1. Lunar: Dragon Song

Re: Lunar: Dragon Song

Ik zat al een tijdje te twijfelen om dit spel te preorderen of te kopen met de release. Nog steeds wil ik het spel wel halen maar de meningen zijn nogal verdeeld.
 • Ik zat al een tijdje te twijfelen om dit spel te preorderen of te kopen met de release. Nog steeds wil ik het spel wel halen maar de meningen zijn nogal verdeeld.
 • Wat ik juist had begrepen is dat het verhaal steeds beter werd, na een uurtje of vier zou je helemaal mee worden gesleept.
  Wat ik zelf niet begrijp is waarom je energie kwijt raakt door te rennen… ff serieus dit past gewoon niet in een RPG spel.
 • Klopt, de reviews beloofden niet veel. Ik heb ook gelezen dat de graphics niet echt Lunar waardig zijn, vergeleken bij de andere delen.
  En dat je geleidelijk HP verliest als je rent. Wat is dat nou weer?! =/
 • Mja, de reviews op zowel IGN en Gamespot vonden het maar weinig aan. Het is zeg maar een 'standaard' SNES RPG'tje.
 • Ik heb deze nu een kleine drie uur gespeeld, en ik moet zeggen dat ik best onder de indruk ben. Ik ben verder niet bekend met de Lunar serie, maar het verhaal wordt erg goed uitgewerkt. De muziek is cool en de battles, hoewel vrij simpel, spelen wel relaxed. Ik weet niet of er nog speciale touchscreen battles komen, of puzzels, maar ik neem aan van wel.

  Zijn er nog meer mensen met deze game? Kreeg hem vandaag binnen, import, dus zullen weinig mensen zijn, maar toch. Lijkt me wel cool om elkaar hier een beetje te helpen, mocht je vast komen te zitten..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren