1. Live from Tokyo *Japan Topic II*

Re: Live from Tokyo *Japan Topic II*

Die is al zo vaak voorbij gekomen hier… Dat spel is iig Pop 'N Music, en het is niet alleen in de Japanse arcades te spelen maar ook op de Japanse Dreamcast.

Bring on the pictures Ken :D
 • Die is al zo vaak voorbij gekomen hier… Dat spel is iig Pop 'N Music, en het is niet alleen in de Japanse arcades te spelen maar ook op de Japanse Dreamcast.

  Bring on the pictures Ken :D
 • wat is werken eigenlijks inhet japans?
 • Ik kijk ook uit naar de foto's. Komen foto updates ook links in de balk te staan?

  Oh ja, haal a.u.b. die splash weg. Nu moet ik 1 keer klikken voordat ik op de pagina ben.
 • En jah gewoon het woord ''werk(en)'' bedoelde ik.

  Het werkwoord werken is hataraku
  Ik werk bij een bank: Watashi wa ginko ni hataraite imasu.

  Gewoon een job is shigoto en een baantje bij bijv. een supermarkt is een arubaito.
  Ik heb je foto's bekeken en toen kwam ik deze tegen….
  Valt er daar iets speciaals te zien of is het gewoon meestal hartstikke druk in een arcade hall??
  Dit is een vrijdag-, zaterdag-, of zondagavond geweest dan is het altijd zo druk inderdaad.

  Mischien een gekke vraag, maar als ik zo al die winkels zie. Met uber veel producten, in kleine hoekjes enz enz. Is er niet een grote kans dat er zo heel veel dingen gestolen worden? Of is er een ongelovelijke strenge wetgeving ofzo?
  Mensen stelen hier niet, dingen zoals zakkenrollen bestaat ook gewoon niet, hoe hoeft je geen moment zorgen te maken om je spullen.
  Zoals je ook ziet bij die mobile phones sectie, de dingen liggen zowat op straat. Ik ken wel het verhaal van iemand die een keertje een Get Bass game had geprobeerd te stelen. Dat jochie moest toen van de politie midden op straat met de game in de lucht voor de winkel gaan staan terwijl de politie een foto maakte. Zulke vernedering is een game stelen niet waard en dan nog ze zijn al praktisch gratis.
  @Ken: Hoeveel geld heb je nu ongeveer al uitgegeven deze week ? :] Ik zie namelijke cht super veel leuke goodies en die zouden hier al gauw honderden euro's kosten.

  @Ken 02: Weet jij trouwens ook een goeie site waar ik een woordenboek kan vinden over japan? Het liefsts Nederlands- Japans en Japans - Nederlands, maar in het engels is het ook goed.

  Ik heb nog niet zoveel geld uitgegeven aan videogames, alleen een PsTwo met twee games.

  Een Japans woordenboek online weet ik zo snel even niet uit mijn hoofd.
  Ik raad je aan gewoon een normaal woordenboek te kopen, in Amsterdam zijn die o.a. wel te vinden.
  wat is de gemiddelde prijs van de telefoons? Ik meen dat de telefoons daar de 3D wereld definitief hebben betreden. Alles draait op Imode, of niet?

  Er zijn eigenlijk twee grote aanbieders op het moment.
  NTT DoCoMo met i-mode en Vodafone met een beter netwerk.
  NTT DoCoMo is bijv. net met de nieuwe FOMA 901i toestellen op de markt gekomen en het maximale wat je zal betalen voor een mobiel is hier 200 euro maar dan heb je ook echt de allernieuwste.
  Gewoon een gemiddeld toestel met alles erop en eraan is denk ik rond de 70-100 euro.

  Een Famicom voor ¥9980? Had ze een beetje goedkoper verwacht of zie ik dat verkeerd?
  Dat is dan denk ik een zeldzame uitvoering, gemiddeld betaal je voor een losse Famicom zo'n 20 euro compleet.Zelfde geldt voor een Super Famicom, die heb ik ook voor 15 euro zien liggen. Zoals je in dit plaatje kunt zien is er meer dan genoeg.

  Speelgoed kan ook te realistisch worden als je het mij vraagt, ga even kijken op deze site en dan vooral het filmpje beneden aan de pagina.
  http://www.segatoys.co.jp/nearme/index.html
 • *Anita mode*
  Ken, lieve schat. Het je al wat prijzen voor me? ;)
  */Anita mode*
 • Voor iedereen die naar prijzen heeft gevraagd, ik ben op het moment niet in staat in Akihabara uitgebreid te zoeken omdat ik erg druk bezig ben met een apartement te regelen.
  Ik verwacht volgende week een apartement te hebben dan heb ik alle tijd voor jullie.

  Ik vind katakana minstens zo belangrijk als hiragana.
  Als je de katakana kan lezen weet je ook meteen wat er staat, klinkt heel logisch en dat is het ook.
 • Dat is het alfabet uit de wereld van Wind Waker, heeft niets met Japan te maken.

  Ik heb vandaag de sleutel opgehaald, ready to move again!
 • Handdoekdoosje :o hoe stijlvol!
 • Jah die heb ik ook gelezen ;)
 • Het is merendeels een gaming site, om jullie te laten zien wat er allemaal te doen valt in Japan op het gebied van Games/electronica etc…:)

  Je kan het hem vragen, maar dan krijg ik alleen maar extra werk :o
 • Leuk om te lezen deze topic ik was het niet echt aan het volgen maar ik denk dat ik dat maar wel ga doen.
  Akihabara ik was je helemaal vergeten te bedanken voor het school advies een tijdje terug alleen is Rotterdam helaas niet voor mij. Is te ver dagelijks met het openbaar vervoer en ik wil uit principe niet op kamers.
  Ik zal wel kijken naar een cursus Japans bij het Japanse winkeltje in Amsterdam. Hoe dan ook. Ik moet echt snel eens naar Japan op doe vakantie. Het ziet er allemaal te aantrekkelijk uit die foto's en vergeet het eten niet. Die gerechten zagen er fingerlicking good uit.
  Als ik in Japan kom dan moet ik mijn sushi eet record verbreken. Ik had in Tokyo cafe (Amsterdam) gegeten €18 all you can eat sushi in 2 hours.
  Reken maar dat die sushichef gelachen heeft. Volle mond en wegspoelen met Calpis water terwijl ik mijn hand op stak voor de volgende ronde.
  Mijn vriendin werkt daar dus ik kreeg veel Futomaki en handrolls waar je anders extra voor moet betalen. Ik weet niet of jullie houden van sushi maar zo ja hebben jullie al een favo sushibar?

  Wens 2: L'arc~En~Ciel live zien optreden. Daarom wil ik snel heen ik moet er niet aan denken dat ze aankondigen er mee te stoppen terwijl ik ze nog nooit live heb gezien. Ik ben misschien wel iets te veel fan. Vraag 2: Ik zoek nog bepaalde DVD's van L'arc~En~Ciel kunnen jullie daar voor zorgen? n_n of misschien andere Laruku goodies?

  Wens 3: wat mensen bezoeken die ik heb leren kennen via Internet en een collega bezoeken van mijn vriendin die moet binnenkort terug naar Japan. Hadden jullie al connecties of vrienden in Japan voordat jullie voor het eerst heengingen?

  Ik ben in contact gekomen met een gay Japanse jongen via Friendster.
  Ik als hetero heb er niks aan maar heb wel leuke gesprekken met hem. Hij is denk ik de best engels sprekende Japanner die ik ken. Jullie gaan vast veel uit daar hoe zit het met de gay scène in Japan. Volgens deze jongen is het redelijk heftig daarzo, bijna Nederland als ik het zo hoor. Hij is 15 en is behoorlijk seksueel actief + drank, drugs enzo. Ik vraag maar aan jullie wat jullie gezien hebben want misschien is hij wel een uitzondering. Toch hoort hij ook bij mijn lijst met mensen die ik wel eens wil bezoeken in Japan. Zoals iedereen weet hebben gay jongens altijd veel vriendinnen om mee te shoppen enzo en gay stuff te doen(zo gaat dat nou eenmaal 8| ). Maar hij liet foto's zien en die dames zagen er zwaar ganguro uit. Laat ik nou net die stijl Uber hot en kawaii vinden.

  ^_^' voor als iemand het niet meer kan volgen
  Calpis:http://www.japantoday.com/dbfiles/product/0726-calpis.331.jpg
  Futomaki:http://www8.ocn.ne.jp/~sushigen/futomaki.jpg
  Handrolls:http://www.geocities.com/str_mw/album/handroll_01.jpg
  L'arc~En~Ciel / Laruku:http://www.diary.ru/userdir/2/7/7/2/27727/49905.jpg
  Ganguro:http://www.geocities.com/spyderraver/MySpaceGanguro.jpg
  Kawaii = Lief, Schattig, leuk, cute enz.
 • Wederom dankzij Ken een nieuw aanwinst uit het verre oosten!

  De doos waar het in kwam, die gretig open is gerukt! (mooi inpak werk btw Ken :))

  En ja hoor hier is ie dan! m'n gloednieuwe japanse PSP

  Im ready for my closeup mr director (whoa vette vingers :P)

  Verder heeft Ken nog wat leuks in de verpakking kunnen douwen, de playstation official guide book 2005 spring, en een promo pamflet van Tekken 5

  Ken thnx a lot dude, i owe you! :)
 • Ik zou iedereen ook deze site kunnen aanraden. Staan heel veel foto's, filmpjes en artikelen op over Japan. Erg intressant om te lezen en een indruk te krijgen hoe het leven van een gaijin is in Japan. ^^
 • Hoe vordert de situatie ondertussen in Japan? Komen er nog wat reports binnenkort?
 • http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl

  Coole site <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  Ik ga je bannuh! :7
 • een account kan niet verwijderd worden!! duh.
 • Meneer Ken heeft nooit gezegd een hekel aan dit forum te hebben, integendeel. Sluit deze topic maar, mij maakt het allemaal niet uit.
  Als je niet eens even mag zeggen dat je een forum hebt waar toch maar 1% van de mensen die hier zitten thuis horen nadat je je jarenlang hebt ingezet op een forum is dat toch wel enigzins kinderachtig.
  Geen reclame…alsof het KPN spotjes zijn, hou toch op.

  Ehhh, je account was toch verwijderd?
 • http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl http://www.nozomi.nl

  Coole site :)
 • Meneer Ken heeft nooit gezegd een hekel aan dit forum te hebben, integendeel. Sluit deze topic maar, mij maakt het allemaal niet uit.
  Als je niet eens even mag zeggen dat je een forum hebt waar toch maar 1% van de mensen die hier zitten thuis horen nadat je je jarenlang hebt ingezet op een forum is dat toch wel enigzins kinderachtig.
  Geen reclame…alsof het KPN spotjes zijn, hou toch op.
  Dus je bent van gedachten verandert en je blijft op IG?
 • dan vraag ik bij deze aan een van de mods of ze mijn account willen verwijderen en is dit meteen mijn laatste post geweest voor IG.

  Uh-uh.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren