1. Lunar: Harmony of Silver

Re: Lunar: Harmony of Silver

Geweldig <3 het ziet er erg vet uit.
Er zitten weer zoveel games voor de PSP aan te komen, eindelijk weer een reden om hem aan te zetten :D
 • Zoek ff naar een walkthrough op internet, dat werkt beter dan hier er naar te vragen, want ik zie dat je vraag er alweer maanden op staat! <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Ik vind dit een supergame, had nog nooit eerder Lunar gespeeld, maar dit is nou echt waarom ik een PSP heb!

  Had het destijds even opgezocht en het was gelukt hoor. Maar ben midden in spel gestopt, omdat ik niet meer verder kwam en omdat het een beetje saai werd. Jammer dat ik mijn save game niet meer heb, want het was wel een leuke game.
 • De game komt naar Europa. Alleen als download op 13 oktober in de ps store.
  Doe geen moeite om hem te zoeken in de Nederlandse winkels, hij is alleen te downloaden.
  De Amerikaanse versie is natuurlijk wel te vinden in verscheidene (ook Nederlandse) online en fysieke gameshops.

  Ik wou net zeggen, ik heb hem al maanden in huis, gewoon gekocht bij Nedgame.
 • De game komt naar Europa. Alleen als download op 13 oktober in de ps store.
  Doe geen moeite om hem te zoeken in de Nederlandse winkels, hij is alleen te downloaden.
  De Amerikaanse versie is natuurlijk wel te vinden in verscheidene (ook Nederlandse) online en fysieke gameshops.
 • Zoek ff naar een walkthrough op internet, dat werkt beter dan hier er naar te vragen, want ik zie dat je vraag er alweer maanden op staat! ;)

  Ik vind dit een supergame, had nog nooit eerder Lunar gespeeld, maar dit is nou echt waarom ik een PSP heb!
 • Ben net met de game bezig, maar snap even iets niet.

  Ben in Saith, maar snap nu niet wat ik moet doen. Die kapitein heeft de Sea Chart vergokt ofzo, maar dan ga ik naar die gokker en er gebeurt niets. Iemand hulp?
 • Het is wel een game die ik allicht wil hebben… maar aan de andere kant denk ik 'wat de fok moet ik eigenlijk met een RPG die ik al heb uitgespeeld?'. Is eigenlijk zonde van de tijd.
 • Gamespot geeft hem een 8,0.

  The Good
  - Gorgeously remade graphics
  - New story scenes fill in the blanks
  - Dynamic battle system
  - Excellent soundtrack

  The Bad
  - Unavoidable grind
  - Mildly grating voice acting


  Lunar's debut had a bold personality that has successfully shined through in past remakes. Fans can be assured this tradition continues on strong in this refined and tightly honed PSP revival of the classic. Not only is everything that made the original adventure such an enthralling journey to begin with still intact, but it's also substantially amplified and improved upon through all of the new changes found in this definitive remake. Lunar: Silver Star Harmony works well on many levels. As such, it's a real treat for your RPG sweet tooth.
 • videogamesplus.ca
 • kut.. moet ik de PSP weer afstoffen :)

  beste importsite?
 • Mooie muziek, stemmen zijn een beetje vervelend.
  De game ziet er erg leuk uit, maar het begin vind ik wat saai, nou vind ik het lastig of ik de game moet kopen. Rpg's komen altijd langzaam op gang.
  De game krijgt wel veel lof.
  Ik ga niet voor de limited edition, vind ik niet echt toegevoegde waarde in dit geval.
  Hij is wel 22 euro bij videogamesplus.ca zeker een importje waard.
 • Euh, de demo die ik speelde is US enzo… Als hij niet naar Europa komt, dikke pech. PSP is regiovrij.
 • Ik denk dat deze echt wel een internationale release krijgt, misschien niet EU maar wel zeker US, er is daar een redelijke fanbase.

  Ik heb sowieso al de hoop opgegeven op normale EU releases. Als ze hier al komen kan je als beste nog importeren, scheelt een hoop poen en je krijgt er vaak goodies bij. Sowieso, dat maanden wachten totdat iets hier uitgebracht wordt, nee dat doe ik echt niet meer tenzij ik een game niet per se hoef te hebben op de releasedatum.
 • hmm ik vraag me af of deze nog een normale europese release gaat krijgen, of hij verdwijnt weer van de aardbodem en blijft in japan…
 • Ik speel nu de Demo op de PSP Go. De game is zeer goed…. als ik Lunar nog nooit gespeeld zou hebben.

  Het enige dat er is veranderd zijn de graphics, is nu isometrisch zoals FFVII enzo. Character sprites zijn ook iets minder deformed. De cutscenes komen rechtstreeks van de Ps1/Saturn af, ze zijn ook letterboxed. De VA is volgens mij helemaal hetzelfde, maar die was dan ook al heel erg goed.

  De belangrijkste wijziging is het menu, die is nu een stuk gebruiksvriendelijker en duidelijker geworden.

  Een twijfelachtige wijziging vind ik de moeilijkheidsgraad. Ik heb Lunar laatst nog op de PSX gespeeld en die game begint relatief lastig. Op de PSP is het een cakewalk, zo te zien is jouw damage verdubbeld, en die van de enemies gehalveerd. Ik heb de hele dungeon op AI doorlopen, dat kon je op de Ps1 niet meteen wagen.

  Mja, ik heb ook ergens wel heimwee naar die Ps1 looks…
 • Dan koop ik meteen de limited edition. Ik heb van de Lunar serie alleen de Japanse versie van Eternal Blue en Lunar Legend, alleen vind ik die laatste niet echt spetterend, eerder saai zelfs. Ik heb de PSX versie van Lunar 1 op de niet zo legale manier gespeeld en die beviel me zeer, alleen vind ik die versie dus net iets te duur om te kopen voor een tweedehands spel. Dus dan komt een opgepoetste versie als deze mooi uit! ^^D
 • XSEED Games recently announced a limited edition version of their upcoming PSP remake Lunar: Silver Star Harmony. The limited edition will include special packaging, a soundtrack CD and 13 Bromide collector's cards featuring the female cast of Lunar. XSEED plans keep intact and 'build upon' the original localization script of the game, which was originally developed by Game Arts. Fans will also see the graphics updated, the battle system enhanced, and some new story content.

  Though there is no exact date yet, Lunar: Silver Star Harmony will be released sometime in early 2010. The regular edition will cost $29.99 US, and the limited edition is $39.99 US.

  RPGfan
 • Op de Japanse PSS kun je al een weekje of zo de demo downloaden, die uiteraard Japans-talig is.

  Dat heb ik net dus gedaan, en na het spelen heb ik meteen een pre-order geplaats bij VG+. Supertoffe game, en wat een heerlijke muziek! De FMVs zijn helaas wel 4:3 gebleven zoals in het origineel.
 • Xseed bevestigt Lunar. Nu Xseed Lunar heeft is het niet zo heel onwaarschijnlijk dat de game via Rising Star Games Europa binnenkomt.
 • Hey,

  Dit ziet er nog best tof uit! :) Zulk soort games zijn denk ik wel goed voor de PSP, die houden het qua games nog een beetje levend. ^^D
  Het wachten op LittleBigPlanet alleen is het voor mij ook niet waard. :P
 • Square-Enix denk ik, ALS er al een EU-release komt that is…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren