1. Majin and The Forsaken Kingdom

Re: Majin and The Forsaken Kingdom

Ziet er zeker netjes uit. Ik ken helaas de andere titels niet (die hier worden genoemd) van de ontwikkelaar, maar dit ziet er niet mis uit. Het "monster" heeft ook wel iets aandoenlijk bijna :)
 • Ziet er zeker netjes uit. Ik ken helaas de andere titels niet (die hier worden genoemd) van de ontwikkelaar, maar dit ziet er niet mis uit. Het "monster" heeft ook wel iets aandoenlijk bijna :)
 • Demo is up in JP Store! 270mb ish. Ik vind em heel leuk, sfeervol etc. Wel iets minder indrukwekkend dan Folklore, jaggies enzo.
 • LittleBigPlanet 2 :roll:
 • Ik wil geen azijnpisser zijn ofzo, maar of een game nu 10 uur duurt of 20 uur duurt, het interesseert mij geen hol, het gaat me om de game zelf. Hoe tof een game ook is, ik heb gewoon echt niet meer de tijd om urenlang voor een gerekt verhaal uit te trekken, tenzij het een goede RPG is.
 • Ook een keer scoren dus, maar nu ff niet, teveel games :brak:
 • Goed om te horen, kluut. Ik wil 'm zelf ook altijd nog eens oppikken! Is 'ie inmiddels al ergens voor een tientje te scoren ofzo? :P
 • Heb nog niet de kans gehad om hem uit te spelen (ik wil in de laatste dungeon eerst nog achievements scoren, waar overigens best veel tijd in gaat zitten) maar ik vind het een erg leuke game. Dit soort games kom je niet vaak meer tegen, helaas!
 • Ik ben een paar keer de weg kwijt geraakt in het begin van het spel. Daarna heb ik m niet echt meer gespeeld. Opzich inderdaad wel weer een leuke game waarvan je er nog weinig tegenkomt op de ps3
 • Graphics zijn goed om te pruimen.
  Gisteren bij de eerste eindbaas beland.
  Het leuke hieraan is dat je echt uit moet vogelen welke taktiek er samen op touw gezet moet worden.
  Misschien toch maar ervoor gaan zorgen dat ik dat ik alle treasures meteen bemachtig. Je moet alleen ooit zo lang wachten voordat het donker is.
 • De full game heeft AA en lang niet zo erge kartels als de demo.
 • Heb de demo maanden geleden eens gedownload maar ook weer meteen van de HDD afgesmeten na het zien van zaagkartels waarmee een afrikaanse eik omver zou gaan. Lang geleden dat ik een PS3 game met zo'n slechte image kwaliteit gezien heb.
 • Een buil kun je niet met deze game vallen, Majin is bovendien ook een erg easy Platinum voor de freaks onder ons. Je moet gewoon meteen in ieder gebied alle treasures en shards pakken, wat je wel en nog niet hebt staat op de map. Dat scheelt backtracken als je dit tijdens de endgame nog allemaal moet doen.

  Het is bovendien nodig om alle treasures en shards te vinden, wil je de echte conclusie zien.

  Trophy waar ik het langst over deed is het maxen van Tepeu's level, hiervoor moet je wat grinden maar dat kan op het einde heel simpel.
 • He he, eindelijk de game gescoord nadat hij al een behoorlijk tijdje op mijn wanted lijst stond.
  Na de eerste uren gespeeld te hebben ben ik zeer positief over deze game. Dit soort games kwam je inderdaad op de PS2 veel meer tegen dan op de PS3 waar dit soort titels toch schaars is.
  Ik heb daarom met een big smile zitten spelen.
  Eindelijk weer eens een heerlijke action adventure met een behoorlijk puzzele gehalte. Ben momenteel alleen een beetje de weg kwijt in het spel. Zo maar eens verder gaan :)
 • De kritieken zijn niet geheel onterecht, de game is geen technisch wonder en er zijn ook wel wat kleine probleempjes omtrent het platformen. Maar tegelijkertijd is Majin een heel erg sfeervolle game die ook erg leuk is om te spelen en eentje waarvan de plot voor mij interessant genoeg was om door te spelen en achter de conclusie te komen.

  Majin is een echte offline action adventure zoals ze nog wel regelmatig langskwamen in het Ps2 tijdperk. Je bent er ook circa 15 uur zoet mee en de trophies zijn erg leuk om te behalen.

  Enslaved heb ik ook, en hoewel Enslaved meer indruk op me maakte geeft Majin meer bang voor je buck.
 • Yannick, volgens mij is Majin zo'n game waar je niet te diep in de technische aspecten moet duiken. Op dat gebied mag er nog wel wat aan de game gesleuteld worden, maar eigenlijk moet dat je helemaal niet uitmaken. Dit is zo'n flawed gem, heb ik het vermoeden (ik moet hem nog spelen). Zo'n game die misschien niet perfect gepolijst is, maar wel uniek in zijn soort is.

  Misschien wel een beetje vergelijkbaar met Enslaved, die jou ook wel aansprak.
 • Veel goede impressies? De reviews vielen toch wel tegen en ik was niet echt onder de indruk van de demo, GT had een punt met dat platformen dat niet werkte.
 • Oké, nouja dan wacht ik nog wel even. Voorlopig heb ik toch genoeg games om te spelen :)
 • 13 euro is geen geld, maar euh…

  this item is not available in your territory

  Dus ja… wat nu? <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />


  oh dear….had de prijs op budgetgaming gelezen, maar play-asia verzend inderdaad niet alles naar europa….

  dan maar zavvi, volgens mij is ie wel out of stock want er staat een levertijd van 1 week, maar hij is voorlopig de goedkoopste (21,95 + 1,15 verzenden)

  Nouja, misschien komt het omdat ik nu in Duitsland zit. Zou iemand even kunnen checken of Play-asia deze wel naar NL verzend en zo ja, wat dan de verzendkosten zijn? Anders bestel ik hem later deze week gewoon nog even vanuit Nederland ^_^

  En als het niet kan op Play-asia, dan wacht ik nog wel even. Zal vast niet lang meer duren voor hij op andere webwinkels ook voor iets van 15 euro te krijgen is. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  hij is inmiddels uitverkocht :( verzendkosten zijn normaal gesproken niet zo hoog (iets van 3-5 euro)
 • 13 euro is geen geld, maar euh…

  this item is not available in your territory

  Dus ja… wat nu? <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />


  oh dear….had de prijs op budgetgaming gelezen, maar play-asia verzend inderdaad niet alles naar europa….

  dan maar zavvi, volgens mij is ie wel out of stock want er staat een levertijd van 1 week, maar hij is voorlopig de goedkoopste (21,95 + 1,15 verzenden)

  Nouja, misschien komt het omdat ik nu in Duitsland zit. Zou iemand even kunnen checken of Play-asia deze wel naar NL verzend en zo ja, wat dan de verzendkosten zijn? Anders bestel ik hem later deze week gewoon nog even vanuit Nederland ^_^

  En als het niet kan op Play-asia, dan wacht ik nog wel even. Zal vast niet lang meer duren voor hij op andere webwinkels ook voor iets van 15 euro te krijgen is. :)
 • Het is best grappig dat Game Republic zo'n developer is die stilletjes aan best wel cool aan het worden is. Ze hebben best wel wat games die mij enorm aanspreken, ook deze weer. Awesome! Game Republic en Level-5 worden uiteindelijk misschien wel de nieuwe Capcom en Square-Enix?

  Ik heb nog geen slechte game van GR gespeeld. Genji 1 had echt kwaliteit. Genji 2 is eigenlijk ook een heel goede game in potentie, maar het is duidelijk dat de game een haastklus voor de Ps3 launch was. De muziek, characters, settings etc waren allemaal wel in place en de game is ook lekker groot. Maar de gameplay en camera waren duidelijk niet helemaal af.

  Folklore is natuurlijk kwaliteit, en Dark Mist vind ik ook een zeer vette PSN titel. Majin is tot slot ook goed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren