter als ik had verwacht ^^D .
 • Ik heb sinds gisteren Lego POTC, en de game bevalt me goed :) ik had het idee dat de game kort was, maar ik ben halverwege en toch al wel 3,5 uur ana het spelen. Aangezien ik zo iemand ben die alles wil unlocken zal ik er toch nog aardig wat extra uren uit halen :p

  maar de game is gewoon leuk en de levels zijn gevarieerd. de muziek zit er lekker bij, het ziet er goed uit, en het speelt allemaal lekker soepel, gewoon een leuke game om tijd mee door te brengen dus :)
 • Thou are right, ik speelde hem toen als kind met die Nederlandse stemmen :P

  Nostalgie <3
 • Ik vond de eerste game op de originele PS1 erg vet met de half open wereld… Of heb ik valse herinneringen..? :P
 • Had veel liever de gewone games. De 3 eerste Harry Potter games op PS1 en PC waren geweldig, daarna ging het bergafwaarts.
 • Het is wachten op Lego Harry Potter Years 5 – 7 bijvoorbeeld.

  http://www.n1ntendo.nl/article/36516/1/ ... -ds-en-3ds

  Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en the LEGO Group kondigen met trots de game LEGO® Harry Potter™: Jaren 5-7 aan, het vervolg op de hitgame LEGO Harry Potter: Jaren 1-4, die in het najaar van 2011 beschikbaar wordt op Xbox 360®, PlayStation®3, PSP® (PlayStation®Portable), het NGP systeem, Nintendo Wii™, Nintendo DS™ en Nintendo 3DS™ en Windows PC.

  LEGO Harry Potter: Years 5-7 is gebaseerd op de laatste drie Harry Potter boeken en de laatste vier films. In de game worden spelers meegenomen op Harry Potters heldenavonturen in de wereld van Dreuzels en tovenarij. Van de Ligusterlaan in Klein Zanikem, naar de Weg is Weg, Zweinsveld en Zweinstein – en nieuwe locaties als Grimboudplein, het Ministerie van Toverkunst en de Halve Maan straat – spelers maken kennis met nieuwe gezichten, nieuwe uitdagingen en nieuwe magie en worden voorbereid op de ultieme confrontatie tegen Heer Voldemort™.

  “In LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 geven we gamers een episch einde op de meest succesvolle filmfranchise uit de geschiedenis met geweldige gameplay voor fans van alle leeftijden,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “We hebben verder gebouwd op de eerste game en bieden fans nog meer magische krachten, puzzeluitdagingen en onderzoeksmogelijkheden, gecombineerd met de hilarische humor en charme van LEGO.”

  “LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 biedt Harry Potter en LEGO fans een waanzinnige ervaring die spelers van alle leeftijden zal aanspreken,” aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Development and Production, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Met deze game weet TT Games alles uit het Harry Potter universum te pakken waar de fans zo van houden – met de kenmerkende LEGO twist.”

  “Dit is een game met magische krachten! LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 brengt het verhaal en de actie van Harry Potters magische wereld en biedt spelers de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de wereld van hun favoriete figuren, waar ze nieuwe avonturen en lol kunnen beleven,” aldus Lisbeth Valther Pallesen, Executive Vice President, LEGO CED. “TT Games heeft op bijzondere wijze de grote waardering voor het Harry Potter verhaal, de unieke humor van LEGO en superieure productiecapaciteiten in een wederom geweldige LEGO videogame samengebracht.”

  LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 bouwt verder op de magische gameplay, lessen en vaardigheden voor het brouwen van toverdrankjes uit LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 en biedt gamers de middelen om weerstand te bieden tegen bekende (waaronder Hij Die Niet Genoemd Mag Worden) en nieuwe vijanden. Deze nieuwe titel zit boordevol actie van begin tot eind en biedt vele nieuwe lessen, toverspreuken en uren aan bonuscontent voor de hele familie.

  LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 wordt ontwikkeld door TT Games en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment.


  http://www.n1ntendo.nl/article/36516/1/ ... -ds-en-3ds
 • Iemand al POTC gespeeld? Lijkt mij opzicht wel een leuke game om erbij te halen.
 • Vind Lego Star Wars III erg tof, en die kreeg een lager cijfer. Haal deze een dezer dagen dus ook maar eens op. Zit zwaar tussen de 3DS en PS3 versies te twijfelen thoguh :P
 • De LEGO harry potter en deze lijken me echt nog wel gave LEGO games, ooit pik ik ze eens op in de budgetbak :)
 • Dat is inderdaad waar het een goede game voor is. Dus ook ik laat hem voorlopig even liggen. Als ik hem al ooit haal. Genoeg anders games die voorrang krijgen
 • De review van IGN net gelezen en de conclusie getrokken dat lego: pirates is wat ik al dacht: een prima game om eens uit de budgetbak te vissen voordat je een weekendje weg gaat ofzo.

  Degelijk spelletje, verder niets bijzonders.
 • Voor de geinteresseerde:

  LEGO Pirates krijgt van IGN een 8.0
  Bij gebrek aan goede games een goede score lijkt me. Daarnaast beweren ze dat het 3D effect goed werkt.
 • lol, had het doosje vandaag in de handen, en ligt het aan mij of zijn die screens zo onscherp gemaakt?
 • laat maar :p ik ben er al achter :p
 • Ik ben nu al een tijd bezig met de game, maar kan iemand mij zeggen hoe ik aan de gouden munten kom waarmee ik de laatste aantal characters kan vrijspelen? ik heb verder alles op 2 levels na op 100% gehaald, dus wat moet ik nog meer doen voor die gouden munten
 • Ik vind het een vermakelijke game, had hem samen met street fighter en pilot wings gehaald maar dit is eigenlijk de enige van de 3 die ik speel :)
 • Geen co-op is voor mij de reden om hem toch over te slaan. Ben echt een Star Wars freak, maar lego games met alleen singleplayer interesseren mij niet zo.
 • Game Informer: 6.50
 • Maar hier op IG hebben ze de review ook weer van de frontpage gehaald.

  Oké dat heb ik dan gemist… Dacht dat alleen Ubisoft games een Enbargo hadden…

  FUCK JOUW AVATAR!!!!
  :'D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren