1. LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Re: LEGO Batman 2: DC Super Heroes

heb de eerst helemaal kapot gespeeld wel coop natuurlijk!
 • heb de eerst helemaal kapot gespeeld wel coop natuurlijk!
 • Lijkt me weer een toffe game! Zowaar de Justice League in Lego!

 • LEGO Batman 2: DC Super Heroes officieel aangekondigd  Warner Bros. Interactive heeft via een persbericht LEGO Batman 2: DC Super Heroes aangekondigd.

  In de game nemen Batman en Robin het samen met andere superhelden uit het DC-universum, zoals Superman, Wonder Woman en de Green Lantern, op tegen beruchte schurken als Lex Luthor en de Joker. Net als in de andere LEGO-games speel je elk level met twee personages waartussen vrij gewisseld kan worden en wordt het verhaal op humoristische wijze neergezet.

  Ook stelt de game de spelers in de gelegenheid om nieuwe gebieden van Gotham City te verkennen door middel van verschillende voertuigen, waaronder de Batmobiel en de Batwing. Verder kunnen spelers aan de slag met gadgets en kostuums als Batmans Power Suit en Robins Hazard Cannon. Daarnaast krijgt de speler ook beschikking over nieuwe krachten zoals vliegen, superadem en laservisie.

  Net als de vorige LEGO Batman-game ligt de ontwikkeling in handen van Traveller’s Tales. De game verschijnt op de PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS, Nintendo 3DS en de PlayStation Vita. Een releasedatum is nog niet bekend.

  Wat denken jullie er van ?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren