1. Level 5 's Rogue Galaxy

Re: Level 5 's Rogue Galaxy

Hmm deze game lijkt me wel wat, alleen ik hou persoonlijk niet van cell shaded stuff(alhoewel dit er wel errug vet uit ziet :D ).
Ik kijk wel of ik hem koop als er meer info bekend is en de release datum bekend is :)
 • Hmm deze game lijkt me wel wat, alleen ik hou persoonlijk niet van cell shaded stuff(alhoewel dit er wel errug vet uit ziet :D ).
  Ik kijk wel of ik hem koop als er meer info bekend is en de release datum bekend is :)
 • Ziet er goed uit. Alleen vond ik Dark Chronicle geen reet aan door het vechtsysteem en de herhalende dungeons. En natuurlijk weer afwachten of deze game naar de EU toe zal komen.
 • Ach Square Enix zal het hier wel uitbrengen hoor, die doen tegenwoordig wel meer moeite om het ook buiten Japan te brengen. Het is niet meer zoals de old days op de PS1 (Xenogears, Chrono Cross only USA bvb). Europa krijgt het natuurlijk het laatst maar het zal wel komen.


  @Chief_Wiggum Sorry dude, ik had het niet gezien, ik dacht dat het zopas werd aangekondigd.
 • Yep, succes in Japan garandeert geen succes in de PAL of NTSC regionen. Daarom komen sommige spellen hier niet uit ja. En andersom ook. :(

  Europa wordt wel het meeste genaaid..

  Gelukkig dat DQVIII wel naar Europa komt. Maar goed, ik zal hem toch importeren. Duurt te lang… Nu maar hopen dat Level-5 dit spel ook overal zal uit gaan brengen.
 • wow! cell shade graphics is niet echt iets voor mij (of het moet gemengd zijn met polygonen, zoals in zone of the enders 2)

  Maar deze cell shad graphics zien er toch wel enorm uit!
  Echt, fantastisch
 • Dragon Quest VIII is tot nu toe al meer dan 3.5mln keer over de toonbank gevlogen. En dat alleen al in Japan. Famitsu gaf het spel ook een 39/40. Niet slecht. Je kunt het nu al een verkooptopper noemen hoor. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Mijn mening over dit spel kun je in dat andere topic lezen. <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Japan is geen amerika/europa. Hoe vaak hebben we niet moeten zien dat een topgame niet naar ons toe kwam omdat een voorganger het hier niet zo goed deed als in Japan?
  Het is in Japan een serie die garant staat voor waanzinnige verkoopcijfers, hier heeft het echter nauwelijks bekendheid onder het grote publiek, ook is de westerse smaak wat anders zoals je als mede RPG-fan ongetwijfeld weet :'( . Dat is toch echt wel iest wat meespeelt lijkt mij.

  @mods: topic merge??
 • Dragon Quest VIII is tot nu toe al meer dan 3.5mln keer over de toonbank gevlogen. En dat alleen al in Japan. Famitsu gaf het spel ook een 39/40. Niet slecht. Je kunt het nu al een verkooptopper noemen hoor. :)

  Mijn mening over dit spel kun je in dat andere topic lezen. :P
 • Inderdaad een spel om in de gaten te houden.
  Level 5 heeft de RPG fans al heel wat plezier gebracht op de PlayStation 2. Dark Cloud en Dark Chronicle waren goede RPGs die redelijk populair werden en met Dragon Quest VIII maakten ze een super verkoopstopper.
  Is nog niet uitgebracht in amerika en europa dus dat is nog maar afwachten, de resultaten zullen van belang zijn als dit spel ook naar europa mocht komen.

  Dark chronicle vind ik trouwens de saaiste RPG op de ps2 die ik gespeeld heb, vooral de dungeons en het combatsysteem vond ik uitermate kut.
 • http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=29006
 • En aan de grote lijst toekomende toppers kunnen we nog een potentiële toevoegen en alweeeeer een exclusieve 8) Wow mag ik zeggen dat 2005-2006 het beste jaar wordt voor PS2?? Voor meer informatie wat ik bedoel kijk naar de "komt er nog wat topic" http://www.insidegamer.nl/forum/viewtop ... 56&amp;start=0


  Maar goed welke game komt erbij:


  Rogue Galaxy van Level 5!! Je weet wel, de makers van Dark Chronicle en Dragon Quest VIII. Dit moet hun grootste rpg ooit worden en is dus hun 4de rpg voor de PS2.


  officiële site: http://www.playstation.jp/scej/title/rg/


  Eerste screen:

  Moooooooie cell shading precies!! :P Level 5 is er echt gespecialiseerd in.


  Informatie:

  bron www.gamed.nl


  Level 5 heeft de RPG fans al heel wat plezier gebracht op de PlayStation 2. Dark Cloud en Dark Chronicle waren goede RPGs die redelijk populair werden en met Dragon Quest VIII maakten ze een super verkoopstopper. Tijd voor een nieuwe uitdaging dachten ze dus toen ze begonnen aan Rogue Galaxy, hun vierde RPG voor de PlayStation 2.


  Rogue Galaxy zal een sci-fi RPG worden en in de nieuwste editie van Famitsu vertelde Akihiro Hino over de RPG. Jester Rogue is het hoofdpersonage en hij reist door het heelal samen met zijn party naar verschillende planeten, die planeten zullen elk een eigen uitzicht hebben. Zo zal één planeet bijna volledig volstaan met bomen terwijl op een andere planeet mechs heersen. Op elke planeet zal je meerdere gebieden kunnen bezoeken hoewel er tot nu toe maar één omgeving per planeet is getoond.

  ( o_0 ) Alsof de grootte van het spel niet genoeg was, halen ze zich nog meer last op de nek door . (yesss 8) )Dat is echter nog geen enkele RPG gelukt die op een CD of DVD is verschenen.

  Er zullen acht mogelijk party members zijn, we kennen er daar al vier van. Het hoofdpersonage van de game is een energetische zeventienjarige jongen die Jester Rogue heet. Hij werd geboren op een verlaten planeet genaamd Rosa. Hij droomde er altijd van om door de ruimte te reizen. Wanneer hij mag gaan werken aan boord van het ruimteschip van piraat Dorgengore, komt zijn droom uit.

  Kisara is een zeventienjarig meisje en ze is de dochter van Dorengore. Zegram is een probleemmaker en draagt als volwaardig piraat een ooglapje, een rood zelfs. Hij is ongeschoren dus ziet hij er redelijk ruig uit. Luluka is een sterke boogschutster en komt van de planeet Juraika die volledig begroeid is met bomen.

  De game zal meerdere rassen bevatten naast mensen. Zo zullen er visachtige wezens, katmeisjes en robotten zijn. Hierdoor zal de sfeer van de game niet te zwaar zijn voor jongere kinderen hoewel het verhaal zelf serieus is.

  en er zijn drie personages op het scherm. Twee daarvan zullen door de AI gecontroleerd worden zoals in Star Ocean 3. Je zal basisbevelen kunnen geven wat vooral tegen bazen belangrijk is. Elk partylid heeft twee unieke wapens. Net zoals in Dark Chronicle zal er een Invention Systeem en enkele mini-games aanwezig zijn in Rogue Galaxy.  Ik ben benieuwd :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren