1. Lord of the Rings: The Third Age

Re: Lord of the Rings: The Third Age

Zoals eerder gezegd: gewoon tijdens het gevecht op X drukken. Je moet dit overigens doen als je bij de dwerg aanbeland. Daarna kan je hem changen voor een ander persoon. Overigens kan je beter die dwerg er in houden en die Berethor eruit halen. Hij heeft namelijk alleen maar short ranged wapens terwijl de dwerg met zijn power mode aantal aanvallen erop kan loslaten.
 • Zoals eerder gezegd: gewoon tijdens het gevecht op X drukken. Je moet dit overigens doen als je bij de dwerg aanbeland. Daarna kan je hem changen voor een ander persoon. Overigens kan je beter die dwerg er in houden en die Berethor eruit halen. Hij heeft namelijk alleen maar short ranged wapens terwijl de dwerg met zijn power mode aantal aanvallen erop kan loslaten.
 • Thnx, maar het werkt alleen tijdens het een gevecht volgens mij… maar anyway bedankt!
  Volgens mij is het als je loopt over middle earth ook zo dat als je x drukt kan wisselen van personage waar je mee wil lopen :)
 • Thnx, maar het werkt alleen tijdens het een gevecht volgens mij… maar anyway bedankt!
 • Gewoon simpel op X drukken dacht ik. Tja vage handleiding is het idd wel ja.
 • Ik heb een simpel vraagje :P

  Hoe kick ik een member in en uit mijn party? Heb al op alle knoppen lopen rammen in het menu-scherm… Ik ben in gevecht met een watermonster en heb bijna alleen maar short-range weapons. Ik wil die dwerg eruit kicken en die Ranger gast met zn pijl en boog erin…

  Game valt me trouwens behoorlijk mee. Wel veel filmpjes en savepoints, maare het blijft EA he :)

  p.s. de eerste die zegt dat ik de hele manual moet doorlezen ga ik traceren en een maand lang stalken! Wat een flut handleidingen hebben die EA games. Wat denken ze dat je in 7 minipagina's een RPG handleiding kan schrijven?
 • Dat zelfde probleem had ik aan het begin ook.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren