1. Little Deviants (werktitel)

Re: Little Deviants (werktitel)

En hoe kom je daaraan dan? :p
 • En hoe kom je daaraan dan? :p
 • Als je een smsje hebt gehad wel ja.
 • Krijg je bij gamemania nu 15 euro korting op alle vita-games?
 • Nu je 15 euro korting krijgt bij de GameMania is deze maar 15 euro. Misschien dat ik deze haal of dat ik Modnation Racers haal. :)
 • Lijkt me een leuke titel om te zien wat de Vita kan. Beetje de Pilot Wings van de 3DS.
 • Blijft voor mij nog steeds een doorgefokte techdemo (net zoals steel diver)
 • Wat vinden we van deze titel ?! De recensie's zijn nogal verschillend.
  IGN geeft de game een 6,0 en Psx-Sense een 8,0.

  Psx-Sense:

  Conclusie

  Little Deviants is natuurlijk niet zo’n enorme titel als dat Uncharted: Golden Abyss dat is, maar het is wel een hele leuke game. De minigames zijn uitdagend en bieden veel variatie in het type gameplay. De ‘cartoony’-achtige grafische stijl laat de kleuren van je scherm spatten, heel mooi. Daarnaast is de game uitermate geschikt voor downloadable content, je kan immers nooit genoeg mini-games hebben. Ben je op zoek naar een leuke game die kindvriendelijk is maar ook leuk is voor de volwassen gamer? Dan ben je bij Little Deviants aan het goede adres. Ook laat de game uitgebreid alle mogelijkheden zien van de PS Vita, wat natuurlijk altijd welkom is bij een nieuw systeem.

  Pluspunten
  - Zowel leuk voor kinderen als voor jezelf
  - Prachtige grafische stijl
  - Laat zien waar een PS Vita eigenlijk allemaal toe in staat is

  Minpunten
  - Textures kennen niet veel detail
  - Had wel wat meer minigames mogen bevatten

  +

  Psfocus:

  Minigames zijn leuk en daar houden we ook zeker van, maar het probleem is een beetje dat het veelal snel in elkaar geflanste games zijn zonder echt doeltreffende gameplay. Dat is gelukkig bij Little Deviants wel in orde, want op een paar minigames na die zich niet altijd even prettig laten besturen is het verder een puike verzameling geworden. Sterker nog, het is behoorlijk vermakelijk en het kent ook nog een verslavingsfactor. Little Deviants is dan ook een game die op een prima manier de functionaliteiten van de handheld toont, ook al schiet het wat te kort op audiovisueel vlak.


  - Gebruikt veel Vita mogelijkheden.
  - Leuke minigames.
  - Kan verslavend werken.


  - Misschien iets te moeilijk voor jonge gamers.
  - Audiovisueel niet heel sterk.
  - Niet al te veel minigames.
  - Niet elke minigame werkt even goed.

  Score: 69

  +
  Eurogamer:

  For the handful of hours that it lasts, though, Little Deviants is a pleasant companion. It's not remarkably stylish or memorable - although it never looks less than charming as it sashays in rich cartoon fashion across the Vita's luxurious high-resolution screen - but it's a splendid ambassador for the console's many functions, and among its better mini-games has the potential to save you from a boring train journey every once in a while when more addictive smartphone games desert you.

  7 / 10
 • Little Deviants studio sluit deuren.

  According to Develop, Sony have closed up Little Deviants developers Bigbig (with the minigame compendium still releasing in February) and in the process of restructuring Sony Cambridge.

  The latter is to ‘partner’ with Guerrilla Games over in the Netherlands, in order to work – according to the report – on Killzone games for PS Vita.

  It’s not clear how many employees are affected by these moves, but we wish them all the best of luck.

  Bron: TheSixthAxis.

  Toch vreemd, want Guerrilla werkt toch niet aan Killzone voor Vita? Misschien een simultane release van de nieuwe onaangekondigde Killzone voor PS3? Of is Killzone 1 op PSN voor onbepaalde tijd vertraagd omdat er een Vita-versie gemaakt moet worden?

  Wel zonde van de studio, maar in deze tijd is het allemaal niet vreemd.
 • ik hoop dat die jongens gewoon bij een andere SCE studio in de UK terechtkomen!

  anders kunnen ze met hun CV wel bij de bank terecht voor een lening gok ik :)
 • Vorige titels waren inderdaad leuk (Pursuit Force), maar LD heeft de studio de nek om gedraaid. Hoop dat de game goed verkoopt voor de medewerkers, maar ben er bang voor.

  Hoop idd dat het geld naar Japan gaat en niet in de gigantische reclame campagne wordt gestoken.
 • Jammer maar helaas. Hopelijk betekend dit dat nu ze minder investeren in UK studios, ze wat meer geld gaan pompen in Japanse studios.

  Bigbig, you will be missed (sorta). Arctic Edge was erg tof!
 • Little Deviants studio sluit deuren.

  According to Develop, Sony have closed up Little Deviants developers Bigbig (with the minigame compendium still releasing in February) and in the process of restructuring Sony Cambridge.

  The latter is to ‘partner’ with Guerrilla Games over in the Netherlands, in order to work – according to the report – on Killzone games for PS Vita.

  It’s not clear how many employees are affected by these moves, but we wish them all the best of luck.

  Bron: TheSixthAxis.
 • stel je voor

  we zijn weer 2 jaar en een maand verder, Killzone 4 is net uit (hoop doet leven) en het is nog beter dan voorheen en je ziet tijdens een groot gevecht een groepje mannekes meevechten

  je kent ze maar ze zeggen verder nix, tegen je want ze zijn te druk met de helghast en opeens heb je het, je word conduct … erm nee je weet ineens weer waar je ze van kent!

  het zijn de PSP boyz!
  die knakkers waar je begin 2012 zulke avonturen mee beleefde in de bus!
  en dan wachten op deel 2 van de psp2 versie om het gevecht te herbeleven en de ps3 boyz tegen te komen <3

  dat soort dingen lijken mij echt epic … dan zou ik idd beide versies kopen
 • dat is niet helemaal hetzelfde of wel?

  meer een argument tegen pure ports en daar kan iedereen het wel mee eens zijn maar een GOEDE spinoff vind ik toch echt heel wt anders dan twee keer betalen voor iets wat ik al gekocht heb

  als ik op de PSP2 bv de invasie van Helgan een tweede keer kan beleven vanuit het perspectief van nieuwe karakters (of Luger of zelfs de Helghast) dan geeft het feit dat ik (tegen die tijd :D) het ding op de PS3 al eens beleefd heb mij juist een meerwaarde

  het word dan reden te meer om het ook op de PSP2 te kopen

  en dan heb ik het echt over een goede spinoff/ander perspectief en niet 1 of ander kneuzenteam dat exact hetzelfde doet als Sev en Rico maar dan met andere teksten of een stel kneuzen dat ergens achteraf vecht zonder dat het ergens wat mee te maken heeft behalve dat de vijand ook die coole helmen heeft

  het wereldje word op die manier gewoon groter en groter is iig volgens de dames altijd beter.
 • Dan behoor je tot een redelijk niche denk ik.
  Ik denk het niet als ik naar de PSP en UMD sales kijk.
  Mensen betalen geen tweede keer voor een mobiele versie van een game/film die ze al op voor console/DVDspeler gekocht hebben.
  Iets wat Sony na een harde les lijkt te begrijpen aangezien ze nu meer PSN content (mini's, PSOne classics) compatibel maken voor zowel PS3 als PSP.
 • zolang het goede games zijn wil ik best low budget spinoffs van console ip's spelen … kwaliteit is voor mij toch de belangrijkste factor :P

  van mij mag Gameloft helemaal losgaan op playstation suite :D
 • Dan behoor je tot een redelijk niche denk ik.
 • Voor mij de meest interessante game van alle aangekondigde games. Deze game straalt fun uit en lijkt helemaal aangepast op de PSP2 (NGP bleaschrrgh!@##@).
  Idem.

  Net als bij de PSP ben ik niet geïnteresseerd in low budget spin-offs van console IP's maar nieuwe IP's zoals loco roco of patapon. Dat of het moeten remakes of definitieve versies zijn van PSOne games zoals Valkyrie profile, FF tactics of Tactics ogre die nooit in Europa verschenen zijn.
 • Geniaal hoe je door de PSP2 heen kunt drukken. Zeker kopen. Alleen voor dat effect.
 • Als dit dezelfde funfactor heeft als LocoRoco…Bring it on!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren