1. Medal of Honor 2 (Werktitel)

Re: Medal of Honor 2 (Werktitel)

Denk ook niet dat dat nu het geval zal zijn. Volgens mij maakt DICE deze keer niet de multiplayer van Medal of Honor. Ze ondersteunen wel Danger Close met de ontwikkeling van de multiplayer, maar denk dat de Unreal Engine 3 voor zowel de SP en MP gebruikt gaan worden. DICE is ook niet vreemd met die engine. Mirrors Edge draait er immers op.
 • Denk ook niet dat dat nu het geval zal zijn. Volgens mij maakt DICE deze keer niet de multiplayer van Medal of Honor. Ze ondersteunen wel Danger Close met de ontwikkeling van de multiplayer, maar denk dat de Unreal Engine 3 voor zowel de SP en MP gebruikt gaan worden. DICE is ook niet vreemd met die engine. Mirrors Edge draait er immers op.
 • Het zou beter zijn als de single en multi player niet zo volledig los van elkaar stonden (andere graphics, physics, gun feel) als bij deel 1.
 • Als deze game nu klaar was en de winkels in zou gaan, had dit de game met de beste marketing ooit geweest.
 • Ik vond de SP toch evenwaardig aan CoH games hoor.
  Samenwerken met DICE zou wel tof zijn idd
 • Hoe meer concurrentie voor cod hoe beter.
  Misschien zal Infinity Ward wel eens zijn best moeten doen om bv. eens een nieuwe engine te maken voor en wat vernieuwing te steken in MW3.
 • Zoals ik op de FP al zei, er is geen enkele andere shooter die me er na het spelen van de singleplayer achter liet komen dat ik mijn toetsenbord ondergekwijld had, dat mijn ogen uitgedroogd waren en pijn deden omdat ik er niet meer aan dacht te knipperen en dat ik zolang mijn adem in had gehouden dat ik bijna flauwviel, zo verschrikkelijk intens was het. Je weet wel, die missie in de Afghaanse woestijn ofzo, als je in dat gebouwtje zit en van alle kanten belaagd wordt, wachtend op hulp en de hele tijd bijna dood gaat en steeds minder schuilplek hebt omdat dat huisje aan brokken wordt geknald met tanks, oh als je dat stuk haalt merk je pas hoe teringgoed dat was. Je denkt ook echt de hele tijd dat dat het punt in het verhaal is dat die character sterft. Het verhaal was ook echt wel in orde en die hint naar een vervolg aan het einde vond ik dus ook meer dan fijn. Die singleplayer maakt gehakt van die van alle CoD's tot nu toe en de MP kon er ook goed mee door, niet de zielige overpowerde shit die MW2 erin had enzo. Wel wat moeilijker, maar dat is fijner, want MW2 vereiste gewoon geen enkele skill en werd daardoor door gillende peuters gespeeld terwijl hier alleen weer echte gamers te vinden waren. Graag meer van dat!
 • bedankt Dural :)
  misschien toch is oppikken binnenkort
  eerst is wat rondkijken op youtube

  niet aan multiplayer op console??


  waarom heb je er dan 1

  is dit een strikvraag??

  volgens mij is het antwoord vrij simpel namelijk
 • Ja die komt denk ik volgend jaar, ze gaan niet zichzelf beconcurreren. Battlefield staat dit jaar tegenover CoD.
 • Zat er natuurlijk wel aan te komen dan EA hier een vervolg om zou maken MoH 2010 was zeker geen slechte game maar kon wat meer uitbreider in de multiplayer.
  Laten we hopen dat ze er voor kiezen de game volgend jaar uit te brengen en niet dit najaar. (zullen ze toch niet doen ivm Battlefield 3)
 • Enige kritiek dat ik op de SP had was dat het abrubt eindigde en dat het te makkelijk was. Was op Hard begonnen en dat was nog steeds net te simpel. Aan de andere kant speelde de game wel frustratieloos weg.

  Er zit ook geen patriottisme in, geen greintje eigen glorie. Je moet gewoon je operaties als kleine spaak in het grote wiel doen. De Hurt Locker sniper scene, de mountains, het unarmed stealth gedeelte in de nacht… SP staat bol van de vette stuff. Hij is kort, maar geen moment zwak imo.
 • dus de SP vind je van een zeer hoog niveau?
  mag ik vragen hoe het in jouw ogen vergelijkt met Black Ops

  ik heb zelf bij een bekende Black Ops single player uitgespeeld maar vijf minuten later kon ik me er nauwelijks meer iets van herinneren … dat was niet de drank maar ze hebben zo hun best gedaan de snelheid erin te houden dat het een beetje een blur van explosies is geworden

  medal of honor leek me hetzelfde dus heb ik die niet gekocht maar ik zit nu toch weer te twijfelen <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  (ik doe geen console multiplayer btw dus dat boet me niet)

  niet aan multiplayer op console??


  waarom heb je er dan 1
 • dus de SP vind je van een zeer hoog niveau?
  mag ik vragen hoe het in jouw ogen vergelijkt met Black Ops

  ik heb zelf bij een bekende Black Ops single player uitgespeeld maar vijf minuten later kon ik me er nauwelijks meer iets van herinneren … dat was niet de drank maar ze hebben zo hun best gedaan de snelheid erin te houden dat het een beetje een blur van explosies is geworden

  medal of honor leek me hetzelfde dus heb ik die niet gekocht maar ik zit nu toch weer te twijfelen :D

  (ik doe geen console multiplayer btw dus dat boet me niet)
 • MoH was toch een van mijn beste shooters uit 2010, werkelijke topgame.

  De SP was van een zeer hoog niveau, en al helemaal in vergelijking met CoD. Het verhaal was leuk gedaan met de Tier 1 soldiers, zeker ook omdat het zo actueel is, met de Taliban. Maar de afwisseling en de setpieces waren werkelijk geniaal.
  De MP was ook nog steeds goed, maar kon nergens echt de SP evenaren. De modes waren leuk, met name Combat Mission ( die mode waarbij je meerdere keren 2 objectives moest vernietigen/verdedigen ). De maps waren ook perfect, alleen zaten er twee zéér kleine maps in die ik echt niet kon uitstaan. En de maps waren ook meteen het grootste minpunt van de MP. Je had maar 2 maps per mode, en dat was toch echt té weining om deze game lang te spelen.

  Al blijf ik erbij, MoH was een van de beste shooters van 2010. Als ze nu naar de kritiek hebben geluisterd kan MoH 2 nooit floppen.
 • MOH leek me slap, hopelijk wordt deze beter
 • Deze wordt alleen maar betet :D
 • MoH 2010 was inderdaad top, maar wel duidelijk wat te gehaast afgewerkt om BO voor te zijn (denk ik).

  De SP was echt gruwelijk, een van de beste imo.

  De MP was cool, maar bood net wat te weinig. De gunplay vond ik ook goed, maar net wat te makkelijk om long range potshots mee te maken (zelfs met AK kon je schandalige headshots maken!). Dat moet anders. De stamina mag ook wel een beetje omhoog.

  Combat Ops in dat sneeuw level was echt heel tof.
 • Medal of Honor 2010 was top!!! Hoop dat deze nog beter gaat worden en dat Danger Close ook de multiplayer voor zijn rekening neemt met hulp van DICE. :) Want wat meer conformiteit zou fijn zijn, je hebt nu echt het idee dat het twee aparte games zijn.

 • De Executive Producer van Danger Close Greg Goodrich kwam naar buiten met het nieuws.

  Yes, Danger Close is currently working on the next Medal of Honor.

  Just recently, EA announced that the reboot of Medal of Honor was a big success with over 5 million copies sold. We wanted to take a moment to thank each of you for supporting us, our new studio and our storied franchise. We would especially like to thank all of the long time Medal of Honor fans out there who have stuck with us over the years.

  Since our launch last October, we've studied, listened and absorbed much of your feedback and are very excited to be marching forward on the next title. We can't wait to tell you more about it, so check back often to the website and the fan page on Facebook.

  As you all know, our goal was to tell the story of today's soldier and to do so with the utmost respect and reverence. We’ve received many letters, emails and messages from active servicemen and women from around the world, along with veterans and their families, with appreciation for our recent depiction of their community. I can't tell you how important this is to everyone here at Danger Close Games. You are the heartbeat of this team and this franchise and we are privileged and honored to tell your story. Medal of Honor has always been fueled by the passion of our fans and the commitment and sacrifice shown by the men and women of our armed services.

  It's going to be a fun ride for the Medal of Honor franchise. We are happy to have you aboard.

  Greg Goodrich
  Executive Producer
  Medal of Honor

  LINK http://www.medalofhonor.com/blog/2011/0 ... g%E2%80%A6

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren