1. Mario Party 9

Re: Mario Party 9

Ik vind MP8 leuker dan MP9. Ondanks de lelijke balken enzo. Dat samen op 1 karretje zitten in 9 is echt kut. Er is ook veel te weinig te doen en je speelt te weinig minigames tijdens een potje…

En dan ga ik nu ff weer fijn mn piemolkaas schaven..Oh wacht, het is nog geen zomer…
 • Ik vind MP8 leuker dan MP9. Ondanks de lelijke balken enzo. Dat samen op 1 karretje zitten in 9 is echt kut. Er is ook veel te weinig te doen en je speelt te weinig minigames tijdens een potje…

  En dan ga ik nu ff weer fijn mn piemolkaas schaven..Oh wacht, het is nog geen zomer…
 • Mario Party 8 is alleen leuk als je nog nooit een Mario Party hebt gespeeld én je daarbij tevens kunt genieten van het bewerken van je eigen voorhuid met een kaasschaaf in de zomer.
  Maar het had nog wel het "work for the goodies element" het is toch leuker als je de minigames moet vrijspelen, want het is toch altijd net wat spannender met "wat zit er onder die vraagtekens? OMG" in plaats van "hey alles is er al ik zie al wat het is! poink"
  En zo heb ik het gezegd
 • Mario Party 8 is alleen leuk als je nog nooit een Mario Party hebt gespeeld én je daarbij tevens kunt genieten van het bewerken van je eigen voorhuid met een kaasschaaf in de zomer.
 • Dit snap ik dan weer niet. Zoiets zou voor de Wii U toch beter zijn.

  Nu zal ik hem weer overslaan denk ik. Hoewel het ziet er beter uit dan mario party 8.
  Mario Party 8 is best leuk hoor, 9 nartuurlijk ook maar het heeft iets raars, de minigames zijn er allemaal al vanaf het begin… Dat is toch ook niet leuk?
 • Hoezo? Zodat 1 speler de Wii U controller heeft en de rest alsnog met Wiimotes zit te zwiepen?

  Verklaar je nader…

  Voor de minigames controllers voor multiplay. Verder moet de Wii U, het bord gegeven en je kan alle mannetjes besturen op het bord. Voor singleplayer use is de wii U controller zelf voldoende.

  Zoiets denk ik …
 • Hoezo? Zodat 1 speler de Wii U controller heeft en de rest alsnog met Wiimotes zit te zwiepen?

  Verklaar je nader…
 • Zoiets zou voor de Wii U toch beter zijn.
 • Al 10 maanden niet gereageerd in een topic van één van de weinige 1st party releases van de afgelopen en komende maanden op de Wii.. Het Wii topic is echt dood (Heel IGF bij vlagen trouwens).

  Ik heb Mario Party 9 vorige week gehaald en sinds afgelopen weekend heb ik inmiddels 4 potjes gespeeld. Odanks de voornamelijk positieve reviews overal ben ik toch een behoorlijk teleurgesteld in het spel. In veel reviews wordt als pluspunt aangemerkt dat het spel veel sneller is dan de vorige delen. Nou was dat soms ellenlange wachten inderdaad vaak echt een minpunt. Vooral de niet skipbare evenents van CPU tegenstanders. Maar hier gaat het allemaal wel HEEL snel. Ik heb gisteren een potje gedaan waarbij we naast de 2 miniboss battles maar twee minigames hebben gespeeld. Verder alleen bord-events en dobbelen. In een half uurtje waren we klaar…

  Ongeveer om de beurt krijg je een een nieuwe dobbelsteen waarmee je vooral heel hoog en precies kunt gooien. 0-1 stenen waarmee je alleen die getallen kunt gooien, 4,5,6 warmee je alleen hoog kunt gooien, 1 tm 10 stenen, langzaam draaiende stenen waarmee je kunt timen wat je wil hebben… En met de standaard steen gooi je in 75% van de worpen ook al 5 of 6… Deze stenen hebben de items vervangen. Je kunt niet meer terug gezet worden, je kunt alleen maar vooruit. De oorzaak hiervan ligt natuurlijk in het feit dat je met zn alleen in een karretje over het spelbord beweegt en niet meer ieder voor zich.

  Ook heb ik het idee dat er echt VEEL minder minigames in het spel zitten dan in de voorgaande delen. Ik heb het nog niet opgezicht, dus het blijft een aanname, maar ik heb in die vier potjes een aantal minigames al voor de 2e keer voorbij zien komen. Iets wat in vorige delen soms wel 8 potjes duurde. En ik kan ook niet zeggen dat ale minigames even leuk zijn. Het gros heb je al in een andere vorm eerder gezien…

  Kortom, ik begrijp die relatief hoge scores voor dit deel niet zo. Gemiddeld is 9 inmiddels de best beoordeelde Mario Party sinds deel 2. Volgens mij komt dat meer door de jarenlange afwezigheid van de serie en het contrast met het zwaar afgefaffelde MP8 dan door de kwaliteit van deel 9 zelf..
 • Gamer.nl:


  Mario Party 9 aangekondigd voor Wii

  Mario Party 9 komt naar Nintendo Wii. Dat heeft Nintendo gisteren bekendgemaakt op zijn E3-persconferentie. Wanneer de game precies uitkomt is nog niet bekend.

  Net als in de voorgaande Mario Party-spellen is deel 9 een bordspel waarin de deelnemers minigames tegen en elkaar spelen. In de hoofdmodus kan de speler uit verschillende spelmodi kiezen; in een nieuwe spelmodus moeten spelers niet individueel, maar gezamenlijk over een bord heen reizen. Ze nemen samen plaats in een auto waarbij elke speler om de beurt gooit. De spelers zullen dan gezamenlijk het opgetelde aantal stappen verplaatsen.

  Trailer:
  http://youtu.be/KN7E4wDdO7c
 • Dit snap ik dan weer niet. Zoiets zou voor de Wii U toch beter zijn.

  Nu zal ik hem weer overslaan denk ik. Hoewel het ziet er beter uit dan mario party 8.
 • Mario Party 9 kun je gewoon op de Wii u spelen hoor. :) Trailer ziet er wel oké uit imo.
 • Alsof er geen Mario Party voor de WiiU zal verschijnen. Dit is gewoon niet zo lastig om te maken en dus makkelijk nog uit te brengen dit jaar voor de Wii. Ik had alleen het idee gekregen dat ze waren overgestapt op Wii Party. Dat was toch praktisch Mario Party, maar dan met Mii's?

  Sowieso wordt natuurlijk niemand echt warm of koud van een aankondiging als deze.
 • Ja, je kan hem op de Wii U spelen omdat de Wii U backwards compatible is met de Wii catalog. Maar het is geen Wii U game. Al twijfel ik er niet aan dat Mario Party 10 wel een Wii U game zal zijn.
 • Beter dit dan die Mii crap.
  Mario en kornuiten hebben veel meer sfeer imo.
  Al mogen ze er wel een grafische update tegenaan gooien.
  Deel 8 was niet om aan te zien en volgens mij is dit precies dezelfde engine.
 • Ik miste nog een goede Mario Party op de Wii en wii party is gay. Dus vind dit stiekem wel tof :)
 • Nou ik denk dat dit wel weer een fris deel in de serie zal worden. Ik denk dat de pauze van een paar jaar deze serie wel ten goede is gekomen, maar goed dat valt uiteraard nog wel te bezien.

  Dit zal volgens mij sowieso de eerste game zijn uit de serie die niet wordt ontwikkeld door Hudson (die nu in handen is van Konami), dus wie weet krijgt de game alleen daardoor al een frissere uitstraling.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren