1. Littlebigplanet 2 Collector's Edition

Re: Littlebigplanet 2 Collector's Edition

Zoals hierboven al vermeld kan deze vraag gesteld en beantwoord worden in of het LBP2 topic of het Vraag en antwoord topic.

Deze gaat dus dicht.
 • Zoals hierboven al vermeld kan deze vraag gesteld en beantwoord worden in of het LBP2 topic of het Vraag en antwoord topic.

  Deze gaat dus dicht.
 • Het is nog onbekend of de NL DLC van LBP2 gaat werken op een UK gamedisc. Bij de meeste spellen kan dit wel, maar er zijn voorbeelden van games (Uncharted 2 bijvoorbeeld) waarbij de DLC gebonden is aan een land ipv de PAL-regio. Hier kan je dus geen antwoord op krijgen tot de game daadwerkelijk uit is.

  De CE komt als het goed is ook gewoon naar Nederland, dus blijf zoeken ;)

  Voor de rest: probeer dit voortaan in het LBP2 topic of het Vraag en antwoord topic.
 • Ik ben sinds de aankondiging van de Europese versie van Littlebigplanet 2's Collector's Edition (CE) op zoek geweest naar een pre-order voor Nederland, maat heb deze niet kunnen vinden. Is er iemand wie weet of de CE ook voor Nederland komt, en waar deze te krijgen zal zijn? Het moet echter wel verkrijgbaar zijn als pre-order, omdat daar nog meer extra's bij zitten.

  Op sites al Amazon.com is de CE wel al verkrijbaar, maar dit is de Engelse versie. Ik weet niet zeker of de bijgeleverde DLC codes (Die je gebruikt om de extra's te kunnen downloaden) ook voor een nederlands PSN-account werken, dus als iemand daar meer van af weet, hoor ik het graag. Ik heb al geprobeerd deze zelfde vraag te stellen op de forums van Amazon, maar ik mag daar niets posten tenzij ik al ooit iets op die website besteld heb…

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.